Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinė čirvinių blynų keptuvė?

g.gif tai kaip suprantu Bomann visos patenkintos smile.gif Aš dar ir Tefal mačiau kad yra - o kaip su šia? Aišku ji brangesnė kone trečdaliu...

QUOTE(Alta @ 2009 02 11, 20:03)
Turiu Clatronik WA 2720 modelį. Nebrangi, apie 60 litų. Nervina, kad vafliai ne visada apskrunda.

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 02 11, 10:33)
Norėčiau atgaivint temelę  4u.gif  Apie širdelinių blynų keptuves  wub.gif
Noriu labai nusipirkt ir greitai  bigsmile.gif

Mergaitės gal be Bomann dar kokių nuomonių turit? Kaip pvz Clatronic?

Apie Bomann galiu pasakyt, kad pas juos yra ir čirvinių blynų keptuvė ir vaflinė bigsmile.gif vizualiai praktiškai nesiskiria niekuom, tik kur vaflinė jinai visai negili... Tai va, aš labai ieškau nusipirkt vaflinę, bet jų neužsiveža jau nuo rudens, aš vis laukiu, laukiu verysad.gif
Atsakyti
Pas mane SEVERIN vafline. Tai viskas thumbup.gif Kepam pora kartu i savaite essen.gif
Atsakyti
Na tai važiuoju reiškias imt kokios smile.gif Bomann ar dar kokios smile.gif
Ačiū mergaitės už nuomones wink.gif
Atsakyti
Informacija kaunietems biggrin.gif Toms kurios ieskot senovines cirviniu blynu keptuves, ta kur ant virykles naudojama, tai maciau siandien bazej rytinej galerijoje, 13 sandely, 16 vieta. Kainuoja 50 lt. Brangi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2009 02 14, 16:02)
Informacija kaunietems  biggrin.gif  Toms kurios ieskot senovines cirviniu blynu keptuves, ta kur ant virykles naudojama, tai maciau siandien bazej rytinej galerijoje, 13 sandely, 16 vieta. Kainuoja 50 lt. Brangi  blink.gif

o vln. kas nors ju kazkur matet? ax.gif
Atsakyti
Aš tai turiu nusipirkusi čirvinių elektrinę keptuvę TEFAL, bet nerekomenduočiau, vienas dalykas, kad pakankamai brangi 100 litų, ir dar kepa tai tikrai ilgai. Tik vienas pliusas, kad galima storus blunus kepti ir teflonas geras.
Atsakyti
Na aš kadangi tokios keptuvės ieškojau Valentino išvakarėse 4u.gif ir visam Vilniuj nebuvo nei vienos Bomann, tik Clatronic'ai (kurie kažkodėl atrodė kad jiems visiems tuoj tuoj dangtis nukris - taip klibėjo viskas blink.gif ) tai įsigijau Tefal. Tiesa, mokėjau 90 Lt nes Topo centro litų turėjau biggrin.gif Ir tvirta ir tefloninė ir kompaktiška - na kažkaip ji man padoriausiai atrodė.

Bet kaip L'amour kad skundėsi, kad ilgai keptų tai nepastebėjau - pora minučių ir storas blynas yra bigsmile.gif Tik va gal aš dar nemoku ja gerai naudotis, bet man blyno viršuje ne taip gerai raštas įsispaudžia, nes kylant blynui dangtis pasikelia doh.gif o atidaryt irgi negerai kažkaip nes tada subliūkšta...

Gal ką ne taip darau?.. unsure.gif

QUOTE(L'amour @ 2009 02 15, 00:30)
Aš tai turiu nusipirkusi čirvinių elektrinę keptuvę TEFAL, bet nerekomenduočiau, vienas dalykas, kad pakankamai brangi 100 litų, ir dar kepa tai tikrai ilgai. Tik vienas pliusas, kad galima storus blunus kepti ir teflonas geras.

Atsakyti
man asmeniskai skanesni blynai kepami ant keptuvines kepykles. ant elektronines ne toks skonis kazkoks:)
Atsakyti
Ech, ir man - bet ką daryt kai viryklė ne dujinė, o keramikinė kaitlentė?.. ax.gif

QUOTE(lindra123 @ 2009 02 15, 15:53)
man asmeniskai skanesni blynai kepami ant keptuvines kepykles. ant elektronines ne toks skonis kazkoks:)

Atsakyti
As su nostalgija prisimenu Clatronic keptuve. Bet ji buvo truputi kitokia. Dabartinese keptuvese buna 5 sirdeles, o ten budavo tik 4 gabaleliai. Tokie stambiau rifliuoti. Gaila, kad taip visiskai nevykusiai sugadinau (pamirsau isimti iskepta blyna, jis ten liko gal kokiam menesiui, tai po to su visu teflonu nusieme). Gal kur uzmatet tokia keptuve?
Atsakyti
Oho.. blink.gif Kosminis ten pas tave blynas buvo jei su teflonu nusiėmė lotuliukas.gif
o clatronic blyninėm tai Senukai prekiauja - gal verta ten pasižvalgyt?

QUOTE(niedulis @ 2009 02 16, 18:53)
As su nostalgija prisimenu Clatronic keptuve. Bet ji buvo truputi kitokia. Dabartinese keptuvese buna 5 sirdeles, o ten budavo tik 4 gabaleliai. Tokie stambiau rifliuoti. Gaila, kad taip visiskai nevykusiai sugadinau (pamirsau isimti iskepta blyna, jis ten liko gal kokiam menesiui, tai po to su visu teflonu nusieme). Gal kur uzmatet tokia keptuve?

Atsakyti