Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai. Tęsinys Nr.2

QUOTE(Alna @ 2008 05 13, 22:18)
Sveikos,

Kadangi noreciau salinti nuo veido, tai kokybe labiausiai domina. Ka rekomenduotumete? Buvo minimos pirmosios dvi vietos kaip geros, bet aisku ir brangios.

As tai tik pas Bloznelyte einu: ja tikrai pasitikiu 4u.gif Ir nebrangu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolita Mc'r @ 2008 05 14, 15:58)
Gal kas turi gydytojos Bloznelytes kontaktus???? g.gif
Tikrai zinau, kad ji dirba ir su lazeriu

Parasau i AZ. Skambinti nuo 8 iki 10 ryte ar vakare, kiek pamenu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 14 gegužės 2008 - 17:57
QUOTE(Girmantee @ 2008 05 14, 18:53)
na man pjove ji lauk, o dydis apgamo buvo 5 mm, bet vat per ta durna galva nepaklausiau  doh.gif

Man prieš mėnesį šalino chirurginiu būdu du apgamus.Vienas 15mm,o kitas 10mm.Namuose dariau perrišimus pati.Dezinfekuodavau su degtine ir užklijuodavau steriliu tvarščiu.
Atsakyti
QUOTE(JurgaA @ 2008 05 14, 17:58)
Man prieš mėnesį šalino chirurginiu būdu du apgamus.Vienas 15mm,o kitas 10mm.Namuose dariau perrišimus pati.Dezinfekuodavau su degtine ir užklijuodavau steriliu tvarščiu.

Degtine? Save kankinai - juk griauzia unsure.gif Ar taip gydytojas liepe?
Atsakyti
ar galima šalinti apgamus maitinant vaiką krūtimi? ar geriau palaukti, kol nustosiu maitinti MP? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 05 14, 19:08)
Degtine? Save kankinai - juk griauzia unsure.gif Ar taip gydytojas liepe?

biggrin.gif Nė trupučio negraužia schmoll.gif Gydytojas liepė su spiritu,degtine arba betadino tepalu.
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 05 14, 18:52)
Ziurint, kokio dydzio apgamas ir kaip naikino g.gif Jeigu nelabai didelis ir lazeriu - tai zaluma tinka bigsmile.gif

Pas mane ir ne lazeriu ir nemazas buvo..ir vistiek "Zelionka " ... smile.gif
Atsakyti
As tai peroksidu nuolat dezinfekuodavau ir perrišinedavau steriliu tvarsciu.
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 05 14, 19:59)

Parasau i AZ. Skambinti nuo 8 iki 10 ryte ar vakare, kiek pamenu bigsmile.gif

aciuks.gif labai labai aciu
Atsakyti
QUOTE(Jolita Mc'r @ 2008 05 15, 07:06)
aciuks.gif  labai labai aciu

Ner uz ka bigsmile.gif
Atsakyti
o kaip su tuo saules vengimu pasalinus apgama? neseniai pasisalinau, bet nejau tikrai puse metu turesiu vengt saules? o negaleciau pavyzdziui degintis uzklijavus pleistriuku? nes kitaip visa vasara suniui ant uodegos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2008 05 17, 10:30)
o kaip su tuo saules vengimu pasalinus apgama? neseniai pasisalinau, bet nejau tikrai puse metu turesiu vengt saules? o negaleciau pavyzdziui degintis uzklijavus pleistriuku? nes kitaip visa vasara suniui ant uodegos doh.gif

Uzklijavus tikrai galima - pati dirdejau, kaip gydytoja sake 4u.gif Tik reikia stebeti, kad pleistras nenukristu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 05 17, 12:58)
Uzklijavus tikrai galima - pati dirdejau, kaip gydytoja sake 4u.gif Tik reikia stebeti, kad pleistras nenukristu bigsmile.gif

aciu, kad nuraminai. 4u.gif
Atsakyti