na vat pabuvojom, tai pasistengsiu aprašyti, kaip viskas iš iš mano pusės pasirodė.
važiavom penktadienį , o šesštadienį iki 12 val jau turėjom išsičekint (20 min vėlavom, bet nieko nieks nesakė

)
pastebėjau ir privalumų ir trūkumų, bet kadangi esant reikalui daug viešbučių esu aplankius vilniuj 3 žvaigždučių, tai šitas palyginti tikrai gražesnis ir geresnis
žmonių man nepasirodė daug, procedūras rezervavaus išvakarėse (t.y.) ketvirtadienį, ir laiką rinkaus kokį norėjau, užsirašiau 20 val vyrui masažą spa centre, o sau masažinį šveitimą hammame.
nuvažiavom apie 5 val, davė korteles, nuėjom į kambarį, kambarys pats būtų visai nieko, bet jau kiliminė danga - košmaras, dėmėta visa, sulaistyta, nu taip nebiešbutiškai tikrai, bet gal čia tik mūsų kambary taip...

baldai visai gražūs, vonia erdvi tvarkinga, balkoniukai kaip supratau kiekvienam kambary, lova minkšta patogi, tik tiek, kad buvo sustumtos 2 lovos ir per vidurį paklodė užtiesta, bet jokio tipo paminkštinimo nėra, ir antklodės 2 nedidelės, tai apsikabinus miegoti su vyru išeina tik atda, jei abu kaip silkės susigrūdi į vieną lovelę

mes taip ir darėm
buvo geras oras, tai mes išvažiavom dar pasivaikščioti į trakus ir kibinukų pavalgyti, tiesa, prieš išeidami į mietą nuėjom paklausti, ar galima psivėlinti porcedūras, nes būtume į vandens zoną nebespėję, tai tiek masažą tiek šveitimą galėjom pasivėlinti (vikas vyksta tą pačią dieną, ir vat laiką vis dar galima rinktis), bet jos matyt labai nenorėjo pačios taip vėlai dirbti, prašė kad šeštadienio rytui persirašytume, nu mes sutikom,, tai tuo laiku aš visam hammame buvau vienintelė, vyras irgi sakė daug klientų nematė.
mes po miesto grįžom apie 19 val, pasiruošėm ir nuėjom į vandens zoną, žmonių buvo, bet nedaug, kadangi ten rodos 4 jakuzzi, į jas dauguma sulindę, o pirtyse tai daug kur dviese tik buvom, čiuožyklos laisvos (beje man visos 3 čiuožyklos labai patiko! nors ir neesu tokių mėgėja)tai vat mes nuo 19.30 iki 21.30 buvom, šiaip turi dirbti iki 22 val, bet jau mums išeidinėjant, buvo išjungtos pirtelės, nu baigės darbas, bet ir žmonių gal 3 liko ant galo

D
ryte (beje, numeryje yra plaukų džiovintuvas, muiliukai ir šampūniukai jei kas abejoja), nuėjom pusryčiauti 10 val, maisto buvo tikrai nemažai, ir omletas, ir dešrelės, ir makaronai, ir blyneliai, sūriai, kumpiai, vaisiai, daržovės, na mums sočiai įvairovės užteko, ir pats restoranas kai 3 žv. viešbučiui tikrai labai gražus. buvom nuėję ir į žiemos sodo restoraną apsižiūrėti, bet nesužavėjo.
po pusryčių aš ejau į procedūrą (vyras jau buvo po masažo, patenkintas), ten padarė tą masažinį kūno šveitimą ant marmurinio gulto. personalas šiaip visur bent jau man malonus pakliuvo.
tai va..daugiau nieko esminio neprisimenu
mums visai patiko viskas, jei ne ta baisi kiliminė danga kambary, būtų išvis gerai, tiesa, čia tik man ji užkliuvo, vyrui nelabai ji į akis krito.