Įkraunama...
Įkraunama...

Trasalis

QUOTE(sviktute @ 2012 10 04, 16:21)
na mes su vyru bandysim šį savaitgalį važiuoti, užsisakėm kambarį (į jo kainą 220 lt įeina vandens pramogos ir dar kažkas..treniruoklių salė lygtai), daugiau jokių procedūrų dar neišsirinkom, bet tikriausiai ims jis masažą o aš gal šveitimą kūno hammame, nu niekaip neapsisprendžiu smile.gif) kiek telefonu kalbėjo vyras su administratore, sake maloni buvo, viskas ok, nes aš jį čia prisiskaičius visko, ruošiu visokiems savaitgalio variantams biggrin.gif tikėkimės viskas gerai bus smile.gif

Parasykit ar ten dabar daug zmoniu savaitgaly, turiu omeny vandens parka, nes turim neisnaudotus kuponus, tai galvoju ar vaziuot savaitgali g.gif
Atsakyti
QUOTE(sviktute @ 2012 10 04, 16:21)
na mes su vyru bandysim šį savaitgalį važiuoti, užsisakėm kambarį (į jo kainą 220 lt įeina vandens pramogos ir dar kažkas..treniruoklių salė lygtai), daugiau jokių procedūrų dar neišsirinkom, bet tikriausiai ims jis masažą o aš gal šveitimą kūno hammame, nu niekaip neapsisprendžiu smile.gif) kiek telefonu kalbėjo vyras su administratore, sake maloni buvo, viskas ok, nes aš jį čia prisiskaičius visko, ruošiu visokiems savaitgalio variantams biggrin.gif tikėkimės viskas gerai bus smile.gif

labai labai patartina uzsirezervuoti proceduras is anksto, nes nuvykus galite nebegauti vietos... zinome draugu/pazystamu, kurie nuvaziavo su beta.lt kuponais uzsirezervave kambari, bet liko be jokiu proceduru, nes viskas buvo uzbookinta. darbo dienomis gal tokio uzimtumo ir nera, bet savaitgaliais ten skruzdelynas ax.gif gal mes taip pataikem smile.gif
Papildyta:
QUOTE(JolkaM @ 2012 10 04, 20:54)
Parasykit ar ten dabar daug zmoniu savaitgaly, turiu omeny vandens parka, nes turim neisnaudotus kuponus, tai galvoju ar vaziuot savaitgali g.gif

savaitgaliais siaip ten nemazai zmoniu, bet baseine vietos manau uzteks g.gif svarbu nevaziuoti "piko" metu, t.y. vakare...
Atsakyti
na vat pabuvojom, tai pasistengsiu aprašyti, kaip viskas iš iš mano pusės pasirodė.
važiavom penktadienį , o šesštadienį iki 12 val jau turėjom išsičekint (20 min vėlavom, bet nieko nieks nesakėsmile.gif)
pastebėjau ir privalumų ir trūkumų, bet kadangi esant reikalui daug viešbučių esu aplankius vilniuj 3 žvaigždučių, tai šitas palyginti tikrai gražesnis ir geresnis
žmonių man nepasirodė daug, procedūras rezervavaus išvakarėse (t.y.) ketvirtadienį, ir laiką rinkaus kokį norėjau, užsirašiau 20 val vyrui masažą spa centre, o sau masažinį šveitimą hammame.
nuvažiavom apie 5 val, davė korteles, nuėjom į kambarį, kambarys pats būtų visai nieko, bet jau kiliminė danga - košmaras, dėmėta visa, sulaistyta, nu taip nebiešbutiškai tikrai, bet gal čia tik mūsų kambary taip... smile.gif baldai visai gražūs, vonia erdvi tvarkinga, balkoniukai kaip supratau kiekvienam kambary, lova minkšta patogi, tik tiek, kad buvo sustumtos 2 lovos ir per vidurį paklodė užtiesta, bet jokio tipo paminkštinimo nėra, ir antklodės 2 nedidelės, tai apsikabinus miegoti su vyru išeina tik atda, jei abu kaip silkės susigrūdi į vieną lovelę 4u.gif mes taip ir darėm blush2.gif
buvo geras oras, tai mes išvažiavom dar pasivaikščioti į trakus ir kibinukų pavalgyti, tiesa, prieš išeidami į mietą nuėjom paklausti, ar galima psivėlinti porcedūras, nes būtume į vandens zoną nebespėję, tai tiek masažą tiek šveitimą galėjom pasivėlinti (vikas vyksta tą pačią dieną, ir vat laiką vis dar galima rinktis), bet jos matyt labai nenorėjo pačios taip vėlai dirbti, prašė kad šeštadienio rytui persirašytume, nu mes sutikom,, tai tuo laiku aš visam hammame buvau vienintelė, vyras irgi sakė daug klientų nematė.
mes po miesto grįžom apie 19 val, pasiruošėm ir nuėjom į vandens zoną, žmonių buvo, bet nedaug, kadangi ten rodos 4 jakuzzi, į jas dauguma sulindę, o pirtyse tai daug kur dviese tik buvom, čiuožyklos laisvos (beje man visos 3 čiuožyklos labai patiko! nors ir neesu tokių mėgėja)tai vat mes nuo 19.30 iki 21.30 buvom, šiaip turi dirbti iki 22 val, bet jau mums išeidinėjant, buvo išjungtos pirtelės, nu baigės darbas, bet ir žmonių gal 3 liko ant galo biggrin.gifD
ryte (beje, numeryje yra plaukų džiovintuvas, muiliukai ir šampūniukai jei kas abejoja), nuėjom pusryčiauti 10 val, maisto buvo tikrai nemažai, ir omletas, ir dešrelės, ir makaronai, ir blyneliai, sūriai, kumpiai, vaisiai, daržovės, na mums sočiai įvairovės užteko, ir pats restoranas kai 3 žv. viešbučiui tikrai labai gražus. buvom nuėję ir į žiemos sodo restoraną apsižiūrėti, bet nesužavėjo.
po pusryčių aš ejau į procedūrą (vyras jau buvo po masažo, patenkintas), ten padarė tą masažinį kūno šveitimą ant marmurinio gulto. personalas šiaip visur bent jau man malonus pakliuvo.
tai va..daugiau nieko esminio neprisimenu g.gif
mums visai patiko viskas, jei ne ta baisi kiliminė danga kambary, būtų išvis gerai, tiesa, čia tik man ji užkliuvo, vyrui nelabai ji į akis krito.
Atsakyti
man asmeniskai irgi labai uzkliuvo sulaistytas kilimas ir lova atskirais ciuziniais doh.gif dar labai suerzino, kad uz chalatus atskirai teko susimoket blink.gif biggrin.gif
beje mes lankemes vasara, buvo labai karsta.. paskirtame kambaryje neveike AC, tai be problemu pakeite kambari. tai naujasis kambarys buvo ir su svaresniu kilimu ir zymiai ramesneje viesbucio vietoje, bet lova tai buvo ziauuuuuri, teko gulet kaip silkutem lotuliukas.gif
Atsakyti
o kaaip ten su ranksluosciais? skaiciau kad uz 3 isnuomuoja... cia i vandens pramogas?
o viesbuty tikiuosi bus?.....
Atsakyti
ateinu su svieziais atsiliepimais.
Buvom Trasaly tik viena nakti. Sekmadienio popiete atvaziavom, pirmadieni panasiu mietu isvaziavom. Zmoniu buvo itin mazai. Vakarais vos vienas du langas sviete. Gavome numeri antrame aukste. Kilimine danga uzkliuvo kaip ir visiem biggrin.gif o taip tai tikrai neblogas kambaris: dvi viengules lovos sustumtos(jokie ciuziniai neslankiojo), tik pagalves buvo itin mazos, ir kaldros- dvi viengules doh.gif
Wc su vonia svarus, ranksluosciai baltuteliai. Patiko sofkute salia antro lango.
Balkone galima ijungti sviesa.
Pusryciai gausus- ir desreles, omletas, varskes apkepas,makaronai, kiausiniai virti, miusli, darzoves, konservuoti vaisiai, kumpis, suris, duona, keksas. Tikrai patiko. Tik kava neskani o vanduo karstas jau bego su spalva unsure.gif
Baseinas... baseino kaip tokio ir nebuvo! Vienas 1.10 gilio su kalniukais, kas baisiai nepatogu . nes krenti ir sieki kojom dugna. Kitas 1.40. ar varlinikas.
4 dizakuzi, 4 pirtys is kuriu i 2 net nejom. Bet suomiska ir rusiska tikrai geros. Zmoniu nedaug. Kartais pirty buvom vieni wub.gif
Vichy parkas ar net Impulsas Vilniuj geriau.
Cia pat uz baisiu sovietinio bunkerio duru -Hamamas. Neteko ten but.
I musu poilsi iejo 45min drusku kambary - velgi buvom vieni. Nelabai patiko - Pusyno kely geriau. + valanda soorto salei - keik maciau mazyte(nebuvom).
Kita ryta patys primokee ejom i masazus - galvos,peciu ir kaklo. man patiko mergaites darbas. MB - nelabai.

Siaip kainos tikrai neatitinka kokybes. Kadangi gavom sia kelione dovanu - tai.....viai neblogai istrukt. + Traku ezeras, ciuozykla, kibinai.....
Antra karta nevaziuociau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 29 sausio 2013 - 12:37
Norim nuvaziuoti su vaiku tiesiog pasimadyti... Vichy atsibodo. Kur fainiau - Trasalis ar Impuls Kareiviu gatveje?
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2013 01 30, 08:49)
Norim nuvaziuoti su vaiku tiesiog pasimadyti... Vichy atsibodo. Kur fainiau - Trasalis ar Impuls Kareiviu gatveje?

Impuls
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti, g.gif ar kas naudojotės pasiūlymu SPA Trakuose- Trasalyje, net su 50% nuolaida!( Tik 189 Lt su Mano RIMI kortele).( Noriu, noriu ir kt.) Ar patiko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa9 @ 2013 03 17, 22:59)
Sveiki, norėjau paklausti,  g.gif ar kas naudojotės pasiūlymu SPA Trakuose- Trasalyje, net su 50% nuolaida!( Tik 189 Lt su Mano RIMI kortele).( Noriu, noriu ir kt.) Ar patiko?  blush2.gif

4u.gif ir as noreciau pasiteirauti, nes turim kupona, vyksim, bet noretusi atsiliepimu 4u.gif
Papildyta:
Gal kas nesenai buvote, gal ten kas pasikeite ax.gif
Man idomu ar ranksluoscius vis dar nuomoja i vandens pramogas?pirtis?
Kaip su chalatais?
Ar tas priklausancias proceduras butinai reikia is anksto uzsisakyti? Pvz drusku kambari?

Labai aciu uz ats 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2013 03 23, 08:50)
4u.gif  ir as noreciau pasiteirauti, nes turim kupona, vyksim, bet noretusi atsiliepimu 4u.gif
Papildyta:
Gal kas nesenai buvote, gal ten kas pasikeite ax.gif
Man idomu ar ranksluoscius vis dar nuomoja i vandens pramogas?pirtis?
Kaip su chalatais?
Ar tas priklausancias proceduras butinai reikia is anksto uzsisakyti? Pvz drusku kambari?

Labai aciu uz ats 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

mes nesemes is viesbucio ranksluoscius.
chalatu neturejom.
o proceduras geriau is anksto uzsisakyt. drusku kambarys buna tursias-mes sedejom vieni. tad nereikai rezervacijos
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 03 31, 23:03)
mes nesemes is viesbucio ranksluoscius.
chalatu neturejom.
o proceduras geriau is anksto uzsisakyt. drusku kambarys buna tursias-mes sedejom vieni. tad nereikai rezervacijos

Ir kaip bendras įspūdis? Ruošiamės ir mes ten važiuoti smile.gif. Kokias procedūras patartumėte imti?
Atsakyti