Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinė čirvinių blynų keptuvė?

nu as gal truputuka iš akmens amziaus pasirodysiu ,bet aš turiu paprasta špyzine ant dujines virykles dedama čirvinike vafline blush2.gif ,turgelyje mokejau 25 lt, pries kokiu 9m. nu dab zinoma butu biski brangesne, bet iki 40 lt manau laisvai geletu papirkti. taigi noriu kad greiciau iskeptu ugni padidinu, noriu kad leciau - tai ugni primazinu,bet manau kad su dujom gaunasi pigiau kepti nei su elektra. jau 9m naudoju ir kaip nauja,tvirta, jokiu laidu ,ir vietos maziau uzima, o jeigu vafliuka pritraukia prie vaflines,tai tik del to kad i tesla neipyliau aliejaus(buna kad pamirstu). elektrine gal isvaizda grazesne turi ,o beto brangiau kainuoja nei maniske. nieko pries neturiu ir pries elektrines, tik noriu pasakyti ,kad yra ir ant dujines dedamu ir kad yra dar kas jomis naudojasi. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editalč11: 30 birželio 2008 - 23:14
Iš OTTO užsisakiau tokia effbe... vaflinę, kur kepasi du dideli vafliai, tada galima keisti formelę ir kepti riešutėlių pusytes, ir dar kaledinių sausainių pusytes( žvaigždutę, besmegenį, varpelį, eglute). Sausainius kepa 3 min, vaflius kiek ilgiau.Nemoku įkelti pav., Geras dalykas. Išmeginau. Geriausiai sausainėliai išėjo. Va o su vafliais tai jie stori gaunasi, na pūsti. Su sausainine tešla, tai neidomus, su blynine tešla, tai šiaip sau. Tiesiog manau priklauso nuo recepto. Dabar atidaviau knygelę, kad man išverstų receptėlius. Kiek skaitinėjausi, tai stori vafliai tik su mielėm skaniausi išeina. O plonieji vafliai kepami sec. vafline. Kiek mačiau jos brangesnės nei storų vaflių.
Atsakyti
Tik nuorodą sugebėjau įdėti. neišeina pav. įkelti.
http://www.preisverg...ott-Zaubernuss/
Papildyta:
Na ir pav. nelabai išsamus, ot višta.

http://images.google...
Atsakyti
QUOTE(editalč11 @ 2008 07 01, 00:13)
nu as gal truputuka iš akmens amziaus pasirodysiu ,bet aš turiu paprasta špyzine ant dujines virykles dedama čirvinike vafline

Gerai, kai turite dujinę viryklę... Aš irgi mielai ją naudočiau, tačiau turiu tik elektrinę viryklę... Todėl ir belieka naudoti tik elektrinę čirvinę verysad.gif
Atsakyti
Pas mane nuo caro laiku.. dar mociute su ja vaflius kepdavo, kai maza buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(editalč11 @ 2008 07 01, 00:13)
nu as gal truputuka iš akmens amziaus pasirodysiu ,bet aš turiu paprasta špyzine ant dujines virykles dedama čirvinike vafline blush2.gif ,

Mano mama tokią turi, vis neprisiruošiu pasisimti. Dar man ir broliui mama joje blynus kėpė. ax.gif

QUOTE(Spurgiucs @ 2008 12 14, 16:55)
Gerai, kai turite dujinę viryklę... Aš irgi mielai ją naudočiau, tačiau turiu tik elektrinę viryklę... Todėl ir belieka naudoti tik elektrinę čirvinę  verysad.gif

O ką, ant elektrinės ji netinka g.gif O koks skirtumas, dujinė vyryklė ar elektrinė g.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
QUOTE(happy @ 2008 02 07, 19:25)
as ta bomann irgi turiu ir ruosiuosi mest i siuksliadeze,pirkta pries kelis menesius,bet ji man visiskai nepatinka  schmoll.gif  laukt tiek laiko kol normaliai blynas iskeps man nepatinka  schmoll.gif -eisiu ieskot senovines ant virykles dedamos keptuves-va ten tai budavo  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
vaikai labai norėjo čirvinių blynų, tai išsirinkom Kalėdoms Bomann dvigubą keptuvę doh.gif labai ilgai kepa, vidus vistiek kažkoks nedakepęs, nors išbandžiau galvoju kad reiktų grąžinti tą keptuvę ( aišku jei priims atgal) ir pirkti kokią brangesnę/geresnę g.gif

QUOTE(Toli gražu @ 2008 02 06, 14:33)
Turim elektrinę čirvinių blynų keptuvę - First Austria.  na aš esu išranki ir kritiška visokiems prietaisams, bet jai priekaištų neturiu  bigsmile.gif : kepa tikrai greitai (specialiai laiko nežiūrėjau, bet vienas paskrudęs blynas  ne ilgiau nei 1 min), yra 7 apskrudimo reguliavimo padėtys, nereikia riebalų (paviršius turbūt tefloninis), niekas neprilimpa, neprisvyla  thumbup.gif

gal gali parašyti modelį. ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dar pries 4 metus pirkau elektrine cirvine keptuve, kazkuriam is prekybos centru ir mokejau maziau nei 30 Lt. Blynai gaunasi skanus. Tiesa, buvo gal po keliu kepimu, kad pradejo blynai neiskepti, tai vyras isardes kazka ten litavo ir stai jau keli metai kepa kuo puikiausiai bigsmile.gif
Jei kam idomu, mano blynu receptukas:
2 kiausiniai
2 saukstai cukraus
1 arbatinis saukstelis kepimo milteliu (nubrauktas)
1 arbatinis saukstelis vanilinio cukraus
ziupsnelis druskos
1 stikline pieno
aliejaus i tesla
miltu (apie 1 stikline)
Skaunaus essen.gif
Atsakyti
Norėčiau atgaivint temelę 4u.gif Apie širdelinių blynų keptuves wub.gif
Noriu labai nusipirkt ir greitai bigsmile.gif

Mergaitės gal be Bomann dar kokių nuomonių turit? Kaip pvz Clatronic?
Atsakyti
As turiu Bomann, bet pirkau pries kokius 5 metus...nu tikrai kepa greitai, nesiskundziu..
Atsakyti
mano ir BOMANN pirkta gal pries metus tai s...
Atsakyti
Turiu Clatronik WA 2720 modelį. Nebrangi, apie 60 litų. Nervina, kad vafliai ne visada apskrunda.
Atsakyti