Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas, nepatinkantis tėvams ir/ar giminėms

Pas mane tai vis atvirkščiai būdavo- padraugauju su vaikinu, man tai tas, tai kitas bruožas netinka, užsiožiuoju, kad ne TAS, o tėvai bando parodyt, kad visai nieko vaikis... lotuliukas.gif Bet visada gerbė mano nuomonę ir man buvo tarsi "sveikas protas", galiu tik pasidžiaugt.
Atsakyti
Kai pradejom draugauti, gyvenau atskirai nuo tevu, bet pas mociute. Turejau savo kambari. Nenorejau niekam nieko sakyti, bet mociute mane pardave tevams kaip duonos kepala. unsure.gif Kad nakvoti jis lieka, kad as ne visada namie nakvoju ir t.t. Mano tevai del informacijos trukumo pradejo prisigalvoti nesamoniu. Jie mane, kad as turiu juos informuoti apie situos santykius, o as maniau, kad tai mano asmeninis reikalas ir neturiu niekam atsiskaityneti kas, kodel ir su kuo. Tevas pakase pakausi ir nusprende, kad jam dzin. Sake, kai i vestuves kviesiu, tada galvos ir nervuosis. O mama man smegenis jau antrus metus eda. Beda ta, kad as ir nesiruosiu visko jai pasakoti, o ji del to, kad daug ko nezino, prisigalvoja velniai zino ko, ir paskui pykstames sad.gif
Atsakyti
mamai niekad nepatiko mano vaikinai, o man niekad nepatiko tie, kuriuos bande man pripirsti. Iki siol jauciu nuoskauda, kad prisidejo prie skyrybu su mano pirmaja meile unsure.gif Tiesa, visada vadovaujuosi savo jausmais ir protu, bet ne viskas priklauso tik nuo to paties zmogaus blush2.gif
Atsakyti
kai kuriuos tėvus galima papirkti -- dėmesiu, dovanomis, ar panašiai.
pvz. jei tavo draugas kokį savaitgalį patalkintų jiems sode ar ką nors panašaus.

gali būt, kad kartais tėvai pavydi būtent tavo meilės ir dėmesio. kartą vienas pagyvenęs vyriškis pasakojo, dėl ko jam nepatinka dukters draugas. jo žodžiais "aš buvau jos gyvenimo vyras ir autoritetas. mes kartu visur važiuodavom, laiką leisdavom visa šeima kartu. o dabar jai tik Jonas ir Jonas, ir niekas kitas neįdomu. nenori jinai nei su manim būti, nei su savo broliu."
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 08 04, 10:57)
kai kuriuos tėvus galima papirkti -- dėmesiu, dovanomis, ar panašiai.
pvz. jei tavo draugas kokį savaitgalį patalkintų jiems sode ar ką nors panašaus.

Mano mamka iskart issilydo is laimes, jei zentelis geliu atnesa kokia nors proga biggrin.gif
Atsakyti
mano mama pakęsti negali mano draugo, nors nėra iš arti jo mačius (mes darugaujam 8 mėnesius). Ji kabinėjasi prie visokiausių smulkmenų, kad buvo lievą mašiną nusipirkęs (laikinai, kokiam mėnesiui), kad su geltonu bliuzonu matė, kai jis manęs užsuko pasiimti (lochas), draugo dukrą į iškylą pasikvietė (pedofilas), kad serga hirpertonija (jau reiškia buvęs alkoholikas ir narkomanas). Kadangi jis iš Kauno, ir anksčiau rimtai sportavo, reiškia jis banditas. doh.gif
Ką gero apie jį besužinotų -reiškia jis giriasi ir meluoja.
Vakar draugui su sveikata labai blogai buvo, norėjau nuvežti į ligoninę, tai klykė ant manęs per visą butą ir šliundra išvadino, kad savo darbus metus lekiu pas jį.
žodžiu košmaras, vos ne kasdieną namuose barniai ir skandalai, o išsikrautstyti iš namų dar neturiu galimybės... Pinigų užsidirbu pakankamai, kad iš tėvų neprašyt, bet ne tiek, kad galėčiau nuomotis butą.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 08 04, 12:30)
mano mama pakęsti negali mano draugo, nors nėra iš arti jo mačius (mes darugaujam 8 mėnesius). Ji kabinėjasi prie visokiausių smulkmenų, kad buvo lievą mašiną nusipirkęs (laikinai, kokiam mėnesiui), kad su geltonu bliuzonu matė, kai jis manęs užsuko pasiimti (lochas), draugo dukrą į iškylą pasikvietė (pedofilas), kad serga hirpertonija (jau reiškia buvęs alkoholikas ir narkomanas). Kadangi jis iš Kauno, ir anksčiau rimtai sportavo, reiškia jis banditas.  doh.gif
Ką gero apie jį besužinotų -reiškia jis giriasi ir meluoja.
Vakar draugui su sveikata labai blogai buvo, norėjau nuvežti į ligoninę, tai klykė ant manęs per visą butą ir šliundra išvadino, kad savo darbus metus lekiu pas jį.
žodžiu košmaras, vos ne kasdieną namuose barniai ir skandalai, o išsikrautstyti iš namų dar neturiu galimybės... Pinigų užsidirbu pakankamai, kad iš tėvų neprašyt, bet ne tiek, kad galėčiau nuomotis butą.

O Tau niekad per tuos 8 mėnesius nekilo mintis iš arčiau juos supažindinti? Nesuprantu kam laukti, kol tėvai būtų nebūtų gandų prisigaudys. Jei mato jus tik per atstumą, natūralu, jog mamai sunku jūsų draugystę laikyti rimta - na ir skauda širdelę, kad jos dukrą kažkoks mulkis už nosies vedžioja. Jei vaikino ketinimai būtų rimti, nebėgtų nuo savo būsimų uošvių.
Atsakyti
Niekada gyvenime tėvai nėra pasakė, kad mano vienas ar kitas vaikinas netinkamas schmoll.gif . Visada pati sprendžiau su kuo draugauti...
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 08 04, 17:13)
O Tau niekad per tuos 8 mėnesius nekilo mintis iš arčiau juos supažindinti? Nesuprantu kam laukti, kol tėvai būtų nebūtų gandų prisigaudys. Jei mato jus tik per atstumą, natūralu, jog mamai sunku jūsų draugystę laikyti rimta - na ir skauda širdelę, kad jos dukrą kažkoks mulkis už nosies vedžioja. Jei vaikino ketinimai būtų rimti, nebėgtų nuo savo būsimų uošvių.

va būtent. jeigu draugaujat rimtai, tai ko nesupažindini?
o jeigu tik "tampotės" tai aišku pažindint neverta, bet nereik ir iš tėvų tikėtis, kad jiems patiks.
Atsakyti
mano tokia pati liūdna situacija, maniškis visiškai totaliai nepatinka mano mamai
ir situacija bloga, gyvenu su tėvais, kol nesimatau su juo, mama laiminga, kai tik pasakau, kad su juo, iš karto jai subjura nuotaika
ir kuo toliau, tuo visa tai blogėja
ir mes jau trys beveik metai kartu
ir mane taip visa tai užkniso, kad sakau, mesiu apskritai viską ir arba nusišausiu, arba išvažiuosiu bile kur.. sad.gif

kaip pavydžiu toms, pas kurias šitoje srityje viskas gerai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 08, 14:09)
mano tokia pati liūdna situacija, maniškis visiškai totaliai nepatinka mano mamai
ir situacija bloga, gyvenu su tėvais, kol nesimatau su juo, mama laiminga, kai tik pasakau, kad su juo, iš karto jai subjura nuotaika
ir kuo toliau, tuo visa tai blogėja
ir mes jau trys beveik metai kartu
ir mane taip visa tai užkniso, kad sakau, mesiu apskritai viską ir arba nusišausiu, arba išvažiuosiu bile kur.. sad.gif

kaip pavydžiu toms, pas kurias šitoje srityje viskas gerai sad.gif

O supazindinai? Del ko mamai jis nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 09, 11:04)
O supazindinai? Del ko mamai jis nepatinka?

supažindinau, kokius pusę metų buvo viskas gerai, prasidėjo atrodo nuo to, kai mes buvome po vieno vakarėlio ir mama užuodė nuo jo alkoholio kvapą

ir viskas nuo to laika eina tik blogyn, aš jį atsivedu, ji demonstratyviai išeina, ji visą laiką aiškina, kad arba LT visai neliko vyrų, arba aš visai neturiu skonio, jeigu ką nors pasakau ne taip, vadinasi, išmokau iš jo, net jeigu padarau kalbos klaidą, tai blogos kalbos kultūros prisimokinau iš jo, negražiai juoktis išmokau iš jo
blogai rašau, nes jis man daro tokią įtaką, jis nesistengia daug uždirbti, todėl aš negaliu palnutoi nei šeimos, nei vaikų
na žodžiu
Atsakyti