Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Coca - cola @ 2008 07 16, 17:29)
rezervuokites rezervuokites, nes ir mane i kita ligonine issiunte gimdyti, nes vietu nebuvo  rolleyes.gif

o y kokia siuncia tada?
Atsakyti
Mano akusere is RK, tai pasakojo - buna dienu kai negali priimt nauju gimdyviu. Kai ateina ar atvaziuoja - paziuri kad dar negimdo ir siuncia i kitas Antak ar Tizenh. As lig Trakuose noreciau gimdyt, ten laisviau, ir vyrui salia lova yra. Tik butina 36 savaiciu sulaukt, kad priimtu.
Atsakyti
QUOTE(Margiriene @ 2008 07 17, 04:02)
Mano akusere is RK, tai pasakojo - buna dienu kai negali priimt nauju gimdyviu. Kai ateina ar atvaziuoja - paziuri kad dar negimdo ir siuncia i kitas Antak ar Tizenh. As lig Trakuose noreciau gimdyt, ten laisviau, ir vyrui salia lova yra. Tik butina 36 savaiciu sulaukt, kad priimtu.

O pas kokią akuserę vaikstote? ax.gif Ar tariatės su ja dėl gimdymo?
Atsakyti
o tai pala pala... kaip teen su tuo ishsiuntimu??? pvz pirma vaika pagimdziau per 5 val.. antras kiek esu girdejus atkeliauja greichiau.. tai jei nuvazhiuochiau per kamschius i RK rtai ka jie mane be garantijos, kad kely nepagimdysiu i tyzen. arba antakalni??? briedas kazkoks... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2008 07 17, 21:57)
o tai pala pala... kaip teen su tuo ishsiuntimu??? pvz pirma vaika pagimdziau per 5 val.. antras kiek esu girdejus atkeliauja greichiau.. tai jei nuvazhiuochiau per kamschius i RK rtai ka jie mane be garantijos, kad kely nepagimdysiu i tyzen. arba antakalni??? briedas kazkoks... g.gif

taip jau buna. kai mes atvaziavom, tai mane prieme, o seselei liepe daugiau nieko nebepriimti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2008 07 17, 20:57)

sian buvau tyzenhauzuose, bet ir sitie visi pilni, neleido ne apsidairyt, nes visos palatos uzimtos... tai tikekimes, kad ligonines tarpusavyje normaliai komunikuoja, kad nepradetu veziot is vienos i kita, o toje - ups irgi nera vietos doh.gif butu baisiai juokinga biggrin.gif (turint omeny, kad paciai liko maziau nei 2 savaites iki termino)
na tikekimes, kad tokiu nesklandumu nepasitaiko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2008 07 17, 20:57)

Kiek zinau, niekas jau taip aklai nesiuncia. Priims tave. Apziures. Ir jei pamato, kad dar negimdai, tai skambina kitur ir klausia, ar yra vietu. Kur laisviau ten ir siuncia. Bet tikrai nesiuncia siaip.
Atsakyti
ziuriu vasara gimdymu padaugejo, kad net vietu nera, o as kai lapkriti atvykau, sesele paemus raktus nuo vienuciu, vedziojo ir rode palatas ir klause kur daugiau patinka ir visas 5 d viena buvau tik salia kitoj palatoj viena gimdyve su giminiu delegacija buvo 3d, o kitos palatos tuscios buvo, tik kitam gale kur dvigules tai viena kita gimdyve pasirodydavo
Atsakyti
cia kad pavydas sukiltu papasakojai.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akfak @ 2008 07 18, 18:20)
cia kad pavydas sukiltu papasakojai....  4u.gif

ne as dziaugiuosi, kad gimdymu padaugejo biggrin.gif
o gal RK labai gerai isreklamuota, nes kai anksciau pasakydavau , kad RK gimdziau is kart pradedavo klausinet, o kur cia, kokioj vietoj, o ka ten toks skyrius yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVO: 18 liepos 2008 - 17:46
QUOTE(EVO @ 2008 07 18, 18:43)
ne as dziaugiuosi, kad gimdymu padaugejo  biggrin.gif
o gal RK labai gerai isreklamuota, nes kai anksciau pasakydavau , kad RK gimdziau is kart pradedavo klausinet, o kur cia, kokioj vietoj, o ka ten toks skyrius yra

matai kaip... Gerai ten ash manau. Man patiks, kad tik neishmestu y kita vieta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2008 07 17, 19:57)

man tai gydytoja greitaja iskviete ir nuveze. bet man strioko nebuvo, vandenys nubego, bet saremiai dar vos vos jautesi, zodziu uzrase toniukus, atsiprase susiskambino su antakalniu ir issiunte rolleyes.gif gal butu nekviete bet as viena atvaziavau su taxi, nesitarus, tai nelabai turejo ka daryti. doh.gif
Atsakyti