Nee, jokių drenų. O kam? Juk išpjovė apgamą su aplinkiniais sveikais audiniais ir tiek. Drenuoja chirurgines žaizdas kai plūių yra, kai gausiai kraujo susikaupia ar šiaip kokio eksudato ir reikia jį pašalinti kad nespaustų audinių. 6 siūlės ir viskas. O apgamas su sveikos odos kraštais į formalino buteliuką nukeliavo tyrimui.
a, tik prisiminiau, užklijavo spec. pleistrą su tokiu tinkleiu, kuri skaip ir prilaiko odos kraštus ir sumažina tempimą. ir persirišimams liepė tokio nusipirkti. Siūlus pati išsiėmiau, neubvo kada pas gydytoją lėkti.
QUOTE(goreti @ 2008 10 30, 21:44)
Nee, jokių drenų. O kam? Juk išpjovė apgamą su aplinkiniais sveikais audiniais ir tiek. Drenuoja chirurgines žaizdas kai plūių yra, kai gausiai kraujo susikaupia ar šiaip kokio eksudato ir reikia jį pašalinti kad nespaustų audinių. 6 siūlės ir viskas. O apgamas su sveikos odos kraštais į formalino buteliuką nukeliavo tyrimui.
a, tik prisiminiau, užklijavo spec. pleistrą su tokiu tinkleiu, kuri skaip ir prilaiko odos kraštus ir sumažina tempimą. ir persirišimams liepė tokio nusipirkti. Siūlus pati išsiėmiau, neubvo kada pas gydytoją lėkti.
O sakykit, skaudejo labai

Ir ar Kauno klinikose yra lazeris, kuris salina apgamus, kuriuos galima ?
Tik vietinė nejautra. Suleido, paitkrino ar ką jaučiu, dar jaučiau, tai dar duagiua suleido ir viskas. tikrai nieko neisjaučia, tik tempimas, spaudimas. Juk oda pilnai nusiskausmina su vietiniais anestetikais, o po ja - riebalai, kurie nervų beveik neturi ir taip pat sėkmingai nusiskausmina. tikrai neskauda. Dėl lazerio klinikose nežinau.
Pasisalinau apgama BMP klinikoje(Kaune)su lazeriu.Mokejau 300lt.Kolkas esu patenkinta,tik nezinau kaip cia viskas sugis.
Man pasiule BIONECT tepaliuka,bet dar paminejo ir DERMATIX.Lyginant pagal kaina Bionect apie 20lt.tekainuoja,o Dermatix virs simto lt.Na gal brangesnis ir geresnis yra?
Gal kas naudojat ar viena ar kita tepala ir galit pasakyti kuris butu geriausias.Galvojant pagal kaina turetu but geresnis Dermatix,bet nevisada kainoj esme
Man pasiule BIONECT tepaliuka,bet dar paminejo ir DERMATIX.Lyginant pagal kaina Bionect apie 20lt.tekainuoja,o Dermatix virs simto lt.Na gal brangesnis ir geresnis yra?

Gal kas naudojat ar viena ar kita tepala ir galit pasakyti kuris butu geriausias.Galvojant pagal kaina turetu but geresnis Dermatix,bet nevisada kainoj esme

penktadienį pas Babajaną šalinauyžsi apgamą. Esu labai patenkinta. po 2 sav. reikes atvykti issiimti siūles. jei turit klausimų, rašykit į až 
Papildyta:
beja apgamas buvo gilus, nemažas, bamboje
Papildyta:
buvo baisu, darė su vietine nejautra. ryžausi tam nes jis man augo, kito jo forma. o tai yra negerai. buvau pas jį konsultacijai ir nusprendžiau pas jį operuotis

Papildyta:
beja apgamas buvo gilus, nemažas, bamboje

Papildyta:
buvo baisu, darė su vietine nejautra. ryžausi tam nes jis man augo, kito jo forma. o tai yra negerai. buvau pas jį konsultacijai ir nusprendžiau pas jį operuotis

Jis dirba vilniuje. Internetinis tinklapis www. gkklinika.lt
Vilniuje, Gedimino pr. šalia Flagman esančioje Kristianoje, antrame aukš6te. įėjimas pro Kristiana.
Vilniuje, Gedimino pr. šalia Flagman esančioje Kristianoje, antrame aukš6te. įėjimas pro Kristiana.
QUOTE(jubrazu @ 2008 11 05, 09:17)
Jis dirba vilniuje. Internetinis tinklapis www. gkklinika.lt

Siandien pasalino viena apgama nors salinamu turejau 5.... pasirodo lauki menesi, kad pasalintu tik viena...
kazkaip visai neidomu......
dare vietini nuskausminima, uztruko gal 10min.... po 10 dienu isims siulus.
Veiksmas vyko Kauno onkologiniam

QUOTE(marrtina @ 2008 11 05, 21:47)
Siandien pasalino viena apgama nors salinamu turejau 5.... pasirodo lauki menesi, kad pasalintu tik viena...

O koks gydytojas ?? Onkologiniam yra lazeris, kuris salina apgamus ??
Gydytojo pavardes nezinau.... salino skalpeliu, o apie lazeri irgi nezinau...
[quote=marrtina,2008 11 05, 21:47]
bet tu pries tai konsultavaisi su tuo daktaru ir jis paskyre operacija. O kazin konsultacijos ilgai reikia laukti?
As tai ten jiems niekaip neprisiskambinu, uzimta ir uzimta

bet tu pries tai konsultavaisi su tuo daktaru ir jis paskyre operacija. O kazin konsultacijos ilgai reikia laukti?
As tai ten jiems niekaip neprisiskambinu, uzimta ir uzimta