Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

QUOTE(Garsink @ 2008 05 25, 14:59)
Zinau kelis atvejus kai ateme blizge is zmoniu. Cia priklauso ant kokiu apsaugos darbuotoju uzsoksi. Jei pasitaikys koks zvejys gali ir atimti  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai labiau ir linkstam link to, kad nesivežti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2008 05 25, 14:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai labiau ir linkstam link to, kad nesivežti  mirksiukas.gif

As irgi manyciau, kad neverta rizikuoti. Va neseniai buvo toks atvejis, kad is pazystamos moteriskes kaune ateme gertuve su brendziu kuri buvo REGISTRUOJAMAM bagaze. Sake apsauginiai "nenustatytos kilmes skystis", o kai ji bande gincytis kad brendis cia, tai sake apsauga "jei kas nepatinka, iskviesim policija, galesite aiskintis" gun_rifle.gif. Na o moteriske paprastas zmogus, taip ir nuleido rankas. O va gertuve buvo is tuperware, nepigi tokia... Matyt apsaugai (gertuve is jos ateme moteriskos gimines atstove, gana bjauri sake tokia) patiko ta gertuve. Net skyscio neleido ispilti ir pasiimt jos, nors is esmes koks kieno reikalas ka as vezu bagaze, juo lab ten ir kvailiui aisku, kad ten alkoholis . stupid.gif
Atsakyti
aš kai dar anksčiau skraidydavau su ryanairu, tai niekad neteko pakliūti ant žiaurios apsaugos. Kartą tik pradėjo lement kažką dėl cigarečių, bet dažnai apsimetu tipo 'what r u talking about?' ypač veikia lietuvoj. Tada ta apsauga pasimeta, ir tipo a dzin, eik.
Kartą tik Liverpulyje apsauga kotais prikibo prie saldainių, nes kaip tik tą dieną į Angliją kažkas per pieniško šokolado saldainius įvežė kažkokią ligą. Bet padėjo šviesūs plaukai ir mėlynos akys: 'ooohhh please, its a gift for my friend'.
O šiaip kuo toliau, tuo labiau stengiuos vengt ryanairo. Keičiu kokiom kitom pigiom avialinijom (aeraaron, airlingus).
Atsakyti
gal žinot kur rayanair įsukurus Panevėžy? ir ar iš vis įsikūrus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2008 05 27, 16:03)
gal žinot kur rayanair įsukurus Panevėžy? ir ar iš vis įsikūrus? biggrin.gif

Na tikrai jos ten nera smile.gif. O ko jums reikejo? zinau panevezy zmogu, kuris praktiskai visais klausimais susijusiais su ryanair gali padeti.
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 05 25, 21:41)
aš kai dar anksčiau skraidydavau su ryanairu, tai niekad neteko pakliūti ant žiaurios apsaugos. Kartą tik pradėjo lement kažką dėl cigarečių, bet dažnai apsimetu tipo 'what r u talking about?' ypač veikia lietuvoj. Tada ta apsauga pasimeta, ir tipo a dzin, eik.
Lietuvoj tik gal ir veikia. Pabandyk tokius fintus Vokietijoj. Galėsi vograuti savo 'what r u talking about?' iki sekančio skrydžio - nepraeisi.
Kartą tik Liverpulyje apsauga kotais prikibo prie saldainių, nes kaip tik tą dieną į Angliją kažkas per pieniško šokolado saldainius įvežė kažkokią ligą. Bet padėjo šviesūs plaukai ir mėlynos akys: 'ooohhh please, its a gift for my friend'.
Oooo, kaip skubiai jie ten nustato iš kur ir kokiu keliu liga atėjo. Ot supuvęs kapitalizmas - taip toli nulėkė, mūsų nepalaukė. bigsmile.gif
O šiaip kuo toliau, tuo labiau stengiuos vengt ryanairo. Keičiu kokiom kitom pigiom avialinijom (aeraaron, airlingus).
"Aerlingus" skraidina tik į Dubliną (iš Lietuvos). Deja.
O Aeraaron - čia kieno oro linijos? Į kur iš Lietuvos skraidina?
Atsakyti
Del cigareciu tai jo, tik lietuvoj veikia:)

del ligu, tai anglai gi visokie ten tipo super sterilus, tai suuode:)

O del aeraaron nezinau kokios cia salies:) zinau kad is dublino i UK skraido:) papigiai:)
Atsakyti
QUOTE(Garsink @ 2008 05 27, 17:13)
Na tikrai jos ten nera smile.gif. O ko jums reikejo? zinau panevezy zmogu, kuris praktiskai visais klausimais susijusiais su ryanair gali padeti.

aš liepą pirmą kartą skrisiu ir man labai daug neaiškumų unsure.gif bilietai pirkti internetu..žodžiu galvos skausmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 05 27, 18:22)
Del cigareciu tai jo, tik lietuvoj veikia:)
Dėl visko, ne tik dėl cigarečių. Kaip jau rašiau, pabandyk Vokietijoje tokius metodus. Pamatysi, ko jie (metodai) teverti. lotuliukas.gif
del ligu, tai anglai gi visokie ten tipo super sterilus, tai suuode:)
Nejuokink.
O del aeraaron nezinau kokios cia salies:) zinau kad is dublino i UK skraido:) papigiai:)
Jeigu jie neskraidina iš Lietuvos - tai yra jų didžiulis trūkumas, lyginant su Ryanair'u. Man dzin, kokios oro linijos geresnės (patogesnės, gražesnės, -esnės, -esnės), jeigu jos neveikia Lietuvoje. Ką aš su jų grožiu veiksiu? lotuliukas.gif
Atsakyti
ant bilieto " Airport Check-in Fee" tai čia reiškia kad mane priregistravo, ar man pačiai reikės prisiregistruot oro uoste, ar čia sumokėjo už priregistravimą, ar iš vis aš čia ne į temą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2008 05 30, 13:41)
ant bilieto " Airport Check-in Fee" tai čia reiškia kad mane priregistravo, ar man pačiai reikės prisiregistruot oro uoste, ar čia sumokėjo už priregistravimą, ar iš vis aš čia ne į temą?  biggrin.gif

Jei prie to "Fee" dar yra ir konkreti pinigų suma, tai reiškia, kad jums reikės registruotis oro uoste.
Atsakyti
Noriu pasiteiraut, kaip ten su pavardės keitimu Ryanaire. Turiu parduot bilietą iš Londono į Kauną, bet nežinau kokia ten procedūra blush2.gif
Beje, gal kam aktualu būtų birželio 23 Londonas- Vilnius?
Papildyta:
Tiksliau Londonas- Kaunas doh.gif blush2.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti