Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

QUOTE(zuasta @ 2008 04 15, 07:39)
O kada ir kur susimokėti? g.gif

kai jau uzsisakai internetu bilietus buna tokia skiltis ar veztes sporto iranga vaikams kazka tai, tai ten kiek suprantu reikia spausti ir prisides tada mokestis, as pati niekada nepirkau tai tiksliai nezinau, bet kazkada ziurejau kiek kainuotu tai buvo ryanaire nurodytos kainos viskas kiek reikia moketi, ten toje skiltyje traveling questions
na va ka radau, bet dabar nesuprantu pushchair cia gali buti tas vezimelis ir tik uz papildomus reikia moketi, ar cia kazkokia sedejimui kedute ar kazkas?
cia kllausti reikia aks jau keliavo su vezimeliu
There is no checked baggage allowance for infants. However, one fully collapsible pushchair per infant may be carried free of charge. Additional infant equipment is charged at separate fee per item. (Click here for details)

http://www.ryanair.c...hp?sect=CHARGES

Infant Equipment *(car/booster/travel cot) Fee charged per Item/ Per One Way Flight (1 pushchair carried free of charge) 6,00 £ 9,00 € 12,00 £ 18,00 €
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxaass: 14 balandžio 2008 - 21:23
QUOTE(renatuxaass @ 2008 04 14, 22:10)
kai jau uzsisakai internetu bilietus buna tokia skiltis ar veztes sporto iranga vaikams kazka tai, tai ten kiek suprantu reikia spausti ir prisides tada mokestis, as pati niekada nepirkau tai tiksliai nezinau, bet kazkada ziurejau kiek kainuotu tai buvo ryanaire nurodytos kainos viskas kiek reikia moketi, ten toje skilti dazniausiai uzduodami klausimai ar kazkaip vadinas

O ką daryt jei bilietai jau nupirkti? unsure.gif . Gal oro uoste galima susimokėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2008 04 15, 08:13)
O ką daryt jei bilietai jau nupirkti?  unsure.gif . Gal oro uoste galima susimokėt? g.gif

tai palauk kol kas atrasys, gal cia ir nereikia moketi ir galima veztis
o jei ir reiktu moekt tai juk visada oro uoste galima nusipirkti

mane domina kitas klausimas, jei vaikui trys metai tai kaina uz jo bilieta normali kaip ir mums pilna, bet kaip su rankiniu bagazu jam, na aisku kad jis pats lagaminu nesitemps, bet jei perki tokia normalia kaina tai gal galima mums paimti, na kaip vaiko lagamina, nes kaip ir priklauso, ar sakys tada kad mes jau cia kelis tempiames, ir bagaza (nerankini) irgi ar galima pirkti kaip vaikui? nes siaip puse daiktu ir bus vaikui o sukisti viska dar i savo lagaminus neimanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2008 04 14, 10:24)
Replikavau į kategoriškumą: jeigu spyglaitė skristų 2 savaitėm, pažiūrėčiau aš į ją be bagažo.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nesuprantu kas kelią juoką blink.gif Atrodytų, kad aš gyvenime neskridau NET porai savaičių kažkur arba gyvenime nepirkau bagažo, arba skraidau tik su Ryanair,t.y.tik pigiomis oro linijomis.... nesuprantu,kuo užkliuvo mano pasisakymas g.gif

QUOTE(safarikids @ 2008 04 14, 20:34)
Štai čia.  lotuliukas.gif  Bet tarkim, kad aš ne taip supratau.  lotuliukas.gif 
Apie kamščius... Jeigu vienas po kito leidžiasi 2 lėktuvai ir tavo reisas - tas antrasis, vis tiek pateksi į "kamštį". Nors tokie ten ir kamščiai.  lotuliukas.gif Sėdi ir važiuoji.
Net turintys "priority" teisę atsimurko pakankamai ilgoje eilėje, ilgai laukia, kol pradės sodinti į lėktuvą, nes VISI laukia, o ir pirmumo teisę perka toli gražu ne 2 ir ne 3 keleiviai.
Tiesa, turiu pripažinti, kad į Kauną skridau vos porą kartų.  blush2.gif Gal tiesiog pasisekė.

Dalykas geras skrendant be bagažo yra tas, kad taupai bagažo mokestį ir check-in'o oro uoste mokestį (pigiose oro linijose)lotuliukas.gif
Viskas, ką parašiau - tik mano nuomonė. Apgailestauju, jeigu ji nepatinka.

Na patys kalti, kad su Priority stovi eilėje... Mes sedim kol praeina paskutinis žmogus su Priority ir tuomet einame mes. Vis tiek į lėktuvą pateksime vieni iš pirmųjų bigsmile.gif Kartą vėlavome ir visi turintys Priority buvo susėdę ir jau įleidinėjo likusius žmones, tačiau mus ir tokiu atveju praleido be eilės smile.gif Bet čia tik smulkmenos, tačiau vistiek.... Nes nelabai suprantu kodėl Tau juokingas mano pasisakymas arba ta pati sistema ir apskritai... juk tai buvo atsakymas tik į pateiktą klausimą doh.gif arba aš praradau jumoro jausmą ir supratimą.... unsure.gif

Skrendant be bagažo man geras dalykas yra ne tik,kad sutaupai kelis litus, bet ir nereikia temtis "tašių" paskui save, ypač kai jos net nėra reikalingos.

Ir nematau šios diskusijos prasmės, nes vieni skrenda vos keletui dienų, kiti 2 savaitėms ar net keliems mėnesiams,todėl kai kam net ir vieno bagažo neužtenka... O būna ir tokių, kuriems reikia "pusę gyvenimo susidėti" net ir kelioms dienoms ax.gif

Pabaiga bigsmile.gif mirksiukas.gif

P.S. Aš mielai išklausau, t.y. perskaitau ir priimų kitų nuomonę: man ji įdomi ir svarbi, todėl ir dalyvauju šiame forume mirksiukas.gif Tačiau, kai ieškoma priekabių arba rašoma tiesiog, kad parašyti ir nesvarbu ką (čia kalbu bendrai)... tuomet ir nesusilaikau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(renatuxaass @ 2008 04 14, 21:28)
tai palauk kol kas atrasys, gal cia ir nereikia moketi ir galima veztis
o jei ir reiktu moekt tai juk visada oro uoste galima nusipirkti

mane domina kitas klausimas, jei vaikui trys metai tai kaina uz jo bilieta normali kaip ir mums pilna, bet kaip su rankiniu bagazu jam, na  aisku kad jis pats lagaminu nesitemps, bet jei perki tokia normalia kaina tai gal galima mums paimti, na kaip vaiko lagamina, nes kaip ir priklauso, ar sakys tada kad mes jau cia kelis tempiames, ir bagaza (nerankini) irgi ar galima pirkti kaip vaikui? nes siaip puse daiktu ir bus vaikui o sukisti viska dar i savo lagaminus neimanoma doh.gif

Jei neklystu vaikučiams nemokamai leidžiamas vienas vežimėlis (na toks sulankstomas).

Rankinis bagažas vaikams priklauso. Giminaičiai visuomet pasiima abiejų vaikučių rankinius ir niekas neprisikabina. Bagažą galima išpirkti taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglaite: 14 balandžio 2008 - 23:09
QUOTE(spyglaite @ 2008 04 15, 00:06)

Jei neklystu vaikučiams nemokamai leidžiamas vienas vežimėlis (na toks sulankstomas).

Rankinis bagažas vaikams priklauso. Giminaičiai visuomet pasiima abiejų vaikučių rankinius ir niekas neprisikabina. Bagažą galima išpirkti taip pat  mirksiukas.gif

Ačiū už paaiškinimus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglaite @ 2008 04 15, 10:06)
Nesuprantu kas kelią juoką blink.gif Atrodytų, kad aš gyvenime neskridau NET porai savaičių kažkur arba gyvenime nepirkau bagažo, arba skraidau tik su Ryanair,t.y.tik pigiomis oro linijomis....  nesuprantu,kuo užkliuvo mano pasisakymas  g.gif
Na patys kalti, kad su Priority stovi eilėje...  Mes sedim kol praeina paskutinis žmogus su Priority ir tuomet einame mes. Vis tiek į lėktuvą pateksime vieni iš pirmųjų bigsmile.gif Kartą vėlavome ir visi turintys Priority buvo susėdę ir jau įleidinėjo likusius žmones, tačiau mus ir tokiu atveju praleido be eilės smile.gif Bet čia tik smulkmenos, tačiau vistiek.... Nes nelabai suprantu kodėl Tau juokingas mano pasisakymas arba ta pati sistema ir apskritai... juk tai buvo atsakymas tik  į pateiktą klausimą doh.gif  arba aš praradau jumoro jausmą ir supratimą.... unsure.gif

Skrendant be bagažo man geras dalykas yra ne tik,kad sutaupai kelis litus, bet ir nereikia temtis "tašių" paskui save, ypač kai jos net nėra reikalingos.

Ir nematau šios diskusijos prasmės, nes vieni skrenda vos keletui dienų, kiti 2 savaitėms ar net keliems mėnesiams,todėl kai kam net ir vieno bagažo neužtenka... O būna ir tokių, kuriems reikia "pusę gyvenimo susidėti" net ir kelioms dienoms ax.gif

Pabaiga  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

P.S. Aš mielai išklausau, t.y. perskaitau ir priimų kitų nuomonę: man ji įdomi ir svarbi, todėl ir dalyvauju šiame forume mirksiukas.gif Tačiau, kai ieškoma priekabių arba rašoma tiesiog, kad parašyti ir nesvarbu ką (čia kalbu bendrai)... tuomet ir nesusilaikau ax.gif
Papildyta:

Rankinis bagažas vaikams priklauso. Giminaičiai visuomet pasiima abiejų vaikučių rankinius ir niekas neprisikabina. Bagažą galima išpirkti taip pat  mirksiukas.gif

a tai galiu vaikui pirkti bagaza ir rankini jos ir normaliai 10kg prikrauti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2008 04 15, 19:37)
a tai galiu vaikui pirkti bagaza ir rankini jos ir normaliai 10kg prikrauti thumbup.gif

Na mano pusserserė visuomet prikrauna vaiko rankinį thumbup.gif Na jei labai abejoji, tai gali sau du bagažus pirkti mirksiukas.gif , bet kažin ar būtina g.gif

Kelis kart teko matyti mažas mergaičiukes tempiančias simpatiškas rožines tašytes su ratukais taip pakiliai žygiuojančias per oro uostą thumbup.gif Na bet čia aš jau šiaip nukrypau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglaite: 15 balandžio 2008 - 23:16
Čia pasiskaičiau ir man kilo labai daug klausimu.Mes uz savaites taipogi pirmakart skrisim i Londono Stansted oro uosta, po to atgal. Tai visgi liko neaišku, ka galima det i ta rankini bagaza ir ko ne?Drabuzius kaip supratau galima, o kaip del maisto?Na pvz. jei ten kokia duona ar kazkas panasaus ideta?
Ir kaip su tais tikrinimais, ar čia Lietuvoj labai krato?Ir kaip ten nuvykus?Gal pakartotinai perkrato?
Na kiek supratau is ten vykstan tai labai reikia atsargiai ziuret ka vezies, nes gali tekt palitk siukslinej doh.gif
Ir dar norėjau paklaust,ar ten tikrai taip žiauru kaip pasakoja su vietom lektuve?Tarkim mes skrisim tryse, tai tarkim as ziauriai bijau, noriu kad bent su vyru sedeciau, o tų 28 lt del pirmumo mes nepirkom, zinot kaip pirma kart skrendant, kai nelabai zinai kas ir kaip ten, noriu suzinot, ar ten labai grudasi, spraudziasi zmones kaip gyvuliai? doh.gif Nes teko tokiu atsiliepimų girdet, na su Lietuviais tai čia taip nieko keisto gi doh.gif
Ir dar klausimas, kur deti raktus?Ar galima į kišenę, rankinį?Nes į tą registruotą bagažą tai tikrai nepatikima taip atrodo.
Tikiuosi sulauksiu atsakymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2008 04 16, 09:12)
Ir kaip ten nuvykus?Gal pakartotinai perkrato?

ar ten labai grudasi, spraudziasi zmones kaip gyvuliai? doh.gif 

Ir dar klausimas, kur deti raktus?Ar galima į kišenę, rankinį?

Gali ir ten išpurtyt rolleyes.gif .

Taip, teisingai, kaip gyvuliai rolleyes.gif biggrin.gif . Gal su vyru ir susėsit, bet trise kartu - labai vilčių nepuoselėčiau rolleyes.gif .

Raktus ramiai dedi į rankinį bagažą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 16 balandžio 2008 - 08:27
QUOTE(Kuzia @ 2008 04 16, 11:26)
Taip, teisingai, kaip gyvuliai rolleyes.gif biggrin.gif  . Gal su vyru ir susėsit, bet trise kartu - labai vilčių nepuoselėčiau rolleyes.gif .

Dekui uz atsakyma mirksiukas.gif
Labiausiai tai bijau viena sedet, nebus kas uz rankos palaikys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 04 16, 08:26)
Taip, teisingai, kaip gyvuliai rolleyes.gif biggrin.gif  . Gal su vyru ir susėsit, bet trise kartu - labai vilčių nepuoselėčiau rolleyes.gif .

Rimtai? Jėzau, o mūsų šeimyna 4 asmenys ir pirmą kart gyvenime skrisim iš Kauno. Dabar net gailiuosi. verysad.gif
O pirmumą galiu tik oro uostan nuvykusi nusipirkt? g.gif Tikrai nepagailėsiu kelių litų, jei tik įmanoma.

Ai, dar durnas klausimas- o tai ten nebūna nurodyta vieta ir eilė, kur sėsti? Ne taip, kaip iš Vilniaus oro uosto skrendant? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 16 balandžio 2008 - 10:10
QUOTE(Paja @ 2008 04 16, 11:09)
Ai, dar durnas klausimas- o tai ten nebūna nurodyta vieta ir eilė, kur sėsti? Ne taip, kaip iš Vilniaus oro uosto skrendant? g.gif

Nebūna biggrin.gif . Va tas ir yr šudiniausia ryanaire doh.gif
Atsakyti