Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

QUOTE(tomas1979 @ 2008 02 25, 21:41)
gal kas galit pasakyt su kokiom paprastom ne kreditinem kortelem galima atsiskaityt ryanair puslapyje. ir kokiose bankuose galima tu korteliu isigyt.

Konkretaus atsakymo kaip ir nežinau, bet manau greičiausiai į šį klausimą atsakytų pasiskambinus tiesiogiai į banką. Šiaip ir aš sistemos darneperkandau su kuo ten pas juos galima atsiskaityt g.gif žinau, kad mano "Visa" netinka, tai pastoviai išnaudoju brolį su jo debitine kortele smile.gif
Papildyta:
Arba pasiskambink į Ryanair informaciją, kuri kaip tik dirba nuo 20.30 iki 22h. Jų tel. 837399004
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2008 02 25, 20:53)
Arba pasiskambink į Ryanair informaciją, kuri kaip tik dirba nuo 20.30 iki 22h. Jų tel. 837399004

as turiu kitoki ryanair tel.nr ten kur pati skambinau 837 399307 ir ten dirba diena tik nezinau iki keliu (cia ju ofisas kur karmelavos oro uoste pardavinejaj bilietus)
O del banko tai skambinau i VB paklaust kodel neleidzia atsiskaityt ju visa kortele pasake, kad reik uzsisakyt virtuon kortele, as ja iskarto telefonu uzsisakiau ir po keliu dienu atsiemiau artimiausiam banke mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje siuo metu yra bilietu balandzio menesiui po 0.00Lt tik oro uosto mokesciai 70Lt ir bagazas lyg 92Lt tongue.gif (i abi puses)
Atsakyti
Užėjau ir aš pasižiūrėti naujojo Ryanairo puslapio, bet tai susinervinau blink.gif o kur tas meniu punktas kur rodo visus bilietukus 20dienų į priekį?? blink.gif blink.gif aš visada ten ieškodavau geriausių kainų unsure.gif
Atsakyti
Gal kas zinote, kokie gali buti maksimalus registruoto bagazo ismatavimai? Norim vezti antena, kurios skersmuo 85 cm, tai Ryanair'e pasake, kad tai stambiagabaritinis krovinys uz kuri reikia moketi 140 Lt (i Dublina). Kiek skaiciau ju taisykles neradau kad butu skirtingi mokesciai registruotam bagazui pagal ismatavimus (svarbu, kad nevirsytu 15 kg). Pvz. registruotas bagazas i Dublina i viena puse 44 Lt. Gal cia ir didesni lagamina papildomai apmokestina? Gal kas susidurete?
Atsakyti
Gal kam bus aktualu kas mėgsta aplankyt Londoną 4u.gif Kadangi autobusu pirmyn-atgal nuo oro uosto iki Londono kainuoja apie 90Lt, tai kaip ir nemaža suma, tai va kątik išsiaiškinau, kad per "National express" perkant bilietą iš anksto internetu, būna akcijos ir už bilietą funfare galima paklot vos kelis svarus. Pvz aš kovo mėnesiui nusipirkau return bilietuką už 5 svarus thumbup.gif Jei būčiau be draudimo ėmus, tebūtų 4 svarai biggrin.gif Tai va, norėjau pasidalinti savo atradimais-gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy @ 2008 02 26, 15:56)
as turiu kitoki ryanair tel.nr ten kur pati skambinau 837 399307 ir ten dirba diena tik nezinau iki keliu (cia ju ofisas kur karmelavos oro uoste pardavinejaj bilietus)
O del banko tai skambinau i VB paklaust kodel neleidzia atsiskaityt ju visa kortele pasake, kad reik uzsisakyt virtuon kortele, as ja iskarto telefonu uzsisakiau ir po keliu dienu atsiemiau artimiausiam banke  mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje siuo metu yra bilietu balandzio menesiui po 0.00Lt tik oro uosto mokesciai 70Lt ir bagazas lyg 92Lt  tongue.gif (i abi puses)

i kokiA CIA SALI 0.00 ??
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2008 02 26, 18:50)
Užėjau ir aš pasižiūrėti naujojo Ryanairo puslapio, bet tai susinervinau  blink.gif o kur tas meniu punktas kur rodo visus bilietukus 20dienų į priekį?? blink.gif  blink.gif aš visada ten ieškodavau geriausių kainų unsure.gif

As taip pat nerandu doh.gif O taip patogu budavo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2008 02 26, 22:39)
i kokiA CIA SALI 0.00 ??

I Anglija, bet jau vakar po pietu buvo dinge, kas spejo nusipirkt tam pasiseke tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Berta @ 2008 02 20, 16:02)
Sveikos keliauninkės Man iškilo klausimas dėl Check-in. Skrendu tik su rankiniu bagažu, bilietas rezervuotas internetu. Ar man būtina chekintis online ar tai galiu padaryti ir oro uoste, nes bilietus užsakiusį žmogų susitiksiu tik oro uoste prieš skrydį.
P.s Atsiprašau jei klausimas kvailas, bet skrendu pirmą kartą ir nenorėčiau turėti problemų.

[quote=spyglaite,2008 02 20, 21:42]
Priklausomai nuo to ar perkant bilieta tas zmogus mokejo uz prisiregistravima oro uoste ar ne, skrendant be bagazo (na ir su juo) yra papildomas mokestis: skrendant i viena puse 14 Lt, atitinkamai i abi 28 LT. Jei nemokejote, tai turetumet registruotis internetu ir atsispausdinti bilieta wink.gif

O jei už prisiregistravimą oro uoste nemokėjo ar prieš skrydį atvykus tai galima padaryti? Labai nesinori internetu tai daryti, nes šiuo metu neturiu tam galimybės.
Atsakyti
QUOTE(Simute_ @ 2008 02 27, 01:43)
As taip pat nerandu  doh.gif  O taip patogu budavo...  verysad.gif

Na as taip darau-issirenki sali, data o tada paspaudi new search ir atsiranda langelis "my flight date is flexible" ar kazkas panasaus-uzdedi varnele ir tada jau rodo visa savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2008 02 27, 12:38)
Na as taip darau-issirenki sali, data o tada paspaudi new search ir atsiranda langelis "my  flight date is flexible" ar kazkas panasaus-uzdedi varnele ir tada jau rodo visa savaite smile.gif

Nu bet tai visvien ne taip patogu verysad.gif Padarė vadinasi patobulinimus. Ot negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2008 02 27, 14:42)
Nu bet tai visvien ne taip patogu verysad.gif  Padarė vadinasi patobulinimus. Ot negaliu  doh.gif

tai jau tikrai doh.gif man po tu ju patobulinimu isvis ju puslapis vos veikia-vis errorai kazkokie islenda gun_bandana.gif beje ka tik nuroviau bilietus i londona geguzes men uz 72lt i abi puses biggrin.gif
Atsakyti