Įkraunama...
Įkraunama...

Geros psichologinės knygos

sveikutes per ka skaityti knygas is sio puslapio http://my.opera.com/...g/?startidx=160? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 09 25, 19:22)
sveikutes per ka skaityti knygas is sio puslapio http://my.opera.com/...g/?startidx=1604u.gif


Knygas reikia parsisiusti ir tada skaityti. Nebent tavo narsykle kazka blogai rodo arba neturi kompiuteryje tam tikru programu.

Atsakyti
QUOTE(Rinne @ 2010 09 28, 23:40)
Knygas reikia parsisiusti ir tada skaityti. Nebent tavo narsykle kazka blogai rodo arba neturi kompiuteryje tam tikru programu.

as parsisiunciau knyga ir per worda atidaro su heroglifais ;/
Atsakyti
parsisiusk Adobe pdfams skaityt
Atsakyti
Gal ką sudomins kiek "sunkesnės" knygos.
K.Rodžersas "Apie tapimą asmeniu" ,ši skaitosi lengvai.Būna, kad pats prieini kažkokios išvados ir smagu, kai atrandi ne vienas taip manantis.Man taip buvo su šia knyga.
A.Kepinski "Gyvenimo ritmas".Labiausiai įstrigo koncentracijos stovyklų kalinių ir prižiūrėtojų elgesio analizė.
J.Giligan "Smurtas".citata:"Kai vadinu juos "gyvais numirėliais"- tai ne šiap sau mano pritaikyta metafora, o veikiau tiesioginis ir tikslus būdas nieko neiūkraipant, glaustai išreikšti jų pačių man papasakotus išgyvenimus.Daugelis žudikų , pamišę ir sveiki, teigė esą mirę , kad jų asmenybė mirė; jie paprasčiausiai žino, ir kada tai įvyko, todėl jaučiasi nebegyvi, nors kūnas gyvena toliau.Tuo jie nori pasakyti, kad yra praradę sugebėjimą jausti- nelikę nei emocijų , nei kūniškų juslių."Asmenybė negali išgyventi be meilės.Asmenybė alkdama meilės užgęsta.Taip smurtas numarina sielą, nors kūnas dar funkcionuoja."Tai kalėjimo psishologo knyga apie smurto priežastis.
Atsakyti
Frommo knygos, negaleciau isskirti vienos
Atsakyti
Visų psicholigijos knygų pamatas yra biblija. Visos jos apie savęs pažinimą ar dvasios ramybės atradimą. Visi mes skirtingi. Skrtumas visų tų knygų tik tas, kad kiekvienoje yra visa to pačio pasakymas kitaip, nes kiekvienam reikia vis kitokios formulės savęs pažinimui.

Mačiau čia dauguma skeptiškai žiūri į vienokias ar kitokias knygas, tačiau nemanau, jog atsirado bent viena, kuri skaitydama knygą su meile ir bent lašeliu tikėjimo taikė knygoje esančius metodus maždaug mėnesį. Visi mes norime stebuklo šią akimirką, tačiau negi taip sunku įžvelgti kiekvienoje knygoje parašytus žodžius, jog pasakius vieną kartą maldą nenukris aukso puodas, pasėdėjus 10 ar 15 minučių tyloje neaiteis visa ko supratimas ir kitoks požiūris į gyvenimą. Yra ir tokių žmonių, kuriems lyg burtų lazdele pamojus viskas atsiranda tačiau tokių žmonių ir norai paprastesni, nei mūsų, gyvenimo nuskriaustųjų.

Žiūrint į kiekvieną knygą skeptiškai ir galvodami, jog jei kitiems taip atsitiko, man nenutiks gauname iš gyvenimo tokių pamokų nuo kurių mes sustiprėjame metus laiko išbuvę depresijoje, rydami vaistus, praradę artimus žmones dėl savo užsisklendimo ir t.t. ir jei pasiseka tik senatvėje suvokiame, kad galėjome džiaugtis viskuo, o dabar esame per seni, arba jei dar labiau pasiseka pradedame džiaugtis tuo kąč turime dabar nors ir išvaizda parodo, kad nugyvenome gan ilgą žemiškąjį gyvenimą.

Na o šiokiam tokiam paskaitymui pasiūlyčiau paskaityti "Vienuolis, kuris pardavė Ferrarį", nes jei pasiūlyčiau skaityti "Psichikos treniravimas" arba "gyvenimo būdas, kurio moko ajurveda" manau sulaukčiau pašaipių komentarų vien dėl jose esančių patarimų, kaip stiprinti save. smile.gif
Atsakyti
Rekomenduoju V. Sinelnikovo "Pamilk ligą savo" pasąmonės paslaptys 4u.gif
Atsakyti
Skaitau Dale Carnegie
Atsakyti
Psichologinis detektyvas "Balsai". Na jau tokia gera knyga... 4u.gif
Bet po velniais, taip nirštu ant savęs, nes pamiršau rašytoją! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lediine @ 2010 10 28, 12:49)
Psichologinis detektyvas "Balsai". Na jau tokia gera knyga... 4u.gif
Bet po velniais, taip nirštu ant savęs, nes pamiršau rašytoją! doh.gif

Christa von Bernuth.
Atsakyti
Atleiskit, pameciau kuri, bet lyg minejot audio knygas rusu kalba? Jei kas zino buciau dekinga uz rusiusku psichologiniu audio knygu nuorodas, arba elektroniniu lietuvisku. Aciu 4u.gif
Atsakyti