Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinė čirvinių blynų keptuvė?

sveikos,

ir as noriu Jusu paklausti, gal kas zinote kaip sis aparaciukas, sia savaite Maximose akcija user posted image Sunus praso visada tokiu sirdeliu blynu, bet nezinau kokia pirkt.
Paziurejau pavarciau tik neisdrysau pirkt, kazkoks kvapas man nepatiko tos keptuves g.gif sakau gal paskui prasiplauna ir issigaruoja. Ir kaina visai ne tokia kaip cia, o 19.99 Lt
Atsakyti
Labukas 4u.gif . as turiu SHG elektrine thumbup.gif , neturiu nusiskundimu. Jau 4 metus kepam ir man visai greit iskepa, nesu bandzius laiko matuot, bet 5 min tikrai nereikia kept ax.gif
Atsakyti
Turiu CLATRONIC ir esu laaabai nepatenkinta,viena puse graziai apkepa,o kita visada padega,nu niekaip vienodai nesigauna,jau galvoju kitokia pirkt,tik va kokia?...... g.gif
Atsakyti
o gal kas turirite sita http://www.elektroma...145006070556034

butu faina vaikui tokiu blynuku pavalgyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, tikiuosi, kas nors atrašys. Ieškau vaflinės, bet netefloninės. Help blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(martyynyyte333 @ 2009 11 06, 19:01)
Sveikos, tikiuosi, kas nors atrašys. Ieškau vaflinės, bet netefloninės. Help  blush2.gif  g.gif

o tokių būna g.gif
Atsakyti
mergytes asakykit, su ta senobine ant elektrines kaitlentes as iskepciau blynus ar ne ?
viena mamyte siulo pirkt, bet nu abejojukad iskepsiu as. matyt reikia ugnies jom ania?
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2009 12 18, 18:03)
mergytes asakykit, su ta senobine ant elektrines kaitlentes as iskepciau blynus ar ne ?
viena mamyte siulo pirkt, bet nu abejojukad iskepsiu as. matyt reikia ugnies jom ania?

labas, senovinei tikrai reikia ugnies ( tinka ir dujinė ) ,kadangi jos nelabai lygus paviršius tai galit net sugadinti kaitlentę g.gif
Turiu keli metai elektrinę, kepu labai dažnai, nes tai gereitas procesas ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2009 12 18, 17:03)

Jei kaitlentė ne stiklo keramikos, turėtų tikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2009 02 23, 14:39)
Turiu CLATRONIC ir esu laaabai nepatenkinta,viena puse graziai apkepa,o kita visada padega,nu niekaip vienodai nesigauna,jau galvoju kitokia pirkt,tik va kokia?...... g.gif

Gavau Clatronic pernai nuo Kalėdų senio, bet jau seniai nebeturiu, po kokio pusmečio teflonas pradėjo luptis. Gailiuosi kad išmečiau seną špižinę, sudegus, apsvilus buvo, bet gal kaip nors būčiau atgaivinusi. Visai ne tokio skonio blynai tefloninėj, daugiau nepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2008 12 26, 10:51)
Dar pries 4 metus pirkau elektrine cirvine keptuve, kazkuriam is prekybos centru ir mokejau maziau nei 30 Lt. Blynai gaunasi skanus. Tiesa, buvo gal po keliu kepimu, kad pradejo blynai neiskepti, tai vyras isardes kazka ten litavo ir stai jau keli metai kepa kuo puikiausiai  bigsmile.gif
Jei kam idomu, mano blynu receptukas:
2 kiausiniai
2 saukstai cukraus
1 arbatinis saukstelis kepimo milteliu (nubrauktas)
1 arbatinis saukstelis vanilinio cukraus
ziupsnelis druskos
1 stikline pieno
aliejaus i tesla
miltu (apie 1 stikline)
Skaunaus  essen.gif

Labai dekui, isbandysiu si recepta 4u.gif
Gal dar kas nors parasytu savo receptu? as visaip eksperimentuoju, vienakart skanus cirviniai gaunasi, kitakart maziau, bet tokie, kaip pamenu, kad teta su mociute kaime kepdavo ant krosnies ugnies, kad liezuvi, rodos, prarytum - niekada biggrin.gif doh.gif
Gal cia tik vaikystes fantazija... Bet as mirte mirdavau del tu blynu, jie man pasakiskas, skaniausias pasaulyje maistas buvo, o dabar niekaip neiseina tokiu iskepti biggrin.gif
Beje, prisimenu, kad tetos ir mociutes kepti jie budavo ne traskus kaip vafliai, o purus ir minkstuciai, lengvai plesomi, bet ne "guminiai". Ir kaip tokius padaryti g.gif Gal kas patarimu turetu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fire: 23 gruodžio 2009 - 23:33
Mano biskvitiniai čirviniai blynai:
5 kiaušinių tryniai, 5 valgomieji šaukštai karšto vandens, 100 g cukraus (geriau mažiau), 150 g miltų, pusė arbatinio šaukštelio kepimo miltelių, 5 išplakti kiaušinių baltymai.

Gerai išplakam trynius, cukrų ir karštą vandenį. Gautą masę sumaišom su miltais, kepimo milteliais ir lėtai maišydami po truputį sudedam baltymus.

Papildyta:
QUOTE(Fire @ 2009 12 23, 23:32)
Gal cia tik vaikystes fantazija... Bet as mirte mirdavau del tu blynu, jie man pasakiskas, skaniausias pasaulyje maistas buvo, o dabar niekaip neiseina tokiu iskepti  biggrin.gif

Su elektrine keptuve vaikystės blynų neiškepsite - reikia senovinio tipo keptuvės ir kepti ant viryklės.
Atsakyti