Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

QUOTE(Kler @ 2008 07 09, 11:17)
sveikos, merginos mirksiukas.gif

labai reikia jusu, eksperciu, pagalbos ax.gif  nors atrodo nesu jau tokia naujoke nei kelionese, nei bilietu uzsakymuose, bet va sikart vargstu su Ryanair'u nors tu ka doh.gif  trecia diena niekaip negaliu uzsakyt bilietu i Hahna (is ten norim i Portugalija). viska suvedu, o kai jau paspaudziu Purchase, po kokios minutes iskrenta uzrasas
"An error condition exists which is preventing you from continuing. You may wish to start over and try again.
If you continue to get this error message, please contact the airline.
Additional details about the error:
An error has occurred. Please try again."

nors parasytu, kas per klaida gun_bandana.gif cia man ka nors taisyti, ar cia jie patys pastrige jau keios dienos  g.gif jau net pradedu abejoti savo Visa Electron kortele, bet nesinori uz Visos naudojima dar papildomai moketi schmoll.gif  nors kiek pamenu, praejusi karta mokejau kreditine be jokiu papildomu mokesciu.

sakykit, gal jus zinot, kas cia darosi, ir kaip man pagaliau uzsisakyti tuos bilietus?? unsure.gif

pabandykite uzsakineti anksti ryte kol anglai dar miega arba nakti, nes ryanairo serveriai neatlaiko apkrovu.
Atsakyti
Sveikos mergytes, gal galite man pagelbeti, as uzsisakiau bilietus su visa electron kortele bet ji debitine, gavau koda iskart, bet emailo negaunu ir pinigeliu nenuskaiciuoja, ir pastikrinti uzsakymo neleidzia. gal neuzsisake man tie bilietai, kad debitine kortele? ar dar laukti? gal kas galite pagelbeti man> blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(milnera @ 2008 07 09, 13:48)
Sveikos mergytes, gal galite man pagelbeti, as uzsisakiau bilietus su visa electron kortele bet ji debitine, gavau koda iskart, bet emailo negaunu ir pinigeliu nenuskaiciuoja, ir pastikrinti uzsakymo neleidzia. gal neuzsisake man tie bilietai, kad debitine kortele? ar dar laukti? gal kas galite pagelbeti man> blush2.gif  g.gif

va va, man tas pats buvo, pasiskambinau ir pagaliau issiaiskinau. bet vis delto jie neblogi smikiai doh.gif su visa electron is lietuvos uzsisakyti negalima, tik su kreditine. o uz ja reikia ne taip jau ir mazai primoketi. ypac kai sesis uzsakymus darai gun_bandana.gif tai kam, sakau, isvis toki pasirinkima idedat??? gun_bandana.gif
dabar suku galva, kaip apeiti sita mokesti. i kauna juk vien del to nevaziuosi g.gif gal jus jau ka nors situo klausimu ismaste esat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kler @ 2008 07 09, 15:27)
va va, man tas pats buvo, pasiskambinau ir pagaliau issiaiskinau. bet vis delto jie neblogi smikiai doh.gif  su visa electron is lietuvos uzsisakyti negalima, tik su kreditine. o uz ja reikia ne taip jau ir mazai primoketi. ypac kai sesis uzsakymus darai gun_bandana.gif tai kam, sakau, isvis toki pasirinkima idedat??? gun_bandana.gif
dabar suku galva, kaip apeiti sita mokesti. i kauna juk vien del to nevaziuosi  g.gif  gal jus jau ka nors situo klausimu ismaste esat? g.gif

Na is tiesu ne ryanair, o Lietuvos bankai neleidzia savo debetinemis kortelemis internetu atsiskaitineti... Ryan'as ne tik Lietuvoje yra, tai gal kokios salies bankai leidzia ir Visa Electron'u atsiskaitinet, tai kodel jie del Lietuvos turi jos nerodyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 07 09, 19:37)
Na is tiesu ne ryanair, o Lietuvos bankai neleidzia savo debetinemis kortelemis internetu atsiskaitineti... Ryan'as ne tik Lietuvoje yra, tai gal kokios salies bankai leidzia ir Visa Electron'u atsiskaitinet, tai kodel jie del Lietuvos turi jos nerodyti? ax.gif

bet va dalykas tik tas, kad kitos aviakompanijos uz atsiskaityma kreditinemis kortelemis mokescio kazkodel neima rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kadangi pirmą kartą book'inu bilietus, šiek tiek klausimų iškilo.
Kaip supratau, Hansa Visa Electron kortele neįmanoma atsiskaityti už bilietus internetu?
Bandžiau visą vakarą su šia kortele nusipirkt, bet vis išmesdavo klaidą, o po paskutinio bandymo atsivėrė puslapis su užrašu: "A duplicate booking has been detected. Please check your Email, if we are holding a reservation for you, an Email confirmation will be sent to you shortly. If you need to make an additional booking for the same flight, with the same Passenger Name using the same credit card details please wait 60 minutes or use an alternative form of payment. Do NOT rebook, duplicate reservations are non refundable."

Taip ir nesupratau, ar rezervuoti man bilietai, ar ne... E'mailas joks neatejo, pinigai nuo kortelės nenuskaičiuoti (manau jei rezervavo, gal vėliau nuskaičiuos), bet vis tiek nebesinori vėl bandyti juos book'int, kad netyčia du kartus tų pačių bilietų nenusipirkčiau ax.gif

Ką toliau daryt, any ideas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limitless @ 2008 07 10, 00:21)
Sveikos 4u.gif
Kadangi pirmą kartą book'inu bilietus, šiek tiek klausimų iškilo.
Kaip supratau, Hansa Visa Electron kortele neįmanoma atsiskaityti už bilietus internetu?
Bandžiau visą vakarą su šia kortele nusipirkt, bet vis išmesdavo klaidą, o po paskutinio bandymo atsivėrė puslapis su užrašu: "A duplicate booking has been detected. Please check your Email, if we are holding a reservation for you, an Email confirmation will be sent to you shortly. If you need to make an additional booking for the same flight, with the same Passenger Name using the same credit card details please wait 60 minutes or use an alternative form of payment. Do NOT rebook, duplicate reservations are non refundable."

Taip ir nesupratau, ar rezervuoti man bilietai, ar ne... E'mailas joks neatejo, pinigai nuo kortelės nenuskaičiuoti (manau jei rezervavo, gal vėliau nuskaičiuos), bet vis tiek nebesinori vėl bandyti juos book'int, kad netyčia du kartus tų pačių bilietų nenusipirkčiau ax.gif

Ką toliau daryt, any ideas? smile.gif

man irgi buvo toki pranesima ismete. nieko tu neuzsisakei, gali vel uzsisakineti is naujo, tik dek i sona visa electron kortele tongue.gif
Atsakyti
tai vat tikrai jau cia negerai gaunasi su tais Lietuvos bankais, ot jie ir negudrus, koks jiems skirtumas, jei zmogus saskaitoj turi pinigu tai juk ir uzsisakineja ka nori, o jie mat neleidzia. g.gif
radom sprendima tik toki giminaiciai nupirks oro uoste, nes kitaip nera galimybiu, aziuoti i kauna tai neturim galimybiu. o siaip tai uzsisakineti tada reiketu tik per draugus ar gimines kas turi kreditine cool.gif
Atsakyti
QUOTE(milnera @ 2008 07 10, 12:01)
tai vat tikrai jau cia negerai gaunasi su tais Lietuvos bankais, ot jie ir negudrus, koks jiems skirtumas, jei zmogus saskaitoj turi pinigu tai juk ir uzsisakineja ka nori, o jie mat neleidzia.  g.gif
radom sprendima tik toki giminaiciai nupirks oro uoste, nes kitaip nera galimybiu, aziuoti i kauna tai neturim galimybiu. o siaip tai uzsisakineti tada reiketu tik per draugus ar gimines kas turi kreditine cool.gif

Jei draugai turi kreditine kortelę užsisakykit per juos pinigus gražinsit vėliau.Internetu kiek žinau galima gaut pigesnių bilietų negu orouoste
Atsakyti
Dėkui už pagalbą biggrin.gif
Dar dėl tų kreditinių kortelių - gal galit išvardint, kokias priima? Beje, kokius mokesčius už korteles nuskaito?
Dar kaip supratau oro uoste reikia sumokėti handling fee? Kiek jis kainuoja?
Paskaičiavau, kad man nuskrist kainuos bilietas + oro uosto mokesčiai + bagažo mokestis + banko kortos mokestis + handling fee. Tikiuosi viskas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limitless @ 2008 07 10, 13:15)
Dėkui už pagalbą biggrin.gif
Dar dėl tų kreditinių kortelių - gal galit išvardint, kokias priima? Beje, kokius mokesčius už korteles nuskaito?
Dar kaip supratau oro uoste reikia sumokėti handling fee? Kiek jis kainuoja?
Paskaičiavau, kad man nuskrist kainuos bilietas + oro uosto mokesčiai + bagažo mokestis + banko kortos mokestis + handling fee. Tikiuosi viskas? ax.gif

Kas tas handling fee?Kiek esu skridus apie tokį dalyką nieko negirdėjau :blink:Mano kreditinė kortelę yra Ego su ją galima bilietus nusipirkt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scented: 10 liepos 2008 - 11:41
tai vat gaila kad neturiu tokiu pazistamu kas kreditine kortele turetu verysad.gif , o oro uoste gaunasi dvigubai pigiau verysad.gif
Papildyta:
siaubas kokia as ziopla. dvigubai brangiau ne pigiau tongue.gif ax.gif
Papildyta:
nuvaziavo siandien mano giminaite uzsakyti tu bilietu o tie gaunasi vietoj 764lt, 1392lt....siaubas kazkoks
Atsakyti