Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(prelude @ 2008 02 05, 15:25)
dar niekaip nenusprendziu ar saldytuvas,skalbimo masina bus spinteles vidui ar tiesiog paprastai pastatyti..dar galvojam del dujines ar in stala inrengta ar  tiesiog paprastai pastatyta g.gif dar del baro galvojam-mb labai nori kad butu g.gif

O virtuve atskirai, ar kartu su svetaine. Jei kartu, tai manau graziau imontuojama buitine technika, o va jei atskirai, tuomet deliokites pliusus ir minusus. Del dujines, tai manau patogiau imontuojama bet kuriuo atveju, nes nelieka jokiu tarpu tarp jos ir spinteliu - yra tiesiog bendras stalvirsis. Ir graziau, ir praktiskiau mirksiukas.gif
Atsakyti
dar niekaip nenusprendziu ar saldytuvas,skalbimo masina bus spinteles vidui ar tiesiog paprastai pastatyti..dar galvojam del dujines ar in stala inrengta ar  tiesiog paprastai pastatyta g.gif dar del baro galvojam-mb labai nori kad butu g.gif

o tai gal pradzioj paskaitykite sia tema nuo pradzios iki galo (ar bent dali pagal dominancius raktinius zodzius)?...Manau, i 99% klausimu atsakymus rasite. ax.gif
tikrai tikrai book.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipke: 05 vasario 2008 - 14:37
noreciau kazko panasaus i antra virtuve g.gif ka manot?http://www.ikea.com/gb/en/catalog/categories/rooms/kitchen/
Papildyta:
QUOTE(prelude @ 2008 02 05, 13:37)
noreciau kazko panasaus i antra virtuve  g.gif ka manot?http://www.ikea.com/gb/en/catalog/categories/rooms/kitchen/

tik virs dekoras aplink butu kitoks,nekabetu niekas ant virsaus turiu omeny stalo irankius,lekstes ir puodelius..
Atsakyti
Čia ne viena tokia kuri neapsisprendžia ko nori doh.gif ir aš jau buitinę turiu ir vis dėl spalvų mastau ir seku šią temą,bet manau kad ir norių dryžuotos rusvos ir jau laikas pas meistriukus projekto lėkti,bet vis delsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 02 05, 13:30)
O virtuve atskirai, ar kartu su svetaine. Jei kartu, tai manau graziau imontuojama buitine technika, o va jei atskirai, tuomet deliokites pliusus ir minusus. Del dujines, tai manau patogiau imontuojama bet kuriuo atveju, nes nelieka jokiu tarpu tarp jos ir spinteliu - yra tiesiog bendras stalvirsis. Ir graziau, ir praktiskiau mirksiukas.gif

su svetaine bus g.gif
Atsakyti

Pazistamas jausmas, mane sis klausimas irgi kankina doh.gif As tai ko gero baro nedarysiu g.gif
Mano vyras tai irgi sako _ tik ne raudona blink.gif lotuliukas.gif As tai noriu sviesios virtuves, visa technika sidabrines spalvos(man grazu ir maziau ibrezimai matosi) saldytuva atskirai, o visa kita technika imontuota ax.gif
Papildyta:
QUOTE(prelude @ 2008 02 05, 16:15)
su svetaine bus g.gif

O maniske bus su valgomuoju ir bendru koridoriumi. Na dar kaminas bus doh.gif
Atsakyti
laukiu nuomoniu apie antra virtuve blush2.gif
http://www.ikea.com/.../rooms/kitchen/
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 02 05, 16:15)
su svetaine bus g.gif

Tuomet manau imontuojama geriau ax.gif Nors gartrauki tai as emiau neimontuojama, o visa kita taip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(prelude @ 2008 02 05, 16:31)
laukiu nuomoniu apie antra virtuve blush2.gif
http://www.ikea.com/.../rooms/kitchen/

Simpatiska neutrali virtuvyte. man tokios patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 02 05, 14:34)
Tuomet manau imontuojama geriau ax.gif  Nors gartrauki tai as emiau neimontuojama, o visa kita taip smile.gif
Papildyta:
Simpatiska neutrali virtuvyte. man tokios patinka biggrin.gif

man ir patinka tokios paprastutes,tik mb sako kad jau ji per daug paprasta g.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 02 05, 15:37)
man ir patinka tokios paprastutes,tik mb sako kad jau ji per daug paprasta g.gif

faina virtuvėlė, tik aš spalvą pakeisčiau biggrin.gif bet čia jau mano bėda - mėgstu ryškias.

Pagranduk - nu labai liuks virtuvę tokiam plotui pasidarėt thumb_yello.gif šaltos spalvos labai tinka, tik balti plytelių tarpai ant grindų atrodo nepraktiški gali būt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Adalija @ 2008 02 05, 17:31)
Pazistamas jausmas, mane sis klausimas irgi kankina doh.gif As tai ko gero baro nedarysiu g.gif
Mano vyras tai irgi sako _ tik ne raudona blink.gif  lotuliukas.gif As tai noriu sviesios virtuves, visa technika sidabrines spalvos(man grazu ir maziau ibrezimai matosi) saldytuva atskirai, o visa kita technika imontuota ax.gif
Papildyta:
O maniske bus su valgomuoju ir bendru koridoriumi. Na dar kaminas bus doh.gif

doh.gif ir pasmane kaminas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2008 02 05, 11:48)
mano virtuvė juoda. teisingiau, spintelės juodos su siaurais rudais kraštais. visiškai neslegia  schmoll.gif

As irgi noriu juodu derintu su balta spalva spintuciu, viena siena kur butu imontuotas saldytuvas , orkaite, mikrobangine ir ukine spinta butu juodos spalvos , o visos likusios spinteles baltos , ju butu dvigubai daugiau negu juodu o stalvirsio juodo su baltu pamarginimu g.gif
Savaites begi ir man reiks galutini varianta priimti doh.gif doh.gif doh.gif , o jau taip baisu apsirikti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danta: 05 vasario 2008 - 16:23