Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

http://www.diy.com/d...s=1196435877309
va dar radau virtuviu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 02 03, 14:37)
user posted image
user posted image
user posted image

Gal nelabai gerai matosi, bet pakritikuokit ir mano "kisenytes" projekta bo reikalai pajudejo, bet dar galeciau kai ka pakeist jei prireiktu  ax.gif

labai geras projektas thumbup.gif , pas mane toks labai panasus, tik stalvirsis ne i sienu puse o i lango puse padarytas, todel ir pakabinamu spinteliu pas mane maziau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 02 05, 17:06)
doh.gif ir pasmane kaminas bus  biggrin.gif

thumbup.gif o kaip planuojate apiforminti doh.gif Pas jus nuosavas namas? Pas mus tai dabr statybos viduje- sildina stoga, na ir liepe vyras susikurti vizija, kur ka statysiu, kokia virtuve, nes elektra nori vesti. smile.gif Tai kosmaras uzstrigau visose kambariuose, o jau virtuveje blink.gif
Atsakyti
greit ir as pasirodysiu
Atsakyti
QUOTE(Kotryna999 @ 2008 02 05, 13:27)
idomi virtuvyte 4u.gif ramios spalvos smile.gif prasau siulykit variantus kur galima uzsisakyt virtuve uz prieinama kainyte...man nereikia ten idealo ar didelio imantrumo kad butu patogi praktiiska ir simpatiska,aciukas 4u.gif

mes mokejom apie 7000lt su tais mechanizmais kur stalciai letai uzsidaro ax.gif
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2008 02 05, 16:59)
faina virtuvėlė, tik aš spalvą pakeisčiau  biggrin.gif bet čia jau mano bėda - mėgstu ryškias.

Pagranduk - nu labai liuks virtuvę tokiam plotui pasidarėt thumb_yello.gif šaltos spalvos labai tinka, tik balti plytelių tarpai ant grindų atrodo nepraktiški gali būt unsure.gif

tai kad jie ne balti blink.gif melini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2008 02 05, 22:12)
mes mokejom apie 7000lt su tais mechanizmais kur stalciai letai uzsidaro  ax.gif
Papildyta:

tai kad jie ne balti  blink.gif melini  ax.gif

Na, nebrangiai išsisukot ir gražiai thumbup.gif
Man grindų tarpukai fotkėse rimtai balti atrodė doh.gif
Atsakyti
o man reik perprojektuoti virtuve verysad.gif del durno kaimyno kuris nedave sutikimo katilui teks ji det virtuvei verysad.gif tai dabar reik perdaryt viska verysad.gif o ir atrodys negraziai nes viena spinta tures but aukstesne nei kitos verysad.gif nebezinau net ka daryt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 06 vasario 2008 - 01:41
QUOTE(dute_a @ 2008 02 06, 02:18)
o man reik perprojektuoti virtuve verysad.gif  del durno kaimyno kuris nedave sutikimo katilui teks ji det virtuvei verysad.gif  tai dabar reik perdaryt viska verysad.gif o ir atrodys negraziai nes viena spinta tures but aukstesne nei kitos verysad.gif nebezinau net ka daryt verysad.gif

Nesinervuok 4u.gif O tai kodel kaiminas neleidzia? Katilas gi nuosavame name, ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 02 05, 23:35)
Na, nebrangiai išsisukot ir gražiai thumbup.gif
Man grindų tarpukai fotkėse rimtai balti atrodė doh.gif

dekui uz gerus zodzius mirksiukas.gif
o man siaip ir ryskios sp.patinka,bet tamsi musu virtuve,tai mel.baldai nebutu tike,o kokie raudoni pjautusi su svetaines minksta dalim,bent jau man taip pasirode g.gif
todel ir nusprendem sviesius baldus daryti,o plyteles tamsesnes.beje glaista pritaikem ir voniai ir virtuviai toki pat,kad nereiketu keliu sp.pirkt blush2.gif
o jus jau baiget su remontais?nesekiau temos,tai gal ir rodei jau savo virtuve blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2008 02 06, 07:55)
...
o jus jau baiget su remontais?nesekiau temos,tai gal ir rodei jau savo virtuve  blush2.gif

jau, mes gi vienu metu laukėmės ir naujus namus įsirenginėjom friends.gif
Tiksliau virtuvė baigta, praeitoj temoj apie virtuves vis dar šmėsčiojo mano fotkės, kraustynės baigtos, bet remontai tai dar toli gražu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2008 02 04, 11:51)
Norėčiau va tokių va plytelių http://www.keramika....?...ko=3&prd=24 dėtumėm jas horizontaliai, bet jos raštas labai panašus į virtuvės fasadą, tik gal spalva šiltesnė, ar nebus perdaug nuobodu? g.gif  doh.gif

Mergaitės, o jeigu dėčiau tokias plyteles virtuvej ir tokios pačios, šviesios su rudais dryžiais grindines, ar nebūtų perdaug šviesios gindims? doh.gif bijau kad išsirinksiu tokias, kurias reikės 3 kart per diena plaut... g.gif

p.s gal kas nors turi pas save panasias plyteles? kaip ju valymas? doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guod@: 06 vasario 2008 - 10:14
QUOTE(Guod@ @ 2008 02 06, 09:06)
Mergaitės, o jeigu dėčiau tokias plyteles virtuvej ir tokios pačios, šviesios su rudais dryžiais grindines, ar nebūtų perdaug šviesios gindims? doh.gif bijau kad išsirinksiu tokias, kurias reikės 3 kart per diena plaut... g.gif

p.s gal kas nors turi pas save panasias plyteles? kaip ju valymas? doh.gif  mirksiukas.gif

pas mane ne tokios pat, bet esme tame kad irgi sviesios. dideliu vargu nera, plaunasi gerai, jeigu dazniau pasitrinu virtuvej tai praktiskai ta pacia diena ir reikia valyti, bet as nesu tokia pavyzdinga blush2.gif siaip nusiskundimu neturiu
Atsakyti