Įkraunama...
Įkraunama...

Trasalis

Na, apie Trasali jau viskas kaip ir aisku biggrin.gif gal tada kokiu atsiliepmu apie Margi? ax.gif
Atsakyti
į Trasalį tinka su mažais vaikais važiuoti - baseinukas nedidelis kur jie gali turkštis, žmonių nedaug, galima net kartu su vaiku nuo tų nedidelių čiuožyklų nusileisti smile.gif o šiaip tai tikrai nuobodoka. apie Margį irgi labai domintų atsiliepimai, kainos. gal dar kažkur aplink yra panašių vietų pailsėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo scared: 25 spalio 2011 - 14:34
Na vietos ten ne itin daug, ir pramogu paciam vandens parke nelabai. Na ten tik pamirkti sukurinej vonioj, atsipalaiduoti, bet pramogu 0 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kucka @ 2011 10 24, 13:06)
Esu aplankiusi daugybę vandens pramogų ir LT ir užsienyje, bet šita vieta ko gero pati baisiausia...
Lankiausi ten 3 kartus: kai tik atsidarė, po metų dar kartą ir neseniai visai (dovanų gavau). Kuo toliau tuo baisiau...
Aplink sukūrines vonias kalnas indų amžinai, visur betvarkė. Visus kartus neveikė kažkuri pirtis, o apie chloro kiekį ore net nekalbu. Taip, esu jautri kvapams, bet tik įėjus į baseinus taip graužia akis, kad net ašaros rieda...
Nedarysiu reklamos kitoms šalia Vilniaus esančioms vietoms, bet Trasalis vienareikšmiškai tik uždarymui  schmoll.gif

Pitariu, kad si vieta tik uzdarymui. Savaitgali su vyru praleidome Trasalyje, tai buvome pasibaiseje tiek vandens pramogomis, tiek restoranu, tiek paciu viesbuciu. Sia vieta galima pavadinti "Sugadink savaitgali". Vandens pramogu zonoje kazkokia betvarke, pilna zmoniu, tusciais alaus bokalais nukrauti jakuzi krastai ir t.t. Tiksliau nebeturiu kantrybes vardinti visus minusus. Uzsisakiau SPA zonoje masaza, tai po jo grizau su melyne ant rankos. O geriausia, kad masazo pabaigoje masaziste pareiske, kad ne toki masaza uzsisakiau - mazdaug tokie atpalaiduojanys masazai tik sveikam, gerai ismasazuotam kunui, o mano kunas mat per daug isitempes, raumenys neismasazuoti.
O visu "geriausia" ispudi paliko restoranas. Nuejome su vyru pavakarieniauti, tai pakraupau maisto kokybe. Uzisakiau baklazanu ir paklausiau padavejos, ar prie ju reikia garnyro, o si man: "kazinau, gal ir reikia, isviso nezinau su kuo tie baklazanai valgomi.." tai su vyru tik susidairem.... Na kai atnese tuos baklazanus, tai jie paruosti tragiskai - turbut isvirti fritiurinej kartu su bulvytem fri.... Kadangi viesbuti uzsisakem su iskaiciuotais pusryciais, tai per pusrycius buvo dar geriau. Indu trukumas, silto maisto apskritai nelike, is vaisiu vienas apelsinas ir vienas kiwi lekstej voliojosi biggrin.gif Zodziu, galeciau pasakoti ir pasakoti, bet turbut neverta. Vienu sakiniu apibudinciau, kad tai pasityciojimas is klientu.
Atsakyti
Buvom kažkada ne per seniausiai Trasalyje vandens pramogų zonoje, tai kitą dieną abu sesės vaikai vėmė, gal nuo bakterijos kokios g.gif

Atsakyti
Gal kas Trasalyje išbandėte Grožio ir sveikatingumo kapsulę?
Atsakyti
Na pasiskaicius atsiliepimus apie Trasalį, noras ten kelti koja, praejo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilsima: 08 gruodžio 2011 - 15:37
Buvome Trasalyje sekmadieni, vaziavome 11 valandai, zmoniu daug nebuvo, veliau kai isejome po 3 val jau stovejo eile kad i vidu pakliuti.
Laikas praejo greitai pramogu uzteko tiek mums tiek vaikui. Pirkome nuolaidu kuponus tai visai nebraigiai gavosi.
Progai pasitaiskius pirksime dar visai patiko, viena karta pameginti rekomenduoju visiems, nereikia vadovautis atsiliepimais. smile.gif
Atsakyti
As Trasalyje buvau kelis kartus ir viena, ir su seimyna 4u.gif Man viskas patiko, tiek baseinas, tiek maistas, tiek aptarnavimas, vaiku kambariui neturiu priekaistu, auklytes superines, parejau po [roceduru vaiko pasiimti, nuotaika puikiausia ir pan. Kambarines labai tylios, kruopsciai dirba, man viskas tiko...O kai kaina tokia, tai kad ir kiekviena savaitgali vaziuok:)
Atsakyti
Labai prieštaringi komentarai, tad labai sunku apsispręsti... Tad manau nepabandęs nežinosi wink.gif O aš noriu pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2012 01 02, 17:54)
Labai prieštaringi komentarai, tad labai sunku apsispręsti... Tad manau nepabandęs nežinosi wink.gif O aš noriu pabandyti smile.gif

Mes visada vaziuojam rudens/ziemos sezonu. Tikrai pabandykite, man patiko viskas, gal tik vakaro pramogos kiek nuvyle, nes programa nelabai kokia organizuoja, bet Trakai- toks miestas, kur galima tiesiog vaikscioti ir grozetis (tai irgi savotiskas SPA), taigi, praleiskite savaitgali ir tada nuspresite, ar Trasalis jus tenkina, ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 01 02, 21:05)
Mes visada vaziuojam rudens/ziemos sezonu. Tikrai pabandykite, man patiko viskas, gal tik vakaro pramogos kiek nuvyle, nes programa nelabai kokia organizuoja, bet Trakai- toks miestas, kur galima tiesiog vaikscioti ir grozetis (tai irgi savotiskas SPA), taigi, praleiskite savaitgali ir tada nuspresite, ar Trasalis jus tenkina, ar ne 4u.gif

galvoju apie vasario ilgaji savaitgali... bet dar kolkas nieko konkretaus... is dalies bijua, kad bus daug zmoniu...
O tas viesbutis paciam miestelyje? Visur galima pesciomis nueiti?
Atsakyti