Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

del bagazo tai tikrai nervuoja. nieko negali isideti, nes tik 15 kg gali veztis. virsvoriu kainos nerealios. mes pora kartu mokejom - viena karta 280lt, kt karta 350lt. smile.gif aptarnavimas gal ir nieko ,kiek teko keliauti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katinas2 @ 2008 02 04, 18:56)
Laba ,ir mane domintu kaip tuos bilietukus po 62 lt. uzsisakyt,kiek metu tai pigiau kaip 169lt. nera,tai kaip cia dabar suprast  g.gif

as irgi neisivaizduoju, kaip uzsisakyti pigiu bilietus.niekas nepapuole dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(julima @ 2008 02 07, 22:32)
Mes skridom su musu mazium jau du kartus is Bremeno i Ryga ir atgal.
Pirma karta kai skridom dar nebuvo galimybes online check in.Tai "chekinomes" prie langelio.Stovejom eileje kaip visi,nors visi sake,kad eitumem su vaiku prie Priority boarding neisdrisom.bijojom,kad nenusiustu atgal i eile. lektuvas buvo pilnas.Man pasiseke gauti vieta prie kitos mamytes su maziuku. o musu vyrai eileje pries mus sedejo.
Kai skridom is Rygos,buvom su didele kompanija,tai nusiuntem juos ,kad jie uzimtu vietas.

Antra karta,kai skridom jau buvo galima registruotis online.Bet..kadangi vezemes maza vaika ir reikejo priduot vezima neleido registruotis online.sia problema isprendziau taip:pirkau bilietus atskirai vyrui,ir atskirai man su vaiku.Vyras gavo 'Priority boarding card' ,o s paskiau orouoste tiesiog paprasiau ar negaletu ir man su vaiku leisti pirmiems lipt.Leido!
Buvom vos ne pirmi lektuve.
Skrendant is Rygos.Atsistojom visi i Priority boarding eile.Praleido.Nieko nesake.

Tokie ispudziai.Aisku uz tokia kaina didelio serviso tiketis nereikia.Viena su mazu lelium su Ryanair tikriausiai neskrisciau...

Tai dėl serviso tai dzin. Bet galvoju kaip čia ką padaryti. Skristume keturiese, aš su vyru ir du vaikai (4 ir 8m.). Tai jei viena bagažą vyrui užkrauti, o mes su priority, tai vis tiek nesąmonė gausis. frusty.gif Dviejų vaikų kartu nesusodinsiu vienų, o kažkurio vaiko ir nepaliksiu vieno sėdėti (įsivaizduoju kad ten nedideli lėktuvėliai ir po dvi eiles sėdynių yra, ar klystu g.gif ?). Tai baigiu galvą nusisukti nuo galvojimo... umn.gif kaip čia padaryti...
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2008 02 08, 08:38)
Tai dėl serviso tai dzin. Bet galvoju kaip čia ką padaryti. Skristume keturiese, aš su vyru ir du vaikai (4 ir 8m.). Tai jei viena bagažą vyrui užkrauti, o mes  su priority, tai vis tiek nesąmonė gausis.  frusty.gif  Dviejų vaikų kartu nesusodinsiu vienų, o kažkurio vaiko ir nepaliksiu vieno sėdėti (įsivaizduoju kad ten nedideli lėktuvėliai ir po dvi eiles sėdynių yra, ar klystu  g.gif ?). Tai baigiu galvą nusisukti nuo galvojimo...  umn.gif  kaip čia padaryti...

Na, tie lėktuvai, kurie į Londoną skrenda, tai po 3 eiles sėdynių yra kiekvienoj pusėj. Jei vaikai maži, jie privalo sėdėti tėvams ant kelių. Jei didesnis, manau, gali ir vienas sėdėti šalia. Reiktų Ryanair puslapyje apie tai pasiskaityti.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...php?id=15897614 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2008 02 08, 09:13)

oho blink.gif Tik kad nesimato tų bilietų kainų mažinimo kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2008 02 08, 06:38)
Tai dėl serviso tai dzin. Bet galvoju kaip čia ką padaryti. Skristume keturiese, aš su vyru ir du vaikai (4 ir 8m.). Tai jei viena bagažą vyrui užkrauti, o mes  su priority, tai vis tiek nesąmonė gausis.  frusty.gif  Dviejų vaikų kartu nesusodinsiu vienų, o kažkurio vaiko ir nepaliksiu vieno sėdėti (įsivaizduoju kad ten nedideli lėktuvėliai ir po dvi eiles sėdynių yra, ar klystu  g.gif ?). Tai baigiu galvą nusisukti nuo galvojimo...  umn.gif  kaip čia padaryti...

nepergyvenk. matau vaika nebe maziukai, tai ant keliu jiems nereiks sedet. kad 4 vietas gausit, tai gal nereik tiketis, bet kiekvienas su vyru po vaika salia tikrai galesit pasisodint. tiesiog reikia ilipus i lektuva bendrauti su kitais keleiviais, paaiskint savo situacija. tikrai atsiras tokiu, kurie sutiks persikelt i kita vieta, kad jums 2 salia butu (kas nores sialia saves svetima pypli be mamos ar tecio kesti visa skrydi mirksiukas.gif ). jei jau nieko neisieina tada stiuardesems sakykit. viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Mergytės, ar jums leidžia apmokėti su VISA kortele, (kreditinė)? Man neaptarnauja, nofs tu ką schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(fistik @ 2008 02 08, 12:05)
nepergyvenk. matau vaika nebe maziukai, tai ant keliu jiems nereiks sedet. kad 4 vietas gausit, tai gal nereik tiketis, bet kiekvienas su vyru po vaika salia tikrai galesit pasisodint. tiesiog reikia ilipus i lektuva bendrauti su kitais keleiviais, paaiskint savo situacija. tikrai atsiras tokiu, kurie sutiks persikelt i kita vieta, kad jums 2 salia butu (kas nores sialia saves svetima pypli be mamos ar tecio kesti visa skrydi mirksiukas.gif ). jei jau nieko neisieina tada stiuardesems sakykit. viskas bus gerai thumbup.gif

Supratau. Dėkui už paguodimą 4u.gif
Atsakyti
Skrisiu pirmą kartą su vaikais ryanair'u. Kažkas man minėjo, kad lėktuve kėdės sustatytos po tris (būtų kaip tik man su vaikais), bet dabar paskaičiau ir nesupratau, kaip ten yra iš tiesų unsure.gif
Dabar dėl tų atskirų eilių unsure.gif Chekin'siuos online, tai kaip ten bus? Kur reiks eit g.gif Skrisim iš Skavstos (STH) orouosto į Rygą unsure.gif O ta 'apsauga' tai ten, kur eini per tuos pypsincius vartus, ar kas g.gif Ir kada pamatai tą priority eilę? Kai jau praeini apsaugą, ar dar prieš ją unsure.gif
Ir dar dėl rankinio bagažo. Rašo, kad matmenys turi būti 55X40X20, o mano viena tašė (į kurią tikiuosi didžiąją daly daiktų susidėt) yra 55X28X28 blink.gif doh.gif Ar labai ten tikrina tuos matmenis unsure.gif g.gif
O kada į lėktuvą įleidžia? Ar teisingai supratau, kad 30min. iki pakylant? O pro apsaugą prieš kiek laiko reik praeit tada? g.gif
Ačiū už atsakymus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letta: 10 vasario 2008 - 15:00
Noriu patarimo 4u.gif Jei zmogus nebeskrenda, ar raynairas grazina dali pinigu uz bilietus? O kaip daryti, jei planavom skristi 4, bagaza emem 3, o dabar skrisime 3?
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2008 02 11, 23:49)
Noriu patarimo 4u.gif  Jei zmogus nebeskrenda, ar raynairas grazina dali pinigu uz bilietus? O kaip daryti, jei planavom skristi 4, bagaza emem 3, o dabar skrisime 3?

Pabandyk susisiekti su Ryanair. Manau, bus daug aiškiau.
Atsakyti
QUOTE(Letta @ 2008 02 10, 14:57)
Skrisiu pirmą kartą su vaikais ryanair'u. Kažkas man minėjo, kad lėktuve kėdės sustatytos po tris (būtų kaip tik man su vaikais), bet dabar paskaičiau ir nesupratau, kaip ten yra iš tiesų unsure.gif
Dabar dėl tų atskirų eilių unsure.gif Chekin'siuos online, tai kaip ten bus? Kur reiks eit g.gif Skrisim iš Skavstos (STH) orouosto į Rygą unsure.gif O ta 'apsauga' tai ten, kur eini per tuos pypsincius vartus, ar kas g.gif Ir kada pamatai tą priority eilę? Kai jau praeini apsaugą, ar dar prieš ją unsure.gif
Ir dar dėl rankinio bagažo. Rašo, kad matmenys turi būti 55X40X20, o mano viena tašė (į kurią tikiuosi didžiąją daly daiktų susidėt) yra 55X28X28 blink.gif  doh.gif Ar labai ten tikrina tuos matmenis unsure.gif  g.gif
O kada į lėktuvą įleidžia? Ar teisingai supratau, kad 30min. iki pakylant? O pro apsaugą prieš kiek laiko reik praeit tada? g.gif 
Ačiū už atsakymus ax.gif

Taip, Ryanair'o lektuvai normalus Boeing'ai kaip ir daugumos avialiniju, kedes ir sustatytos po 3, lektuvai gana nauji (pvz. Ceku avialiniju lektuvai net senesni)Kazkaip dauguma galvoja, kad Ryanairas skraido su mazais, senais lektuvais g.gif Nors ir mes del (turbut ziniasklaidos ar konkurentu) nupiesto vaizdo pirma karta neisivaizdavom kaip cia bus, bet ilipe i lektuva apsidziaugem- buvo daug geresnis ispudis nei tikejomes thumbup.gif

Apsauga- tai tie pypsintys vartai. Kaune praeini juos ir tik tada eini registruotis iratiduodi bagaza, jei registruojiesi on-line tuomet eini tiesiai pro pasu kontrole, po to prie isvykimo vartu ir ten pamatai iskabintus 2 uzrasus: Priority boarding ir All other pasengers. Didesniuose ir didziojoje daugumoje oro uostu jei turi ta atspausdinta on-line check in bilieta iskart eini pro apsauga,kur buna uzrasyta Departure, ten darbuotojas patikrina tavo pasa ir bilieta, kai kur ir nuskanuoja, tuomet eini pro "tuos pypsincius vartus". Toliau eini prie isvykimo vartu ir ten jau buna iskabinta kur turi stoveti su Priority ir kur be,t.y. dvi skirtingos eiles.

Siaip tai netikrina tu matmenu, svarbu,kad tik pro ta aparata pralistu... na kur tases persviecia. Ir jei skrendi be bagazo ir registruojiesi internetu, tai net ir rankinio bagazo nieks nesveria thumbup.gif Na bet mes visuomet stengiames labai daug nevirsyti..del visa ko blush2.gif

Na sakoma, kad i oro uosta atvykti 30 min iki skrydzio prisiregistravusiemsinternetu, o pro apsauga gali praeiti, kad ir pries kelias valandas. Yra pasitaike, kad iskridom kazkur 10-15 min. anksciau nei buvo numatyta, galtodelir raso, kad atvykti 30 min iki skrydzio. Bei dideliuose oro uostuose reikia nemazai laiko kol praeini pro apsauga ir nueini iki i laipinimo vartu, pvz. Dubline trunki apie 20 min.

Turbut i viska atsakiau, jei kas neaisku, klausk mirksiukas.gif
Atsakyti