QUOTE(goreti @ 2008 10 28, 22:59)
Man irgi šalino apgamą. Iškarto noriu pasakyti, kad nereikėtų pasitikėti tik vienu gydytoju. Iš pradžių pakliuvau pas tokią moteriškę, pavardės nepamenu (Kaune, klinikose), tai ji tik žvilgtelėjo prabėgom su tuo mikroskopu, ir pasakė kad nieko daryti nereikia, viskas gerai. Antrą kartą (visai greitai) pakliuvau pas Razukevičių

- labai fainas gydytojas - tai jis liepė šalinti, ir ilgai nelaukti. Pats ir operavo. Operacija - su vietiniu nuskausminimu, juokas, visą operaciją praklbėjau

. Liko pjūvis apie 5 cm ilgio. kai atėjo atsakymas, pasirodo šalinta laiku - jau buvo pradedantis piktybiškėti, displastinis apgamas.
net geriau pasidare po tokiu zodziu

as irgi manau kad geriau pas kelis nueit ir suzinoti ju nuomone del sventos ramybes. bet labai idomus dalykas, pirma karta buvau northway centre, ten butu man panaikine radiochirurginiu budu, bet apziurejo tai juokingai, pirstais paciupinejo ir vos ne viskas ciki, galim naikint, bet irgi pasiule nueit kur lazeriu naikina, tada uzsirasiau pas ta kur sakiau rekomendavo babajana, tai va sis kartas bus trecias, tikiuosi tikrai iseisiu patenkinta ir laiminga ir nereikes daugiau kompleksuoti del savo apgamelio
jauduliukas aisku yra, svarbiausia kad nieko labai rimto nebutu ir kad ji panaikintu.