Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai. Tęsinys Nr.2

QUOTE(jul-ija @ 2009 03 26, 13:40)
Kažkaip aš visada maniau atvirkščiai, kad jeigu nekrapštysi šašo, tai gražiai sugys, o jisai sako visai kitaip doh.gif
kaip manot ka man daryti? g.gif

Jei neklystu, tai po salinimo lazeriu sasiukas turi nusiimt po 10 (ar 12) dienu g.gif . Bent Bloznelyte taip sake...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 26 kovo 2009 - 18:55
QUOTE(rsc @ 2009 03 26, 19:55)
Jei neklystu, tai po salinimo lazeriu sasiukas turi nusiimt po 10 (ar 12) dienu g.gif . Bent Bloznelyte taip sake...

na matot, visai kitokia informacija unsure.gif na pas mane jau praejo 11 dienų, bet po šašu dar žaizda šlapia tokia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2009 03 26, 13:40)
sveikos 4u.gif  na va buvau šiandien santariškėse pas gyd. Byčių sužinoti atsakymo. Pradžiūgino mane, kad apgamai būvo nepiktybiški smile.gif  Ir aprėkė ( na gal per daug dramatizuoju, bet morala išskaitė) , kad aš tas žaizdeles nuo apgamų bijau šlapinti. Pradėjo aiškint, kad aš gi tau sakiau, kad po 3 dienų jau šlapink ir t.t. aš sakau, kad specialiai saugoju, nes kai sušlampa tai atsilupa tas šašas ir po juo būna šlapiuojanti žaizda. Tai gavau lupt, kad atseit neklausau ka man sako, liepė šiandien išmirkt po dušu ir paskui nulupt šašus ir nudezinfekuoti su spiritu. Pasakė kai susidarinės šašas tai jį lupt ir dezinfvekuot ir taip kol užgys.

Kažkaip aš visada maniau atvirkščiai, kad jeigu nekrapštysi šašo, tai gražiai sugys, o jisai sako visai kitaip doh.gif
kaip manot ka man daryti? g.gif

Kaip įdomu su tuo šlapinimu g.gif
Aš prieš savaitę opervausi chirurginiu būdu. Tai daktaras sakė, jeigu bus įmanoma išvis jo nešlapinti. Bet ir pleistro nelupinėti jei tik galėsiu.

Čia gal kai lazeriu, kita praktika naudojama g.gif

Atsakyti
Čia gal kai lazeriu, kita praktika naudojama g.gif
[/quote]

na matot chirurginiu tai tikrai rekomenduojama šlapinti.
o čia sakau daktaras toks įdomus man papuolė, mūsų biolaukai turbūt nesutampa, kad aš nesuprantu ka jis man nori pasakyti ir kap man elgtis biggrin.gif
Atsakyti
Jau 9 dienos, kai pasalino apgama lazeriu. Bet sasas dar nesusidare schmoll.gif Ar yra kam taip buve? g.gif
Atsakyti
laba diena
gal kas salinotes apgamus Druskininkuose SPA grozio salone pas gydytoja Suopiene? butu ydomu kazka suzinot...
ir ydomu kas geriau - lazeris ar elektros peiliukas (apgamai apie 7 mm)? ka patartumet?
Atsakyti
Kitą sav.aitę šalins man apgamą Kauno onkologiniam. Apgamas 1,5 cm skersmens, stipriai iškilęs. Pastaruoju metu pradėjau jį jausti, tai paskaudena, tai niežti unsure.gif Issigandus nulekiau pas šeimos gyd. siuntimo. O į onkologinį registravausi internetu, patogiau man taip prie darbų laiką prisiderint. Apžiūrėjo mane dermatologas su ta "akim", bet kadangi apgamas gilus, sakė, negali tiksliai pasakyt, kad jis nepiktas doh.gif Ir šiaip jis sakė "gyvas", linkęs keistis. As baisiausiai persigandau ir finale mane dar trys chirurgai apžiūrėjo ( sakau tiesiog konsiliumas del mano apgamo biggrin.gif ). Šiaip lyg ir nuramino, dabar belieka laukt kol nuims ir tada kol ištirs doh.gif
Tiesa, net siūlė mane guldyt doh.gif , atseit, gilus apgamas, stacionare patogiau ir t.t, bet sako, jeigu nebijot, galima ambulatoriškai. Nusprendžiau, kad labiau bijau gultis i ligoninę blink.gif Žodžiu pjaus mane ambulatoriškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutas2006: 31 kovo 2009 - 14:50
sveiki likomo broliai ir seserys biggrin.gif
na va pasipasakosiu, vis tik daktaras buvo teisus, kai tik nustojau tepti zelionke ir pradėjau jį šlapinti, o po šlapinimo tepti salicilo spiritu žinokite kaip gražiai jis pradėjo gyti thumbup.gif jau praktiškai nieko nebeliko. Taigi iš savo patirties galiu pasakyti taip: pirmos 3 dienos tepti zelionke ir nešlapinti, paskui jau galima šlapinti ir tepti spiritu.

matyt zelionke sudaro per kietą šašą, per stipriai uždžiovina odą, todėl ji yra reikalinga tik užkirsti kelią infekcijai per pirmas dienas po operacijos.
Atsakyti
pasalino man apgama chirurginiu budu santariskese. ilgai teko laukt uz duru, o prieziuros jokios nereik - tiesiog neliest, neslapint, nenuklijuot pleistro, viska darys toliau poliklinikoj. o jau maniau, kad daugiau niekur nereiks kreiptis doh.gif jau geriau kai lazeriu salina, bent nereik nei siulu traukt, nei vazinet perrisimams..
Atsakyti
sveikos, buvau spalio menesi dermoje ((estetines ir lazerines dermatologijos klinikoje) vilniuje cia. pas gyd.ingrida vaisnoriene. ji man liepe po pusmecio pas ja vel ateiti paziureti kaip "sekasi" mano apgamui biggrin.gif paskambinau uzsirasyti, o pasirodo ji jau dekretinese vacation1.gif 4u.gif uzrase pas gyd aleksandra mordas. snd eisiu pas ji:) gal kuri lanketes toje klinikoje?
Atsakyti
Kuo jus tepat sasa kad greiciau nukristu? Man neuzklijavo, nors apgamas buvo nemazas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 08 balandžio 2009 - 14:48
QUOTE(nep @ 2009 04 08, 14:47)
Kuo jus tepat sasa kad greiciau nukristu? Man neuzklijavo, nors apgamas buvo nemazas

Dukart dienoj etilo spiritu (gydytoja sake salicilo spiritas netinka) bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 08 balandžio 2009 - 18:27