Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

Mane domina skrydis be registruojamo bagažo, kiek suprantu viskas vyksta daug greičiau, tiek pirmiau į lėktuvą įsėdama, tiek pirmiau išeinama iš Aerouosto, gal kas galit truputį plačiau apie skrydžio be bagažo privalumus ir kaip kas vyksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2008 04 13, 19:36)
Mane domina skrydis be registruojamo bagažo, kiek suprantu viskas vyksta daug greičiau, tiek pirmiau į lėktuvą įsėdama, tiek pirmiau išeinama iš Aerouosto, gal kas galit truputį plačiau apie skrydžio be bagažo privalumus ir kaip kas vyksta 4u.gif

Viskas tikrai vyksta greičiau, ypač jei skrendama be bagažo ir pasirenkama online chek-in,t.y. registruojamasi internete ir atsispausdinimas įlaipinimo bilietas, tuomet ir gaunamas Priority. Tokiu atveju nereikia stovėti eilutėje prie registracijos, t.y. ten kur "išrašomas bilietas" ir nereikia pergyventi (na jei vėluoji), kad nespėsi prisiregistruoti thumbup.gif (kartą mums taip buvo, pasibaigė bendzinas,todėl vėlavom...), įsodinama į lėktuvą pirmumo teise: turintiems Priority yra atskira eilutė įlaipinant, todėl į lėktuvą patenki vienas išpirmųjų ir gali atsisėsti patinkančioje vietoje. Atskridus ir išlipus iš lėktuvo nereikia laukti bagažo, todėl vėlgi susitaupo kažkiek laiko, nors ne tiek ir daug, bet kai taip po truputuką sudedi tai ir susidaro doh.gif

Asmeniškai man, be bagažo keliauti daug patogiau, kažkaip sumažėja įvairių procedūrų skaičius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglaite @ 2008 04 13, 21:04)
Asmeniškai man, be bagažo keliauti daug patogiau, kažkaip sumažėja įvairių procedūrų skaičius  thumbup.gif
O man visai nepatogu. Labai noriu kokių švarių drabužiukų vežtis. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atskridus ir išlipus iš lėktuvo nereikia laukti bagažo, todėl vėlgi susitaupo kažkiek laiko, nors ne tiek ir daug, bet kai taip po truputuką sudedi tai ir susidaro doh.gif
Aha, tik gaila, kad to "sutaupyto" laiko negali sudėti: lėktuvas neišskrenda tik tau įsėdus, laukia ir kitų keleivių, taigi viską supliusavus, gali pusvalandžiu vėliau į oro uostą ir 15 minučių anksčiau iš oro uosto išvykti. biggrin.gif
Atsakyti
Viskas tikrai vyksta greičiau, ypač jei skrendama be bagažo ir pasirenkama online chek-in,t.y. registruojamasi internete ir atsispausdinimas įlaipinimo bilietas, tuomet ir gaunamas Priority.

O, jei jau aš su bagažu, bet mano bilietai pirkti internetu ir atsispausdinti, tai jau jokio Priority neturiu? g.gif
Be bagažo negalim niekaip, nu, niekaip, nes dar du vaikus turim ir kartu skrendam. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 04 14, 09:27)
O, jei jau aš su bagažu, bet mano bilietai pirkti internetu ir atsispausdinti, tai jau jokio Priority neturiu? g.gif
Be bagažo negalim niekaip, nu, niekaip, nes dar du vaikus turim ir kartu skrendam. ax.gif
Už Priority reikia papildomai mokėti. Bet, jeigu neklystu, jį galima nusipirkti ir oro uoste, registruojantis skrydžiui.
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2008 04 14, 10:15)
O man visai nepatogu. Labai noriu kokių švarių drabužiukų vežtis.  lotuliukas.gif 

Kai skrendu tik porai dienų, tai švarūs keli rūbeliukai telpa ir į rankinį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2008 04 14, 09:43)
Kai skrendu tik porai dienų, tai švarūs keli rūbeliukai telpa ir į rankinį  mirksiukas.gif
Sutinku. Tau netaikiau. 4u.gif
Replikavau į kategoriškumą: jeigu spyglaitė skristų 2 savaitėm, pažiūrėčiau aš į ją be bagažo. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2008 04 14, 11:24)
Replikavau į kategoriškumą: jeigu spyglaitė skristų 2 savaitėm, pažiūrėčiau aš į ją be bagažo.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Skrendu dviem. Pasisvėriau pagažą - 10kg. Gaila, kad iš jų 2 kg alkoholis užima, tai teks pridavinėt į bagažą...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 04 14, 10:31)
Skrendu dviem. Pasisvėriau pagažą - 10kg. Gaila, kad iš jų 2 kg alkoholis užima, tai teks pridavinėt į bagažą...
Papasakočiau, kaip mes svėrėmės lauktuvėm prisipirktą alkoholį Portugalijoje... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visa laimė, kad pavyko "prasmukti" į lėktuvą su 1,1 kg viršsvorio. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2008 04 14, 10:24)
Sutinku. Tau netaikiau.  4u.gif 
Replikavau į kategoriškumą: jeigu spyglaitė skristų 2 savaitėm, pažiūrėčiau aš į ją be bagažo.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Į kategoriškumą?!!! Kur jis? blink.gif g.gif Šiaip ir buvo klausimas apie skridimą be bagažo, jo privalumus, o ne ką pasirinkti: ar skrydį su bagažu ar be jo mirksiukas.gif Kaip supratau, Daisy skrenda kelioms dienoms, todėl ir atitinkamai atsakiau. Aš dažnai keliauju ir skrendu tik keletui dienų, tai kam man tą bagažą tempti doh.gif Pradžioje imdavame, bet kai neturi ką į jį krauti ir į rankinį telpa (per du žmones) 20 kg, man rūbams vietos per akis, dar ir maisto įsidedame thumbup.gif
Bei man ,kad ir tos 45 min. yra nemažai, bei labai jau nemėgstu stovėti tose eilėse schmoll.gif Dar vienas pliusas, jei laikai automobilį Kauno oro uosto stovėjimo aikštelėje, išėjęs vienas iš pirmųjų iš oro uosto nepatenki į nema=us kamščius, kurie susidaro kai visi parskridę, jų atvykę pasitikti giminaičiai taip pat išvažinėja iš ten doh.gif Tuomet jau tenka užtrukti įvairiai nuo 20-30 min. iki 45 ir daugiau doh.gif

Aš niekur nerašiau, nesakiau bei nesiūliau skrendant dviems savaitėms ar ilgiau kategoriškai neimti bagžo ar pan. Nesuprantu iš kur ta informacija blink.gif Ar čia tik "kabliukų" ieškojimas mirksiukas.gif

Atsiprašau už įsijautimą, bet truputį jaučiuosi nepelnytai ir neįsigilinus "apšaukta" (na jei galima taip pavadinti) ax.gif Lygtai man nereiktų švarių rūbų ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglaite @ 2008 04 14, 14:07)
Aš niekur nerašiau, nesakiau bei nesiūliau skrendant dviems savaitėms ar ilgiau kategoriškai neimti bagžo ar pan. Nesuprantu iš kur ta informacija  blink.gif Ar čia tik "kabliukų" ieškojimas mirksiukas.gif
Štai čia. lotuliukas.gif
Asmeniškai man, be bagažo keliauti daug patogiau, kažkaip sumažėja įvairių procedūrų skaičius  thumbup.gif
Bet tarkim, kad aš ne taip supratau. lotuliukas.gif
QUOTE(spyglaite @ 2008 04 14, 14:07)
Bei man ,kad ir tos 45 min. yra nemažai, bei labai jau nemėgstu stovėti tose eilėse schmoll.gif Dar vienas pliusas, jei laikai automobilį Kauno oro uosto stovėjimo aikštelėje, išėjęs vienas iš pirmųjų iš oro uosto nepatenki į nema=us kamščius, kurie susidaro kai visi parskridę, jų atvykę pasitikti giminaičiai taip pat išvažinėja iš ten doh.gif Tuomet jau tenka užtrukti įvairiai nuo 20-30 min. iki 45 ir daugiau  doh.gif
Apie kamščius... Jeigu vienas po kito leidžiasi 2 lėktuvai ir tavo reisas - tas antrasis, vis tiek pateksi į "kamštį". Nors tokie ten ir kamščiai. lotuliukas.gif Sėdi ir važiuoji.
Net turintys "priority" teisę atsimurko pakankamai ilgoje eilėje, ilgai laukia, kol pradės sodinti į lėktuvą, nes VISI laukia, o ir pirmumo teisę perka toli gražu ne 2 ir ne 3 keleiviai.
Tiesa, turiu pripažinti, kad į Kauną skridau vos porą kartų. blush2.gif Gal tiesiog pasisekė.

Dalykas geras skrendant be bagažo yra tas, kad taupai bagažo mokestį ir check-in'o oro uoste mokestį (pigiose oro linijose). lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Viskas, ką parašiau - tik mano nuomonė. Apgailestauju, jeigu ji nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2008 04 13, 20:17)
bet uz ji atskirai reikia susimoketi kiek suprantu

O kada ir kur susimokėti? g.gif
Atsakyti