Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

Sveikos keliauninkės 4u.gif Man iškilo klausimas dėl Check-in. Skrendu tik su rankiniu bagažu, bilietas rezervuotas internetu. Ar man būtina chekintis online ar tai galiu padaryti ir oro uoste, nes bilietus užsakiusį žmogų susitiksiu tik oro uoste prieš skrydį.
P.s Atsiprašau jei klausimas kvailas, bet skrendu pirmą kartą ir nenorėčiau turėti problemų. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Berta @ 2008 02 20, 16:02)
Sveikos keliauninkės  4u.gif  Man iškilo klausimas dėl Check-in. Skrendu tik su rankiniu bagažu, bilietas rezervuotas internetu. Ar man būtina chekintis online ar tai galiu padaryti ir oro uoste, nes bilietus užsakiusį žmogų susitiksiu tik oro uoste prieš skrydį.
P.s Atsiprašau jei klausimas kvailas, bet skrendu pirmą kartą ir nenorėčiau turėti problemų.  blush2.gif

Žinoma, kad galite oro uoste check-intis smile.gif
Aš tai čekinuos internetu, nes vietas sau išsirenku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 02 20, 16:04)

Ryanair lėktuve? blink.gif
Atsakyti

Aš gal kažko nesuprantu........ Ryanair'e gi nėra vietų g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

ruosiames i Dublina su Ryanair ax.gif
skrisime su vyru, 1 vaikuciu ir kudikiu ax.gif
tai iskilo klausimelis kiek rankinio bagazo bus galima pasiimti kiekvienam g.gif
ar vezimelio nepriskaiciuos i ta svori ax.gif
bilietukus uzsisakysime internetu, tai ar verta rinktis priority boarding, ar mes ir taip gausime pirmenybe ilipant, ir ar bus galimybe mums visiems kartu susesti g.gif

gal kas daznai skraidote ir zinote kaip cia viskas vyksta blush2.gif
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Berta @ 2008 02 20, 16:02)
Sveikos keliauninkės  4u.gif  Man iškilo klausimas dėl Check-in. Skrendu tik su rankiniu bagažu, bilietas rezervuotas internetu. Ar man būtina chekintis online ar tai galiu padaryti ir oro uoste, nes bilietus užsakiusį žmogų susitiksiu tik oro uoste prieš skrydį.
P.s Atsiprašau jei klausimas kvailas, bet skrendu pirmą kartą ir nenorėčiau turėti problemų.  blush2.gif

Priklausomai nuo to ar perkant bilieta tas zmogus mokejo uz prisiregistravima oro uoste ar ne, skrendant be bagazo (na ir su juo) yra papildomas mokestis: skrendant i viena puse 14 Lt, atitinkamai i abi 28 LT. Jei nemokejote, tai turetumet registruotis internetu ir atsispausdinti bilieta wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Rataute @ 2008 02 20, 20:21)
Sveikutes,

tai iskilo klausimelis kiek rankinio bagazo bus galima pasiimti kiekvienam g.gif
bilietukus uzsisakysime internetu, tai ar verta rinktis priority boarding, ar mes ir taip gausime pirmenybe ilipant, ir ar bus galimybe mums visiems kartu susesti g.gif

gal kas daznai skraidote ir zinote kaip cia viskas vyksta blush2.gif
aciuks.gif

Rankinis bagazas priklauso kiekvienam, isskyrus kudikiui. Kiek skaiciau, uz toki suglaudziama vezimeli nemokama, na bet gal kas tiksliau zinos 4u.gif Del priority, tai jei norite tikrai vieni is pirmuju ilipti ir susesti kartu, tai gaite nusipirkti. Nes ne visad leidzia su kudikiais pirmiau (na neturint Priority), daznai priklauso nuo personalo. Bet esu maciusi, kad kiti tiesiog drasiai verziasi i prieki ir juos tiesiog praleidzia pasakius,kad yra su kudikiu ar mazu vaiku mirksiukas.gif Tai net nezinau ka konkreciai ir patarti, bet gal nors kiek padejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglaite @ 2008 02 20, 22:42)
Priklausomai nuo to ar perkant bilieta tas zmogus mokejo uz prisiregistravima oro uoste ar ne, skrendant be bagazo (na ir su juo) yra papildomas mokestis: skrendant i viena puse 14 Lt, atitinkamai i abi 28 LT. Jei nemokejote, tai turetumet registruotis internetu ir atsispausdinti bilieta wink.gif
Papildyta:
Rankinis bagazas priklauso kiekvienam, isskyrus kudikiui. Kiek skaiciau, uz toki suglaudziama vezimeli nemokama, na bet gal kas tiksliau zinos 4u.gif Del priority, tai jei norite tikrai vieni is pirmuju ilipti ir susesti kartu, tai gaite nusipirkti. Nes ne visad leidzia su kudikiais pirmiau (na neturint Priority), daznai priklauso nuo personalo. Bet esu maciusi, kad kiti tiesiog drasiai verziasi i prieki ir juos tiesiog praleidzia pasakius,kad yra su kudikiu ar mazu vaiku mirksiukas.gif Tai net nezinau ka konkreciai ir patarti, bet gal nors kiek padejau ax.gif

aciu labai aciuks.gif
karmelavos orouoste tikrai maciau kaip stiuardese pati sukviete tokias seimas su vaikais ir suleido i lektuva pirmuosius, bet kazi ar taip visad buna doh.gif
na ka nors sugalvosim g.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy @ 2008 02 19, 23:04)
taip pirmyn atgal visiem trim  thumbup.gif  Tada buvo kaip tik akcijos bilietai po lita o cia tik oro uosto ir bagazo mokesciai
("infantui"  lotuliukas.gif  tik bilietas berods 70lt ir nera daugiau jokiu oro mokesciu)

na, tai tikrai jums tada labai pasisekė. thumbup.gif
Papildyta:
Žinoma, kad galite oro uoste check-intis  smile.gif

QUOTE(Medinis @ 2008 02 20, 17:07)
Ryanair lėktuve? blink.gif

QUOTE(Kuzia @ 2008 02 20, 17:08)
Aš gal kažko nesuprantu........ Ryanair'e gi nėra vietų g.gif

Man rodos, Makalius supainiojo Ryanair su airBaltic. hihihi.gif Nes Ryanair lėktuvuose vietų nėra. Nebent ten kokios special seats special for Makalius. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 21 vasario 2008 - 01:06
QUOTE(Rataute @ 2008 02 20, 20:21)
Sveikutes,

Vaikuciui bagazas nepriklauso, o priklauso arba vezimelis arba autokedute pasirinktinai.
O del pirmenybes mes neturejom nusipirke, bet stiuardese ileido pirma tuos su priority o paskui su mazais vaikais thumbup.gif Cia aisku kaip papuls kokia darbuotoja, nes teko girdet kad nevisada tokios geros papuola ir kitom dzin ar su vaiku ar be
O susedom tai mes visi kartu nes as pirma su vaiku nuejau kol vyras sulankste vezimeli mes uzsiemem vietas ir sedejom visi kartu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammy: 21 vasario 2008 - 11:52
QUOTE(Ingaaa @ 2008 02 20, 01:36)
blink.gif  nieko sau,vadinasi internetu geriau ax.gif

RYANAIR KAUNO KASOSE PERKANT +40 LT, PATI SKAMBINAU IR KLAUSIAU, KAI MAN KORTELES NEAPTARNAVO. O INTERNETU DAR PRISIDEDA KORTELES APTARNAVIMO MOKESTIS, SKIRTINGAS-PRIKLAUSO KOKIA KORTELE.
Atsakyti
Informacija skrendantiems šiomis dienomis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Berta: 22 vasario 2008 - 08:21
Spėjau nusipirkti šįryt.
Atsakyti