Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai. Tęsinys Nr.2

mergaitės, kas buvot BMP klinikoj, papasakokit ko ten reikia einant dėl apgamo pašalinimo? nueit į registratūrą ir ką tada? dokumento kokio reikia? ir pas ką sakyt kad noriu registruotis? (man kažkaip nejauku ten registratorėm pradėt aiškint kad apgamą noriu kad išpjautų) 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif norejau paklaust, ar daro kokius apgamo tyrimus po to kai ji isoperuoja?
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 18, 20:39)
sveikos  4u.gif norejau paklaust, ar daro kokius apgamo tyrimus po to kai ji isoperuoja?

Taip, jei yra itarimas. Siaip dar ir pries operuojant istiria unsure.gif
Atsakyti
o kiek laiko randeli po siuliu isemimo reikia saugot nuo saules?
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2008 05 17, 13:13)
mergaitės, kas buvot BMP klinikoj, papasakokit ko ten reikia einant dėl apgamo pašalinimo? nueit į registratūrą ir ką tada? dokumento kokio reikia? ir pas ką sakyt kad noriu registruotis? (man kažkaip nejauku ten registratorėm pradėt aiškint kad apgamą noriu kad išpjautų)  4u.gif

telefonu užsiregistruok pas onklogę Šarakauskienę ir viskas, jokių dokumentų nereikia tik piniginės smile.gif Pažiūrės dermatoskopu ir jei nepiktas su lazeriu pašalins.
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2008 05 19, 16:10)
telefonu užsiregistruok pas onklogę Šarakauskienę ir viskas, jokių dokumentų nereikia tik piniginės  smile.gif Pažiūrės dermatoskopu ir jei nepiktas su lazeriu pašalins.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2008 05 18, 21:11)
o kiek laiko randeli po siuliu isemimo reikia saugot nuo saules?

Jokiu siuliu ten nebuna bigsmile.gif O nuo tisiogines saules siulo slepti 4 men. rolleyes.gif
Atsakyti
Žiūriu pagrinde visos kalbate apie Vilnių.O kur kreiptis privačiai Kaune?gal galite rekomenduoti gerą gydytoją? Norisi gero, kad ne tik išpjovus, bet ir prieš gerai ištirtų... unsure.gif
Atsakyti
labukas,
o mane Kauno onkologiniame Sarakauskiene operavo pries 9 metus.daugiau pas ja nenoreciau schmoll.gif gulejau ligoninej, nes pasalino 12 apgamu+1 pigmentine deme.viskas ant nugaros ir ant pilvo.tai visa apvyniota vaiksciojau doh.gif tai vat kur ta deme buvo,tai jau kai susiuvo,tai susiuvo...labai negraziai! sesutes per perrisimus vis klausdavo,kas cia mane tai 'suniokojo'...na gal kitaip gydytojai neisejo,bet kazkaip jau nenoreciau i tas pacias rankas papult schmoll.gif
o per vykusia Euromelanomos diena uzsiregistravau pasitikrinimui ir gavau....siuntima i onkologini schmoll.gif chirurginiam gydymui...nerimauju,nes butent toj isoperuotos pigmentines demes vietoj vel atsiranda demeles...sako reik pjaut ir siust i Vilniu tyrimui...
baisiausia tai kad labai negyja man tie pjuviai doh.gif po praeitos operacijos visa men 'ant biletenio sedejau' verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 05 19, 19:56)
Jokiu siuliu ten nebuna bigsmile.gif O nuo tisiogines saules siulo slepti 4 men. rolleyes.gif

kaip nebuna, jei pas mane dabar susiuta ta vieta is kur pasalino biggrin.gif
o kiek laiko nerekomenduojama soliariumuose lankytis?
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2008 05 20, 07:43)
Žiūriu pagrinde visos kalbate apie Vilnių.O kur kreiptis privačiai Kaune?gal galite rekomenduoti gerą gydytoją? Norisi gero, kad ne tik išpjovus, bet ir prieš gerai ištirtų... unsure.gif

mane irgi labai domintu, nes nuejau i odos ligu klinika, sako siandien galim su lazeriu panaikint, o taj klausiu koki tyrimai bus daromi ar ne, taj sako, koki dar tyrimai g.gif taj pasijauciau, kaip kokioj mesinej - ispjauna ir siukslinen ismeta doh.gif nu jau ne galvoju, reikia man kad istirtu, nes ant kruties, ir vis dideja, toks lb negrazus apgamelis , taj va noreciau tyrimu pries ir po.....

tad jei kas zinote, parekomenduokite kaune kur galima privaciai kreiptis, bet kad tikrai padarytu tyrimus 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2008 05 20, 13:57)
kaip nebuna, jei pas mane dabar susiuta ta vieta is kur pasalino  biggrin.gif
o kiek laiko nerekomenduojama soliariumuose lankytis?

Tau tikrai apgama naikino? Gal dermatofibroma? Man daug apgamu pasalinta ir ivairaus dydzio - bet jokiu siuliu nebuvo unsure.gif Nebent lopa koki uzdetu g.gif
Atsakyti