Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Forma @ 2008 02 05, 12:13)
na iki pat lubu tai labai abejoju kad bus galimybe pakabinti, kaip jau kazkas rase, turi buti idealiai lygios sienos, lubos, kampai. ~1cm manau kad liks. be to baldininkai niekada negamina taip, kad baldas ilystu tip top, visada pasiliekama atsarga iki 1cm.

tai liudesys tada...Mano visas planas paslepti gartraukio baisia ,,garmoske" perniek?...Na, pirmiausia reikia lubas ir kampus issimatuoti - gal dar nera ko jaudintis.
Atsakyti
[ g.gif niekaip nesurisu sakinio, bet apie balta akmens mases stalvirsi galiu pasakyti tiek, kad pora zmoniu, kurie turi ir naudojasi ~2metus jau tai sake, jei darytusi vel virtuve, detu tik toki stalvirsi mirksiukas.gif as pati nesinaudoju, bet maciau kaip atrodo po poros metu naudojimo, tai sakyciau puikiai .

labai nuraminai del balto stalvirsio, aciu uz pasisakyma 4u.gif
Atsakyti
ech, ir as prastumdyciau ta kriaukle su kaitlente (beje dujinis pavirsius bus lotuliukas.gif ), tik kad techniskai tai sunku, tai tiesiog pakelsim kriaukle po ta spintute kur salia mikrobanges. bus tas kampas tuscias. reikes galvot kaip ji isnaudot. po pacia mikrobange indaplove
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2008 02 05, 11:24)
mikrobange bus kada nors imontuojama  ax.gif ir saldytuva keisim,bet dar sitas geras,tai nesinorejo ismesti  blush2.gif ir dar va siand.vaziuojam pusbario kedziu parsivezti is Kauno.uzsakinejom tiesiogiai algonikoj,pries tai nusiziureje SBA balduose.ten pasake,kad tik po 2men.gautume,o tiesiogiai uzsakius,pagamino per savaite  bigsmile.gif ir aisku pigiau
user posted image

idomi virtuvyte 4u.gif ramios spalvos smile.gif prasau siulykit variantus kur galima uzsisakyt virtuve uz prieinama kainyte...man nereikia ten idealo ar didelio imantrumo kad butu patogi praktiiska ir simpatiska,aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lipke @ 2008 02 05, 12:16)
tai liudesys tada...Mano visas planas paslepti gartraukio baisia ,,garmoske" perniek?...Na, pirmiausia reikia lubas ir kampus issimatuoti - gal dar nera ko jaudintis.

Visai neliūdesys smile.gif kai derinsi projektuką, tau pasiūlys (tikriausiai) iš plokštės padaryti uždengimą. Jokiu būdu niekas nepalieka "garmoškės" matomos. Taip kad nesijaudink smile.gif. Gal dar ką nors sugalvos, juk vietoj tokie dalykai sprendžiami smile.gif.
Aišku, čia mano nuomonė, bet vizualiai spintelės iki pat lubų atrodys negražiai, nes jeikabinsi normaliam aukštyje, tuomet jos bus labai labai ilgos
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 02 05, 14:17)
Visai neliūdesys smile.gif kai derinsi projektuką, tau pasiūlys (tikriausiai) iš plokštės padaryti uždengimą. Jokiu būdu niekas nepalieka "garmoškės" matomos. Taip kad nesijaudink smile.gif. Gal dar ką nors sugalvos, juk vietoj tokie dalykai sprendžiami smile.gif.
Aišku, čia mano nuomonė, bet vizualiai spintelės iki pat lubų atrodys negražiai, nes jeikabinsi normaliam aukštyje, tuomet jos bus labai labai ilgos

nu, ta dalyka tai mes jau ,,pramastem" -tiesiog spinteles darysim dvieju aukstu, t.y. jos nebus aukstos ir siauros - bus placios ir daugiau siauros (na, proto ribose), i virsu atsidarancios.Todel vizualiai normaliai turetu atrodyti (turim projekta sioki toki pasipaise) ir iki lubu baldas.Be to, esame mate toki varianta gyvai.Man patiko:)
Atsakyti
sveikutes,as ir turiu vieninteli galvos skausma-tai virtuves irengimas..ne nezinau kokios noriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 02 05, 14:46)
sveikutes,as ir turiu vieninteli galvos skausma-tai virtuves irengimas..ne nezinau kokios noriu verysad.gif

Aš žinau, ko nori: kad būtų gražu, praktiška, ir kaina normali.Atspejau? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lipke @ 2008 02 05, 13:04)
Aš žinau, ko nori: kad būtų gražu, praktiška, ir kaina normali.Atspejau? mirksiukas.gif

na jo,grazu,praktiska,normali kaina,ir butinai ne raudona ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 02 05, 15:14)

ir as tokio pat patarimo noreciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 02 05, 13:14)

na tai va jau labai daug zinote, todel belieka uzsakyma meistram pateikti ir viskas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
dar niekaip nenusprendziu ar saldytuvas,skalbimo masina bus spinteles vidui ar tiesiog paprastai pastatyti..dar galvojam del dujines ar in stala inrengta ar tiesiog paprastai pastatyta g.gif dar del baro galvojam-mb labai nori kad butu g.gif
Atsakyti