sveiki. na mes ir su atsiliepimais trasalyje. pirkome per beta.t akcija uz puse kainos, kur nakvyne su pusryciais, 2 val vandens pramogose, boulingas, treniruokliai, manikiuras ir drusku kambarys. buvome ten pirma karta.
minusai:
na ka, kambarys.. tikrai nepatiko, kai turim su kuo palyginti, bet turbut ne veltui triju zvaigzduciu. pirmiausiai nepatiko tai, kad atejom ir nesildoma buvo

toks ledinis saltis, kad sustirom nezmoniskai. atsisukom radiatoriu, ijungem vonios patalpoj gyvatuka. o kad prisiltu kambarys, atitraukem sofkute nuo lango. ir ka jus manot, ten net slapia kilimine danga, turbut nuo salcio, nes nelabai kas sildo kambariu, kol niekas negyvena.. nu man nesuvokiama, sienos isale, grinys vonioj isale

nu ka, galvojam prisils, kol nueisim papramogaut. kai grizom, vistiek mums buvo per salta ir nakti net uzsiklojom ant virsaus uzklotu lovos

patalyne, suplyses vienas pagalves uzvalkalas buvo
toliau, vonios kambarys.. nu kaip ir nieko butu, bet.. wc nevalytas, apskretes

teko paciai pasivalyti, feee..
pusryciai.. bent man neskanus.. mes kai atejom, buvo like dvi desreles, nei vieno blyno

bet papilde.. bet man aplamai nelabai skanu buvo..
o visa kita daug maz patiko. vandens pramogos labai patiko, nes druskininkuose as neapeinu visko, per daug man, pavargstu

nemegstu ilgai, o cia dvieju valandu per akis buvo, net pagalvojau, ka su vaiku cia ir smagiau, ir saugiau, kai visko maziau.. tai kita karta vaika atsivesim, bet be nakvynes. o kai dviese su vyru noresim vaziuoti, vaziuosim i druskininkus. nes druskininkuose jei su vaiku bunam, tai turim pasikeisdami but su vaiku kazkuris, o kitas lekt i pirtis ir panasiai. o cia gaunasi viena zona, toli vieni nuo kitu nenutoltume.. nu sumaliau, bet gal ejo suprast
pavalgyt vakarienes buvom nueje i "ziemos soda", kita restorana, ne ta, kur pusrycius duoda. tai visai patiko ir maistas, ir kainas, ir aptarnavimas visai normalus buvo.
o i visa kita nenuejom, grizom i kambari pavalge ir jau nieko nesinorejo

boulinga tik 22 val gavom vieta, tai taip ir nenuejom, manikiura pasidarius buvau savo mieste, tad neprireike, o i drusku kambari vyras nenorejo.. ta kitu pramogu bent si karta mums neprireike. tai va tiek