Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

Del Rygos oro uosto tai jaudintis nereikia, ne didesnis bent vizualiai uz vilniaus. Nepamirskit, kad visur yra svieslentes ir visur yra darbuotojai... arba einat i informacija arba susitabdot pakeliui, rodot bilieta ir klausiat kur eiti ar ka daryti, viskas taskas:)

Geros keliones pirma karta skrendantiems ir sekmes gaudant lagaminus smile.gif)))))
Atsakyti
jo, man irgi patinka informacijos;] dažnai jomis naudojuosi:) net jeigu ir žinau kur eit, saugumo sumetimais dar kart pasitikslinu:)
Atsakyti
Kreipiuosi pagalbos į GARSINK unsure.gif
Kaip Jūs ieškote Ryanair pigių skrydžių (kai daug skrydžių ir visi labai labai pigiai) ?
Man reikia birželio pabaigai - liepos pradžiai kokių trijų dienų kelionėlę kurnors toliau nei Frankfurtas. Bet kad vien iki Frankfurto į vieną pusę pigiausiai randu už 199 lt + mokesčiai = 240 lt..... doh.gif

Nemoku aš tuo Ryanair naudotis.
Atsakyti
Kadangi ne į kitus kreipiesi, tai neatsakysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 06 04, 19:24)

Tai aš galvojau kad tik ji padeda taip geranoriškai.
Prašau visų pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 06 04, 18:24)

I londona rugpjucio men tik brangus bilietai?Ar akcijos dar neprasideje?
Atsakyti
Nu va, ir nieks nenori padėt, o taip reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 06 04, 19:38)
Nu va, ir nieks nenori padėt, o taip reikia biggrin.gif

Jeigu nori tai tik is rygos galima kazka sugalvoti liepos menesiui smile.gif galejai ir az parasyti, tai greiciau buiau atsakiusi.
Atsakyti
QUOTE(Garsink @ 2008 06 04, 22:11)
Jeigu nori tai tik is rygos galima kazka sugalvoti liepos menesiui smile.gif galejai ir az parasyti, tai greiciau buiau atsakiusi.

Iš Rygos kurnors irgi gal tiktų unsure.gif rolleyes.gif drinks_cheers.gif
Jei ką netyčiom užmatysit PIGAUS, labai labai būčiau dėkingas drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 06 04, 21:15)
Iš Rygos kurnors irgi gal tiktų  unsure.gif  rolleyes.gif  drinks_cheers.gif
Jei ką netyčiom užmatysit PIGAUS, labai labai būčiau dėkingas  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Tai gal tu parasyk az ko mazdaug nori, nes jei idesiu cia kazka pigaus, tai greit gali kas nupirkti uzmates smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garsink: 04 birželio 2008 - 22:44
Bandysiu padet ir as truputi yra toks saitas swoodoo tik jis vokiskas smile.gif per kuri irgi galima ieskot pigiu skrydziu pasirenki krypti ir ieskai ten ismeta pigiausius variantus pabandykit gal pades , beto gera zinia, kad ryanair pradeda skraidyt i london luton oro uosta kam tai aktualu smile.gif enjoy your flight 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mixsas @ 2008 06 05, 21:17)
Bandysiu padet ir as truputi yra toks saitas swoodoo  tik jis vokiskas smile.gif per kuri irgi galima ieskot pigiu skrydziu pasirenki krypti ir ieskai ten ismeta pigiausius variantus pabandykit gal pades , beto gera zinia,  kad ryanair pradeda skraidyt i london luton oro uosta kam tai aktualu smile.gif enjoy your flight  4u.gif

Ačiū už nuorodą, jau žiūrinėjuosi, tikrai neblogas puslapis thumbup.gif
Atsakyti