Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai. Tęsinys Nr.2

QUOTE(Pellagija @ 2008 12 03, 11:48)
Na as kad i rnoreciau visus pasalinti, tai neimanoma... Labai daug ju turiu, ypac maziuku...

Salinami apgamai, kurie kelia gresme- pvz atsikise, bruzinasi i drabuzius, plaukuoti, ir pan. Paprastu apgamu niekam netrukdanciu nereikia salinti, tik reikia nepamirsti ju stebeti.

mano ir yra didelis ir atsikises, ilgainiui keitesi, as augau ir jis matyt augo. smile.gif Kartais suzeidziu. Daktare sake, kad nekenksmingas. Taciau ar nera tame salinime jokios gresmes. g.gif Dabar tik salink viska, grazink ir t.t, visi uz. thumbup.gif Juk mes jiems pinigus uz tai mokam.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 03, 12:48)
mano ir yra didelis ir atsikises, ilgainiui keitesi, as augau ir jis matyt augo. smile.gif  Kartais suzeidziu. Daktare sake, kad nekenksmingas. Taciau ar nera tame salinime jokios gresmes.  g.gif Dabar tik salink viska, grazink ir t.t, visi uz. thumbup.gif  Juk mes jiems pinigus uz tai mokam.

Pries salinant dar tyrima padaro - ar nepiktybinis bigsmile.gif O ne visi gydytojai siulo salinti tik del pinigu...
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 12 03, 22:54)
Pries salinant dar tyrima padaro - ar nepiktybinis bigsmile.gif O ne visi gydytojai siulo salinti tik del pinigu...

Sveikos 4u.gif
As pirmadieni klinikose esu uzsirasius operuotis apgama pazastyje....ir buvau tik pas 1 gydytoja nuomones, radziukeviciu atrodo...
Tai net nezinau, gal atideti operacija ir dar kur nueiti ??
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal žinote, kiek laiko po apgamo pašalinimo negalima lankytis soliariume? ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilja @ 2008 12 08, 22:12)
Sveikos  4u.gif
Gal žinote, kiek laiko po apgamo pašalinimo negalima lankytis soliariume? ačiū  4u.gif

Saulej tai 4 men. Gal ir soliariume tiek g.gif ?
Atsakyti
nemokamai šalina apgamus northway klinika. Tik siutnimo reikia ir ten tyrimų kažkokių. Internete pas juos parašyta ČIA va
Atsakyti
Man Šiauliuose onkologiniam pašalio apgamą nuo juosmens. Apie pusė centimetro pločio. Siuntimą gavau iš kitos gydytojos onkologiniam, kai buvau atėjusi tiesiog profilaktiškai pasitikrinti krūtinės. Ji visai atsitiktinai pastebėjo ir patarė pašalinti.
Šiandien prieš kelias valandas atliko operaciją gydytojas Paškevičius. Šalino lazeriu. Procedūra nebaisi. Skaudėjo tik leidžiant vaistus užmarinant. Nors paties šalinimo metu irgi jaučiau silpnus dilgčiojimus.
Nekainavo nė cento, tačiau ir nesicackino su manimi. Nieko daug neaiškino, "papjovė" ir paleido smile.gif.
Atsakyti
As irgi pries 5 dienas salinausi apgama ant krutines pas Bloznelyte. Sake 2 savaites viena kart i diena tepti iruxolio tepalu. Kolkas likusi duobute toje vietoje. Norejau paklausti per kiek laiko pas jus uzgijo zaizda, nes kolkas pas mane ji nelabai grazi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2008 12 15, 16:50)
As irgi pries 5 dienas salinausi apgama ant krutines pas Bloznelyte. Sake 2 savaites viena kart i diena tepti iruxolio tepalu. Kolkas likusi duobute toje vietoje. Norejau paklausti per kiek laiko pas jus uzgijo zaizda, nes kolkas pas mane ji nelabai grazi  ax.gif

as lazeriu salinau, o tu ?
veide po poros savaiciu man atrode pakenciamai, po menesio neblogai, o po metu netgi labai gerai, zinoma kai as zinau galiu pasakyti kur buvo, bet kiti manau ne nenumano
dar manau priklauso ir nuo to kokio gylio jis pas tave buvo ,nes gilesne zaizda ir gis ilgiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freewind: 16 gruodžio 2008 - 17:36
QUOTE(freewind @ 2008 12 16, 18:35)
as lazeriu salinau, o tu ?
veide po poros savaiciu man atrode pakenciamai, po menesio neblogai, o po metu netgi labai gerai, zinoma kai as zinau galiu pasakyti kur buvo, bet kiti manau ne nenumano
dar manau priklauso ir nuo to kokio gylio jis pas tave buvo ,nes gilesne zaizda ir gis ilgiau smile.gif

Man irgi lazeriu salino. Gyja po biskuti dabar, duobute jau siek tiek mazesne... ogal man tik taip atrodo. Na gal dar mazai laiko praejo. O ilgai tepalu tepei?
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2008 12 17, 09:55)
Man irgi lazeriu salino. Gyja po biskuti dabar, duobute jau siek tiek mazesne... ogal man tik taip atrodo. Na gal dar mazai laiko praejo. O ilgai tepalu tepei?

tepiau visa menesi is pradziu po kokius 5 kart dienoj, po to po 2, man vaistininke taip patare, tik naudojau as kitoki, curiosin jis pigesnis nei tavo turbut
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2008 12 15, 17:50)
As irgi pries 5 dienas salinausi apgama ant krutines pas Bloznelyte. Sake 2 savaites viena kart i diena tepti iruxolio tepalu. Kolkas likusi duobute toje vietoje. Norejau paklausti per kiek laiko pas jus uzgijo zaizda, nes kolkas pas mane ji nelabai grazi  ax.gif

jau praejo metai kai lazeriu salino nuo kojos apgama, toje vietoje sugijo negraziai, atrodo vel kaip rudas apgamas toje vietoje doh.gif nuvaziau paklausti kodel taip pasidare, sake kad gavosi pigmentacija, nusipirkau is gydytojo siuloma tepala uz 100lt doh.gif ,kuris ta ruda pigmenta turi pasalinti. tai dabar tepu..salinausi pas Juozukeviciu, verkiu g.
Atsakyti