Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

QUOTE(Medinis @ 2008 06 02, 08:26)
Taip, <fanda> teisi, 10 kg rankinis, 15 kg - registruotas.
Juokingiausia skristi iš Maroko - gali neštis nors trilitrinį skysčio į lėktuvą, pro "vartus" einant nereikia nei diržo nusiimti, nei telefono, nieko. Na ir kas, kad zvimbia tie "vartai" - rankos mostas ir keliauk.

Nu žinok labai skirtingai, pvz. mano draugę iki piniginės iškratė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2008 06 02, 10:27)
Nu žinok labai skirtingai, pvz. mano draugę iki piniginės iškratė  doh.gif

Maroke???? Ten tik vyrai policininkai, neįsivaizduoju, kad jie kratytų moterį....
Atsakyti
Turiu klausimeli ,biletus uzsisakiau internetu, bet neemiau registruoto bagazo, o dabar galvoju ,kad reikia. Ar galima dasipirkti -uzsisakyti registruota bagaza ir jei galima- tai papasakokit kaip. Labai busiu dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
bijau sumeluot, bet man rodos ten vietoj iškart damoki už bagažą.
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2008 06 02, 21:56)
Turiu klausimeli ,biletus uzsisakiau internetu, bet neemiau registruoto bagazo, o dabar galvoju ,kad reikia. Ar galima dasipirkti -uzsisakyti registruota bagaza ir jei galima- tai papasakokit kaip. Labai busiu dekinga  mirksiukas.gif

Galima padaryti einant pagal šią nuorodą.
Taip pat galima ir pačiame oro uoste eiti į chek-in'ą ir susimokėti tenais.
Būkite dėkinga biggrin.gif
Atsakyti
Visgi nusprendziau parasyt smile.gif
Po 2 sav dukra isskrenda is Rygos i Londona, is seimos dra ne vienas nera skrides, todel visiskai nieko nezinom kas kaip smile.gif)
Gal galetu kas bent kazkiek papasakot kaip ten buna? Ieini i oro uosta ir kas tada? 4u.gif
Atsakyti
rygoj teko tik leistis, tai nežinau kaip chekin'as bet pabandysiu bendrai papasakot.

taigi taigi. atvažiuot į aerouostą reik maždaug likus dviems valandoms iki skrydžio. įeini į aerouostą, ieškai ant švieslenčių kuriam punkte registruoja keleivius į Londoną. (Kauno aerouoste yra trys punktai, Londono stansedo apie 100 punktų). taigi susirandate kuriame, ir žygiuojate link tos pusės. Greičiausiai teks stot į eilę ir laukti. Kai ateina jūsų eilė paduodate savo ID ar pasą, darbuotojai suranda jūsų registraciją, prašo padėt lagaminą ant svarstyklių. (ryanairo bagažo svorį pasitikrinkite tiksliai). užsiregistruojate, gaunate popierių kažkokių, patariu viską saugoti. Tada nežinau kaip rygoj, bet turbūt liekate toje pačioje salėje ir laukiate tarkim kada pradės kviesti į lėktuvą, arba einate iškart link išvykimo (departure) atsisveikinate su dukra, ir dukra eina toliau. Toliau eina apsauga, kur reik išsiverti diržus, metalinius daiktus, kartais batus liepia nusiimt, apžiūri viską, ir siunčia toliau. Toliau didelė laukimo salė. Ant tų popierių, kuriuos duos, bus parašyta vartai, iš kurių išvykstate. Geriausia tada panelei eiti prie tų vartų ir laukti, kai pradės sodinti. Viskas vyksta anglų kalba, tai problemų šiaip ar taip neturėtų būti. Kai įsės į lėktuvą belieka tik nusiramint ir miegot:)
Nusileidus aš vadovaujuos taisykle, sek paskui visus. Išlipi iš lėktuvo, praeini apsaugą, parodai pasą (dabar turbūt kai šengenas, tai nebeprašo), ir tada žiūri švieslentėj ant kurio tako bus tarkim RYGOS lėktuvo bagažas. Eini prie to tako, ir ten ant tokio eskalatoriaus sukasi lagaminai, reik pasigriebt savo, ir žygiuot link išėjimo. Išėjus jau eini kur nori:)
tikiuos padės bent kiek:)
Atsakyti
aciu labai smile.gif
Atsakyti
o kaip tie lagaminai sukas? labai greitai? biggrin.gif o jei aš nespėsiu savo pasimt tai dar ratą apsuks? biggrin.gif gal ir durnas klausimas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2008 06 03, 18:54)
o kaip tie lagaminai sukas? labai greitai?  biggrin.gif  o jei aš nespėsiu savo pasimt tai dar ratą apsuks?  biggrin.gif gal ir durnas klausimas  mastau.gif
Taip, lagaminai sukasi labai greitai. Visi keleiviai bėga šalia eskalatoriaus ir bando pagriebti savąjį. Kas nespėjo - lagaminas tiutiūūūūū... niekaip neišprašysi... Oro linijos iš tų susirinktų lagaminų ir gyvena. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 06 03, 13:13)
(Kauno aerouoste yra trys punktai, Londono stansedo apie 100 punktų).

Kaži ar 100, kiek pamenu, mūsų buvo 170 kažkelintas punktas unsure.gif
Ten net sektoriais suskirstyta, raidėm, paskui skaičiais biggrin.gif
Atsakyti
jo. stansedas milžiniškas. bet smagūūūūūūūs thumbup.gif

O dėl lagaminų sukimosi, tai realiai, net neįmanoma spėt paimt, didžiausia tikimybė kad lagaminas dings. dėl to ten niekad nededu nieko vertingo.
JUOKAUJU:)

aišku spėsit pasiimt bagažą, faktas.

atsimenu kažkada laukiu sau lagamino, žiūriu važiuoja kelnės, po to pora maikučių, po to kosmetinė, batas, kitas batas, kedas. taip po vieną daiktą. galvoju kažkam nepasisekė. žiūriu eskalatoriaus kampe vyrukas viską susirinkinėja nuleidęs galvą. ot juoko buvo;] bet ir gailesčio daug 4u.gif
Atsakyti