Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sveikas galėtų vesti neįgalią?

požiūris , požiūris... Ai nemokinsiu. Bet esmė tokia: jei žmogaus negali priimti kaip už sau lygaus netraumuok nei jo nei savo gyvenimo. paprasta- tik iš gailesčio šeima ilgai neišsilaikys. O ir viskas priklauso tik nuo negalią turinčio žmogaus.. Pažystu merginą (IIgrupės invalidė) kuri yra tokia egoistė kad kartais norisi užsimerkti ir tėkšti į veidą...Tokių yra ir sveikų žmonių, bet ten toks eėgoizmo pavyzdys, kad nors dėk į vadovėlį... Ir ji susirado vaikiną: turtingą (kokio ir ieškojo) tas šokinėja aplink ją kaip višta perekšlė aplink viščiuką- o ji tuo naudojasi, kaip ir savo liga... jei jai ką nors užkrauna dirbt staiga kaip pagal užsakymą prasideda "ligos priepolis" jei gręsia skola- irgi kalta jos liga, ir absoliučiai visi univere žino jos "vargšytės ligonės" atvejį- ir padeda- kas kuo gali- tik keletas dėstytojų elgiasi su ja kaip su svaika- tai jie ką? neįgaliųjų priešai? Ne paprasčiausiai nedaro išimčių... Niekam O tai ir yra gerai. Kaip gali žmogus integruotis į visuomenę jeigul visi su juo elgiasi kaip su invalidu? (ne be reikalo net posakis yra toks)Tai nebūtų realus integravimas- kiekvienas kreivas žvilgsnis tokį žmogų palauš. Invalidas- neinvalidas- šiais laikasi Lietuvėlėje nenuskęsti visame tame mėšle ir išlaikyti galvą virš mėšlo reikia daug jėgų.

O temos autorei: taip tu susirasi gyvenimo meilę, susirasi savo būsimų vaikų tėvą- jei tik pati norėsi ir nenuleisi rankų. Jokie princai šiais laikais prie langų su gėlėmis ir serenadomis ant baltų žirgų neatjos. Viską reikia pasidaryti pačiai. Ir nekelti kvailų reikalavimų: kad būtų sveikas, kad būtų blondiną, o dar jei ūgis 190cm (kaip mano viena grupiokė)

O šiaip- aš pati mačiau vieną vaikinuką invalido vežimėlyje... dievuliau tu mano... "vertas grieko" net širdelė suspurdėjo, išvaizdus, "metalistas" ilgais plaukais... dievulėliaus nesakysiu nieko nes esu ištekėjusi moteris ir su mažu vaiku, bet tiesiai šviesiai sakau- jei būčiau netekėjusi ir jis mane užkalbintų eičiau su juo nors į pasalio kraštą (na nežinau dar gal pasižiūrėčiau koks charakteris, bet iš išvaizdos tooooks saldainiukas.....0 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2008 02 02, 18:58)
kaip nuostabiausi deimantai.

Man užtektų ir sidabro, bronzos.. svarbu, kad geros kokybės būtų.

Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 02 02, 19:02)
.
Papildyta:
tik kartais verciau savo nuomone pasilaikyti sau ir patyleti smile.gif
[

Auksiniai zodziai 4u.gif
As to dar neismokau. O gal ir per velu. Va, pasisakiau apie svetimsalius, dalyviai manim pasislykstejo, gaila, gal kazkam ir nuotaika sugadinau unsure.gif o nenorejau . . .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 02 vasario 2008 - 18:08
QUOTE(Gege @ 2008 02 02, 18:02)

nebutinai. visokiu zmoniu buna. vien negalios turejimas sielos nepraturtina.

taip, žinoma, nebūtinai drinks_cheers.gif

yra labai piktų žmonių, kurie negali ramiai žiūrėti į nors kiek sveikesnius. Bet yra ir tokių, kuriems negalia tėra gyvenimo kelias, kuriame reikia ir kitiems padėti.

Sunku man išsireikšti.... pažįstu ir vienokių, ir kitokių, ir nevisada suvokiu, kodėl vienas per negalią ir skausmą džiaugiasi gyvenimu, o kitas - nesugeba doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Klepesova @ 2008 02 02, 18:04)

O šiaip- aš pati mačiau vieną vaikinuką invalido vežimėlyje... dievuliau tu mano... "vertas grieko" net širdelė suspurdėjo, išvaizdus, "metalistas" ilgais plaukais... dievulėliaus nesakysiu nieko nes esu ištekėjusi moteris ir su mažu vaiku, bet tiesiai šviesiai sakau- jei būčiau netekėjusi ir jis mane užkalbintų eičiau su juo nors į pasalio kraštą (na nežinau dar gal pasižiūrėčiau koks charakteris, bet iš išvaizdos tooooks saldainiukas.....0 wub.gif

o nepagalvojai, kad gal jis su "britva" prieš lakstė? ax.gif
kai pamatau sveikai atrodantį vaikiną vežimėlyje, man kyla būtent tokios mintys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2008 02 02, 19:04)
Ir nekelti kvailų reikalavimų: kad būtų sveikas, kad būtų blondiną, o dar jei ūgis 190cm (kaip mano viena grupiokė)

Kaip tai nekelti reikalavimų???
Atsakyti
QUOTE(rosa86 @ 2008 01 31, 23:39)
Zinojo nuo pradziu, bet paskui staiga nusiplove rankas. Jis pasake, kad jam geda prie savo seimos, draugu ir panasiai.

Man toks pasiteisinimas juokingas biggrin.gif Džiaukis, kad tokio asmens nebėra tavo gyvenime. Visi žmonės turi kažkokių skirtingų ypatybių, tu turi tokią ir nieko čia baisaus 4u.gif Jei kas dėl to mato sunkumų, tai čia jau jų asmeninė problema. Dar sutiksi savo žmogų, to ir linkiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2008 02 02, 18:10)
Kaip tai nekelti reikalavimų???

todėl, kad visi pasensim, visko gali atsitikti. Beto pamilstam ŽMOGŲ, ne jo išvaizdą, galų gale doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 02 02, 19:11)
Man toks pasiteisinimas juokingas biggrin.gif

Man irgi būtų gėda. Vertinu tą vaikinuką už atvirumą.

Manau, jog tik visiškai niekam tikęs ir jokos artimos sielos šiam pasaulyje neturintis asmuo gali susidėti su neįgaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 02 vasario 2008 - 18:18
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2008 02 02, 18:16)
Man irgi būtų gėda. Vertinu tą vaikinuką už atvirumą. 
Papildyta:

Manau, jog tik visiškai niekam tikęs ir jokos artimos sielos šiam pasaulyje neturintis asmuo gali susidėti su neįgaliu.

bijok tu Dievo, moterie doh.gif unsure.gif
Atsakyti
KaŽKAM REIKALINGAS PSICHIATRAS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 02 02, 19:19)
KaŽKAM REIKALINGAS PSICHIATRAS ax.gif

psichiatras cia jau nepades
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2008 02 02, 19:18)
bijok tu Dievo, moterie doh.gif  unsure.gif

Kodėl turėčiau??? Nieko nedarau blogo?
Neįgalių gatvėse nenužiūrinėju, sutinku, kad jie dirbtų. Žinau, kad nesu apdrausta nuo nelaimingų atsitikimų, senatvės ir t.t.

Tiesiog sakau, jog gyvenimo partneriai turi būti lygūs, panašūs. Nesakau, jog neįgalius reikia atskirti nuo visuomenės. Tiesiog viskam yra ribos.
Atsakyti