Įkraunama...
Įkraunama...

Trasalis

na va uzsirezervavau Trasaly balandzio 3d. ieina i kaina:nakvyne dviems asmenims,pusryciai, dvi valandos vandens pramogu ir viena valanda boulingo.
ziuresim kaip ten bus viskas...as jau taip pasiilgau Traku kibinu wub.gif
papasakosiu paskui ispudzius:)
Atsakyti
QUOTE(rasmusiukas @ 2012 03 22, 21:01)
na va uzsirezervavau Trasaly balandzio 3d. ieina i kaina:nakvyne dviems asmenims,pusryciai, dvi valandos vandens pramogu ir viena valanda boulingo.
ziuresim kaip ten bus viskas...as jau taip pasiilgau Traku kibinu wub.gif
papasakosiu paskui ispudzius:)

Lauksim ispudziu. Vaziuosit su vaikais ar be ju?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 03 23, 10:09)
Lauksim ispudziu. Vaziuosit su vaikais ar be ju?

vaiku dar neturim, tai be:) dviese vaziuosim mano gimtadieni svesti:)
Atsakyti
Gal kas galit papasakoti plačiau apie Trasalio druskų kambarį? Ar jis tik siaip relaxui, ar galima jame ir gydymo tikslais lankytis?
Atsakyti
Sveiki, gal kas galite pasidalinti patirtimi apie Trasalio baseina vaikams, norim vaziuoti su 1m ir 3m vaikais, ar varlinukas ar gilus, yra kokie leliukiski atrakcionai?
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2012 04 05, 08:32)
Sveiki, gal kas galite pasidalinti patirtimi apie Trasalio baseina vaikams, norim vaziuoti su 1m ir 3m vaikais, ar varlinukas ar gilus, yra kokie leliukiski atrakcionai?

varlinukas man rodos 60 cm. gilokas. ta prasme jūsų mažiukui, o dičkiui bus pats tas. ir kai mes buvom, toooks karštas vanduo ten buvo kad karsta.gif daugiau kaip ir jokių pramogų mažiukams.
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(Pavasara @ 2012 03 31, 23:16)
Gal kas galit papasakoti plačiau apie Trasalio druskų kambarį? Ar jis tik siaip relaxui, ar galima jame ir gydymo tikslais lankytis?

tai kaip ten su tom druskom?
Atsakyti
Sveiki, taigi buvau nusipirkus kupona is geradovana i trasali (nakvyne,pusryciai,boulingo 1valanda, ir 2 val.vandens parke).
Kambariai tvarkingi,viskas tvarkinga,tik nustebau, kad nebuvo jokios stiklines,nieko...tai vaziavom i maxima pirktis vienkartiniu indu:) pusryciai gausus buvo(nuo 7iki 10val pusryciu laikas) mes buvom 9val nueje.tikrai skaniai dave valgyti,vis papildydavo,gerimu daug:sultys,kava,arbata,limonadas...boulingas, tai as nezinau:D...Toks senovinis atrodo,as kaip pamaciau,kaip numusi keglius ir kai juos pakelia, kad surinkti i viena vieta ir kaip jie kalatojasi i visus puses,na tokie oriniai,tai negalejau sulaikyti juoko biggrin.gif Vandens parkas tai gan mazas,bet man asmeniskai patiko visai.
Bet greiciausiai atra kart nevaziuotume.
Atsakyti
As irgi buvau su akcija, tik mums boulingo nebebuvo like sad.gif tai pridejo valanda i baseinus bet ten nelabai buvo ka veikti biggrin.gif Tik trys ciuozyklos, nors tiesa sakant, man tokiai bailei ju uzteko.. lotuliukas.gif
Tauriu sampanui paprasem is baro tai mielai dave, pusryciai tikrai labai neblogi buvo.
Tiesa patalyne buvo suplysusi ir su plaukais ant uztiesalo blink.gif
Mm labai noreciau vel kibinu, pirkom is karaimu kavinukes KYBYNLAR, nu tikrai super, galima pirstus aspilaizyti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 18 balandžio 2012 - 10:26
Man trasalis nelabai patiko, pramogu nera bei ir vietos man mazoka.
Atsakyti
Buvom Trasalyje 2 naktis, su mazais vaikais. Tai labai patiko. Baseine patalpa labai silta, varlinuke siltas vanduo. Galima nestis ranksluoscius is viesbucio. Valgem skaniai tiek restorane tiek ziemos sodo kavineje, aptarnavimas geras. Visiskai paneige pries tai aprasytus atsilipeimus. Yra vaiku zaidimu kambarys, galima palikti vaika jei eini i kokias proceduras, tik nera priziuretojo. Pusryciai geri. Proceduru nezinau, nes nebuvome. Vienu zodziu labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gegne2: 14 gegužės 2012 - 14:16
na mes su vyru bandysim šį savaitgalį važiuoti, užsisakėm kambarį (į jo kainą 220 lt įeina vandens pramogos ir dar kažkas..treniruoklių salė lygtai), daugiau jokių procedūrų dar neišsirinkom, bet tikriausiai ims jis masažą o aš gal šveitimą kūno hammame, nu niekaip neapsisprendžiu smile.gif) kiek telefonu kalbėjo vyras su administratore, sake maloni buvo, viskas ok, nes aš jį čia prisiskaičius visko, ruošiu visokiems savaitgalio variantams biggrin.gif tikėkimės viskas gerai bus smile.gif
Atsakyti