Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

Huh, prisiskraidžiau praeitą savaitę su ryanairu, tai vėl įspūdžių pilna biggrin.gif
kaunas - glasgovas buvo PILOTĖ (kaip sakant boba už vairo ;})
londonas - kaunas - iš visos komandos tik viena panelė anglė (kiti kaimynai lenkai, pilotas iš azijos).
kaip visad eilės per visą aerouostą, ir labiausiai pralinksmino vienos pagyvenusios moteriškės klausimas aerouoste.
kai pradėjo laipinti, stovėjo dvi eilės, viena su priority, kita tiesiog for other passangers. priėjo prie manęs moteriškaitė ir klausia, atsiprašau, panele, kuri čia eilė į Kauną?;]]]
Atsakyti
Laba ,ir mane domintu kaip tuos bilietukus po 62 lt. uzsisakyt,kiek metu tai pigiau kaip 169lt. nera,tai kaip cia dabar suprast g.gif
Atsakyti
QUOTE(katinas2 @ 2008 02 04, 17:56)
Laba ,ir mane domintu kaip tuos bilietukus po 62 lt. uzsisakyt,kiek metu tai pigiau kaip 169lt. nera,tai kaip cia dabar suprast  g.gif

Gal ir buvo tokia kaina bilietų, o gal dar ir bus, nes kainos keičiamos dažnai rolleyes.gif
Atsakyti
karsta.gif
Vos ne vos atsispausdinau Priority Check-in onlaine karsta.gif biggrin.gif
Jau kaip ten pas juos viskas sukta....reikia pasų nr surašyt, galiojimo laiką ir panašiai..... Uch biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 02 05, 12:57)
karsta.gif
Vos ne vos atsispausdinau Priority Check-in onlaine karsta.gif biggrin.gif
Jau kaip ten pas juos viskas sukta....reikia pasų nr surašyt, galiojimo laiką ir panašiai..... Uch biggrin.gif

Na manau, kaip tik normalu... Juk keliaujama su dokumentu, o kaip kitaip patikrinti, kad tas ir yra tas keliaujantis ax.gif Kai jau sodina i lektuva, tai ta check-in lapa patikrina ar paso duomenys ir ant e-bilieto sutampa, po to nuplesia apatine dali... Siaip i tuos bilietus paziuri ir einant pro apsauga jau, o Glasgow tai net ir nuskanuoja (nes Italijoj, Vokietijoj tik paziuri, nes matyt, tokiu aparatu neturi biggrin.gif )

Bendrai, man patinka tas check-in online, nereikia stoveti eilese prisiregistruojant, o ir pirmumas ilaipinant yra thumbup.gif Tik griztant i Lietuva turi jau vel ieskoti kur uzsiregistruoti ir atsispausdinti...Buvo ir taip, kad per tuos skubejimus visur prisiminem uzsiregistruoti paskutine diena,kai praktiskai viskas uzdaryta buvo blush2.gif, tai teko po miesta palakstyti kol atradom dirbancia interneto kavine (ji dirbo bent iki 21 val.) ir plius kur dar nebutu "printeris sugedes" doh.gif Taigi nepamirskit uzsiregistruot grizimui atgal wink.gif Na zinoma gerai, kai kelione trunka dvi dienas ir gali jau pries isvaziuodamas is LT ar kt. uzsiregistruoti grizimui atgal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglaite: 05 vasario 2008 - 14:14
Man nepatinka Ryanair'eas dėl bagažo.Skridom su lelium,o galima tik 15kg.vienam verysad.gif .Be to nupirko bilietus be PRIORITY tai atisėdom bele kur.Kiek skridę tai neleisdavo su vaiku prie krašto,o čia dzin.Paprašiau,kad leistų atsisėt laisvose vietose,nes jų priekyje buvo gal 20.Atsakė,kad nėra laisvų vietų blink.gif .Pakilus lėktuvui paėmiau ir nuėjau savavilškai-su vaiku nepatogu.Išsiprašiau blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sparkling @ 2008 02 07, 00:25)
Man nepatinka Ryanair'eas dėl bagažo.Skridom su lelium,o galima tik 15kg.vienam  verysad.gif .Be to nupirko bilietus be PRIORITY  tai atisėdom bele kur.Kiek skridę tai neleisdavo su vaiku prie krašto,o čia dzin.Paprašiau,kad leistų atsisėt laisvose vietose,nes jų priekyje buvo gal 20.Atsakė,kad nėra  laisvų vietų blink.gif .Pakilus lėktuvui paėmiau ir nuėjau savavilškai-su vaiku nepatogu.Išsiprašiau  blush2.gif .

Vat ir man labai įdomu kaip skrendant su vaikais su tomis vietomis, jei su bagažu skrendi. Tai kaip suprantu kokios lieka, ten ir sėdi, tai jei lieka po viena vietą, ta prasme ne kartu, tai vaikai atskirai sėdi??? Ar gali taip leisti sėdėti? Jei koks avarinis nusileidimas ar pan??? Pvz.: kad ir 8 metų vaikui, vis tiek nejauku vienam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2008 02 07, 08:35)
Vat ir man labai įdomu kaip skrendant su vaikais su tomis vietomis, jei su bagažu skrendi. Tai kaip suprantu kokios lieka, ten ir sėdi, tai jei lieka po viena vietą, ta prasme ne kartu, tai vaikai atskirai sėdi??? Ar gali taip leisti sėdėti? Jei koks avarinis nusileidimas ar pan??? Pvz.: kad ir 8 metų vaikui, vis tiek nejauku vienam  g.gif

nu nemanau kad atskirai leistu sedet. reiktu paisakyt savo situacija ir stiuardeses suorganizuotu visiems kartu.
is lietuvos skrendant, tai su mazais vaikais bet kokiu atveju pirmiems leidzia i lektuva lipti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fistik @ 2008 02 07, 12:34)
nu nemanau kad atskirai leistu sedet. reiktu paisakyt savo situacija ir stiuardeses suorganizuotu visiems kartu.
is lietuvos skrendant, tai su mazais vaikais bet kokiu atveju pirmiems leidzia i lektuva lipti mirksiukas.gif

O vat Anglijoj pirmenybė su 'Priority boarding card' pirmiausia.
Atsakyti
QUOTE(Aftereight @ 2008 02 04, 12:14)
Dabar ju puslapy rodo, kad ta akcija pratesta (po 62 lt), nu bet kaip juos nusipirkti??? help  doh.gif

Tų bilietukų yra, kai rodo po vieną lt. pridedi aerouosto mok. ir 62 iš kauno. Mums reikia į shennoną tai yra kai kurioms datoms.
Atsakyti
Mes skridom su musu mazium jau du kartus is Bremeno i Ryga ir atgal.
Pirma karta kai skridom dar nebuvo galimybes online check in.Tai "chekinomes" prie langelio.Stovejom eileje kaip visi,nors visi sake,kad eitumem su vaiku prie Priority boarding neisdrisom.bijojom,kad nenusiustu atgal i eile. lektuvas buvo pilnas.Man pasiseke gauti vieta prie kitos mamytes su maziuku. o musu vyrai eileje pries mus sedejo.
Kai skridom is Rygos,buvom su didele kompanija,tai nusiuntem juos ,kad jie uzimtu vietas.

Antra karta,kai skridom jau buvo galima registruotis online.Bet..kadangi vezemes maza vaika ir reikejo priduot vezima neleido registruotis online.sia problema isprendziau taip:pirkau bilietus atskirai vyrui,ir atskirai man su vaiku.Vyras gavo 'Priority boarding card' ,o s paskiau orouoste tiesiog paprasiau ar negaletu ir man su vaiku leisti pirmiems lipt.Leido!
Buvom vos ne pirmi lektuve.
Skrendant is Rygos.Atsistojom visi i Priority boarding eile.Praleido.Nieko nesake.

Tokie ispudziai.Aisku uz tokia kaina didelio serviso tiketis nereikia.Viena su mazu lelium su Ryanair tikriausiai neskrisciau...
Atsakyti
Man tai išvis ta eilė nesąmoningiausias ir kvailiausiai atrodantis dalykas. Tik lietuviai taip ir stovi, nors dar visa valanda iki įlaipinimo. Ir dar sunkias tašes ant pečių laiko. Vos pakelia, bet laiko iš paskutiniųjų. blink.gif
Atsakyti