Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinė čirvinių blynų keptuvė?

QUOTE(Delfija @ 2008 02 04, 10:21)
na as turiu irgi BOMANN 1000 Watt. Del letumo tai teisybe, letokai kepa... bet blynai tikrai skanus, traskus...bet as tame letume randu ir pliusu... tvarkinejuos sau virtuveje ir nesuku galvos, kad prisvils...... thumbup.gif

QUOTE(ingakyca @ 2008 02 04, 17:08)
Pas mane irgi Bomann labai gerai kepa ir blynai traškūs gaunasi  mirksiukas.gif

as ta bomann irgi turiu ir ruosiuosi mest i siuksliadeze,pirkta pries kelis menesius,bet ji man visiskai nepatinka schmoll.gif laukt tiek laiko kol normaliai blynas iskeps man nepatinka schmoll.gif -eisiu ieskot senovines ant virykles dedamos keptuves-va ten tai budavo thumbup.gif
Atsakyti
Na kiekvienam savo,kai yra daugiau laiko,galima ir su elektrine pazaisti ax.gif
Atsakyti
Maniškė "Severin" (1000 W) thumbup.gif
Kepa greitai, o skanumas priklauso nuo recepto ax.gif Jei iš paprastų blynų tešlos - tai ir skonis neypatingas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Toli gražu @ 2008 02 06, 13:33)
prieš kelias dienas išbandžiau vieną receptą - tikrai traškūs blynai gavosi:
5 kiausiniu tryniai, 100 ml karsto vandens, 100g cukraus, citrinos zieveles tarkuotos, viska isplakti iki baltumo, deti 150g miltu, kepimo milteliu ir 5 isplaktus baltymus

Biskvitiniai man pagal šitą receptą išeina smile.gif
Atsakyti
As pat pagal panasu kepu,tai gaunasi traskus skanus:)cia matyt cukriukas ir kiausinukas viska daro bigsmile.gif
Atsakyti
Dar pridursiu. Naudoju tik ekstra miltus. O beto jei jau tikrai apsigalvojote ir naudosite, geriau pirkite brangesnę. Nes mano krups (tiesa prieš 5 m. irgi kainavo 120 lt, bet pfilips tuomet buvo virš 200 lt) blynai ne taip greit iškepdavo kaip privileg.Labai gerai jei duotų kokia draugė pabandyti, kad nesigautų dar vienas prietaisas kuri guli spintoje. Man vat tokie yra sulčiaspaudė ir bulviu tarkavimo mašina, o čirvablynius kepu bent 3 kartus per mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2008 02 06, 08:15)
o sakykit gal kas žino,ar yra pirkti elektrinių vaflių keptuvių....Turėjau seną,bet ta jau sugedo,pamaniau,kad neblogai būtų įsigyti naują.... g.gif

yra mirksiukas.gif as siuo metu irgi labai noriu jos biggrin.gif kaina apie 69 lt
Atsakyti
QUOTE(Kastanke @ 2008 02 07, 20:59)
Na kiekvienam savo,kai yra daugiau laiko,galima ir su elektrine pazaisti ax.gif

arba įsigyti kokybišką ir sutaupyti savo laiką, o ne žaisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tp prieš kelis metus išsiprašiau dovanų elektrinę. Pradžioj buvo liux, vienu metu joje viską darydavau- net vištą pasikepindavau. Bet po kiek laiko..... blynu kepimo laikas žilų plaukų kiekį padidindavo- tiek laukt reikdavo doh.gif
Baigėsi tuo, kad išsitraukiau tą senovinę, rankiniu būdu ant dujų vartomą. Kepu ir džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Na,o as kaip tik uz elektrines thumbup.gif
Atsakyti
na as kiek ejau per turgus, niekur neradau tos senovines vartomos. PAs tevus yra, tai visada kai vaziuojam aplankyt, tai jau is anksto prasau kad prikeptu. bigsmile.gif teks pirkt ta vafline, bet jeigu sakot kad ilgai kepa, tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 02 08, 00:41)
yra  mirksiukas.gif  as siuo metu irgi labai noriu jos  biggrin.gif  kaina apie 69 lt

Išduok paslaptį kur ,koks pavadinimas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Aš tai turiu dvi keptuves , vieną buvau pirkus, kita "palikimo" atiteko. Atsibosta su viena žaist, tai visuomet su abiem. Bet va bėda, viena pradėjo svilt. Bandžiau ir tept ir netept, bet nieko nesigauna. Ko gero reikia rašyt kelialapį į šiukšlinę. O gal kas žinot kaip ją atgaivint?
Atsakyti