Mano brangusis irgi nepatiko mano tevams
(amziaus skirtumas 8m.), bet ispradziu bandziau aiskinti kad cia mano gyvenimas, o po to tiesiog issikeliau pas ji gyventi (man buvo 19m)
Jau po keliu savaiciu gavom kvetima i svecius, o mano dabartinis brangiausias jiems tapo tarsi sunus
(Gal jie pabijojo prarasti mane
), nezinau, bet as nesuklydau
Dabar gyvenu laimingoje santokoje auginam faina dukryte ir planuojam antra burbuliuka
Tėvams draugas ir neturi patikti iš pirmo žvilgsnio. Čia suveikia įgimtas priešiškumas naujai atėjusiam ir į kažką besikėsinančiam. Kaip ten bebūtų, bet tėvams nejauku, kad dukra savarankiška ir suaugusi, jiems atrodo, kad gal dar per anksti, gal ją tas vyras nuskriaus ar įskaudins. Ir visai nesvarbu kiek dukrai metų, tai yra tėvų užrašyta mąstyme. Mano pažįstama pasakojo, kad ji būdama 30 išdrįso atsiskirti nuo sunkiai sergančios mamos ir pranešė, kad išteka. Pirmi tos motulės žodžiai buvo, kad dukrai tekėt per anksti.
Tėvai gali būti teisūs, jei kiek ilgiau pabendravę pamato tai, ko gali ir nepamatyti įsimylėjusi mergina. Svarbiausia neįsimylėti kokio savanaudžio, nes kol tas įsimylėjimas praeis, gali tekti skaudžiai nusivilti ir su tėvais susipykti.
Tėvai gali būti teisūs, jei kiek ilgiau pabendravę pamato tai, ko gali ir nepamatyti įsimylėjusi mergina. Svarbiausia neįsimylėti kokio savanaudžio, nes kol tas įsimylėjimas praeis, gali tekti skaudžiai nusivilti ir su tėvais susipykti.
Ir visgi, kiek sakyti draugui, kad jis neatrodo tavo tevams idealus? Mano tevai kaip ir leidzia paciai spresti, kaip ir su kuo draugauti, bet gyvenant kartu su tevais nuo komentaru ir nuotaiku nepabegsi. Galiausiai, negali draugo bet kada pasikviesti, nes atrodo, kad reikia ji "apsaugoti" nuo tevu, tuo paciu ir pacia save bei musu santykius. Gal as kazka isvis ne taip suprantu? Gal as per daug tikiuosi, kad jis ims ir supras viska is puses zodzio? Bet vakar kaip tik susipykom del to, nes jis norejo uzsukti, as pasakiau, kad sis vakaras ne pats tinkamiausias ir likau "bjauresne uz daugeli jo pazistamu". Seniau yra klauses, kaip as jo tevams. Ir atsakymas buvo, kad neutraliai, nes taip ir yra, tevams nors ir nepatinka, jie leidzia man rinktis... Ir niekada nenoreciau nuteikti savo draugo pries tevus, nes jie artimiausi ir svarbiausi zmones mano gyvenime
mano situacija kiek kitokia buvo. maniskis -- uzsienietis, 13 metu vyresnis, is interneto. tai kai pasakiau mamai kad toki kadra turiu, tai taip pradejo ant manes rekt, kad galvojau langai isbyres.
nu bet paskui apsiprato su ta mintim, o kai jis atvaziavo, tai labai svetingai prieme.
siaip prie ji tai jinai vaizduoja labai draugiska. bet man tai nuolat uzmetineja, kad galeciau ir kito pasieskot. mazdaug, per senas, is provincijos, neturi nuosavo namo, ir t.t.
tiesiog i tuos mamos bajerius nekreipiu demesio. suprantu, jinai blogo nelinki, tiktai laime isivaizduoja trupuciuka kitaip
nu bet paskui apsiprato su ta mintim, o kai jis atvaziavo, tai labai svetingai prieme.
siaip prie ji tai jinai vaizduoja labai draugiska. bet man tai nuolat uzmetineja, kad galeciau ir kito pasieskot. mazdaug, per senas, is provincijos, neturi nuosavo namo, ir t.t.
tiesiog i tuos mamos bajerius nekreipiu demesio. suprantu, jinai blogo nelinki, tiktai laime isivaizduoja trupuciuka kitaip
oj, prisiskaiciau ir issigandau.
.. mano buvusius vaikinus, kurie tokie rimtesni buvo, tai tewai kuo puikiausiai priimdavo, bet del dabartinio tai labai daug man klausimu kyla.. tewai dar nezino,kad mes kartu... ir abu labai bijom ju reakcijos, nes maniskis kaip ir baigia tvarkytis skyrybu dokumentus (aciu Dievui, vaiku neturi ) ir yra 10 metuku vyresnis... siaip kaip mano ir brolio drauga tai ji labai puikiai tevai priima, labai aptinka, bet va kaip bus, kai suzinos, kad dukrele nusiziurejo??
gal kuriai panasiai buvo?
QUOTE(miskinuke @ 2005 12 13, 16:06)
oj, prisiskaiciau ir issigandau.
.. mano buvusius vaikinus, kurie tokie rimtesni buvo, tai tewai kuo puikiausiai priimdavo, bet del dabartinio tai labai daug man klausimu kyla.. tewai dar nezino,kad mes kartu... ir abu labai bijom ju reakcijos, nes maniskis kaip ir baigia tvarkytis skyrybu dokumentus (aciu Dievui, vaiku neturi ) ir yra 10 metuku vyresnis... siaip kaip mano ir brolio drauga tai ji labai puikiai tevai priima, labai aptinka, bet va kaip bus, kai suzinos, kad dukrele nusiziurejo??
gal kuriai panasiai buvo? 
manau, jei pažįsta žmogų ir jis jiems atrodo šaunus, tai gal viskas bus gerai....bet mano mamai tai būtų didžiausias šokas
QUOTE(markse @ 2005 12 14, 09:00)
manau, jei pažįsta žmogų ir jis jiems atrodo šaunus, tai gal viskas bus gerai....bet mano mamai tai būtų didžiausias šokas
kad išsiskyręs 
aga, ir man baisu, kad tas faktas apie skyrybas neisgasdintu
pas mane irgi panasi situacia, mano draugas keliolika metu vyresnis, irgi skiriasi, tai mama is viso nesuprato kaip galima tokius santykius palaikyti.... net "liuciferiu" ji vadindavo...o dabar po triju metu viskas pasikeite, ten jos draugas nr 1, jei susipykstu ir nekeliu tel, tai patys susiskambina- atseit man vel pms ar dar kas nors, o kai noriu skirtis su juo - nes as jau tokia,
tai mama atklbineja... atseit nieko geresnio tikrai nerasiu, ir kaip jis mane myli... taigi atrdod kad tie issankstiniai nusistatymai gan laikinas dalykas, jei zmogus sio to vertas
QUOTE(miskinuke @ 2005 12 14, 15:52)
aga, ir man baisu, kad tas faktas apie skyrybas neisgasdintu
.. bet bandau po truputi pratinti
gal laimingos dukros akys
mama paveiks?

manau, kad tevai butu labiau sokiruoti, jeigu jis butu TEBEVEDES
QUOTE(Dios @ 2005 12 14, 20:29)
Mano tėvams irgi būna visokių "privietų" 
Dabar jiems nepatinka, kad manasis kitos tautybės ir tokio pat amžiaus (o pagal juos turi būt vyresnis 3-7 metais)...Na žodžiu
Dabar jiems nepatinka, kad manasis kitos tautybės ir tokio pat amžiaus (o pagal juos turi būt vyresnis 3-7 metais)...Na žodžiu
pas mane taip pat taip buvo ispradziu
tevas priestaravo musu draugystei, nes rusas [ nors istikruju lenkas ] turbut tai ir buvo didziausia priezastis, paskui mociute uzsivede kad jei su juo prasidesi [ taip pat del to kad ne lietuvis ] gali visa seima pamirsti
nu ka as i visus atsiprasant spjoviau, ir pasakiau, kad vistiek draugausiu nors ir ant galvos uzliptumet man vistiek
tai raukesi raukesi kazkuri laika o dabar tevas su juo kuo puikiausiai sutaria mociute taip pat
nors as del jo buciau ir visos seimos atsisakiusi, bet neprireike tokiu drastisku priemoniu
tai ne visada reikia klausyti ka tevai sako, svarbiausia klausyti sirdies