QUOTE(Berta @ 2008 02 20, 16:02)
Sveikos keliauninkės

Man iškilo klausimas dėl Check-in. Skrendu tik su rankiniu bagažu, bilietas rezervuotas internetu. Ar man būtina chekintis online ar tai galiu padaryti ir oro uoste, nes bilietus užsakiusį žmogų susitiksiu tik oro uoste prieš skrydį.
P.s Atsiprašau jei klausimas kvailas, bet skrendu pirmą kartą ir nenorėčiau turėti problemų.
Priklausomai nuo to ar perkant bilieta tas zmogus mokejo uz prisiregistravima oro uoste ar ne, skrendant be bagazo (na ir su juo) yra papildomas mokestis: skrendant i viena puse 14 Lt, atitinkamai i abi 28 LT. Jei nemokejote, tai turetumet registruotis internetu ir atsispausdinti bilieta
Papildyta:
QUOTE(Rataute @ 2008 02 20, 20:21)
Sveikutes,
ruosiames i Dublina su Ryanair
skrisime su vyru, 1 vaikuciu ir kudikiu
tai iskilo klausimelis kiek rankinio bagazo bus galima pasiimti kiekvienam
ar vezimelio nepriskaiciuos i ta svori
bilietukus uzsisakysime internetu, tai ar verta rinktis priority boarding, ar mes ir taip gausime pirmenybe ilipant, ir ar bus galimybe mums visiems kartu susesti
gal kas daznai skraidote ir zinote kaip cia viskas vyksta
Rankinis bagazas priklauso kiekvienam, isskyrus kudikiui. Kiek skaiciau, uz toki suglaudziama vezimeli nemokama, na bet gal kas tiksliau zinos

Del priority, tai jei norite tikrai vieni is pirmuju ilipti ir susesti kartu, tai gaite nusipirkti. Nes ne visad leidzia su kudikiais pirmiau (na neturint Priority), daznai priklauso nuo personalo. Bet esu maciusi, kad kiti tiesiog drasiai verziasi i prieki ir juos tiesiog praleidzia pasakius,kad yra su kudikiu ar mazu vaiku

Tai net nezinau ka konkreciai ir patarti, bet gal nors kiek padejau