Įkraunama...
Įkraunama...

Trasalis

Mes ir prieš kelias savaites buvom Trasaly,bet be nakvynės.
Na tik vandens pramogose...Patiko pirtys, geros thumbup.gif daug džakuzi thumbup.gif ir dar patiko viena čiuožykla...tokia mėlyna ;]
Labai gerai,kad yra nustatytas žmonių skaičius,šiuo atveju įleidžia tik 100 žmonių...
šiaip visai nedaug palygint,bet kaip ramu buvo...palygint kaip kokiam impulse visada žmonių kiek blink.gif biggrin.gif Taip pat Trasalio restoranas labai geras thumbup.gif
Labai skaniai gamina 4u.gif Tai tiek atsiliepimų ax.gif
Atsakyti
Vendens pramogos Trasalyje tikrai patinka. Isbandyta ne karta. Vaikams ten labai gerai, ypac mazesniems. O restorane maistas mums nepatinka schmoll.gif , karta uzsisakiau bulviniu blynu su lasisa, tai blynai buvo neiskepe, o lasisa uzsalusi, ledine blink.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2008 02 08, 17:52)
Vendens pramogos Trasalyje tikrai patinka. Isbandyta ne karta. Vaikams ten labai gerai, ypac mazesniems. O restorane maistas mums nepatinka  schmoll.gif , karta uzsisakiau bulviniu blynu su lasisa, tai blynai buvo neiskepe, o lasisa uzsalusi, ledine  blink.gif

Kaip keista g.gif g.gif
Aš valgiau pertrintą daržovių sriubą ir keptą lašišą,(lašišą dar pati padavėja rekomendavo),likau patenkinta.
Atsakyti
Gal dabar ir pasitaise, nes mes ten valgem senokai, kai tik pradejo dirbti Trasalis. Reikes dar kada pabandyti, nes kai tada nusivylem, tai ir neuzsukdavom daugiau.
Atsakyti
suradau dar ir tokių atsiliepimų
http://www.skundai.lt/?id=11235
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 12 vasario 2008 - 11:35
QUOTE(Miledi.N @ 2008 02 12, 11:34)
suradau dar ir tokių atsiliepimų
http://www.skundai.lt/?id=11235

is dalies pritariu kas ten parasyta. Mums gal taip "ziauriai" nebuvo, bet Trasalio silnoji vieta tikrai maistas. Bet esame Lietuvoje daug kur ilsejesi ir galiu pasakyti, kad beveik visur galima prie ko nors prikibti (maistas, aptarnavimas, kambariai, proceduros ir pan.) As visuomet vertinu visuma poilsio ir kartais stengiuosi nesigadinti nuotaikos, jei buna kokiu nesusipratimu thumbup.gif
Atsakyti
Mes Trasalyje buvome lapkričio pradžioje. Aplinka, aptarnavimas, SPA, vandens pramogos labai patiko - kaip kažkas rašė , atitinka kainą ir tris žvaigždutes. Ypač kaifas Hamamo procedūra "Kleopatros jaunystė" thumbup.gif Kambarys, rankšluosčiai, chalatai švarūs, malonūs.
Pritariu, kad restoranas silpnoji vieta, bet mums visas maistas buvo tikrai skanus, valgėme ten ir pietus ir pusryčius ir vakarienę. Ypač skanios salotos thumbup.gif Tik su organizavimu ir aptarnavimu ne kas.Vieną vakarą atėjome valgyti, o ten stalas paruoštas kažkokiai grupei, tai pareiškė, kad dabar mūsų aptarnauti negali, pasiūlė eiti į Žiemos sodą, o man ten nepatiko, nes kažkoks geležinkelio stoties restoranas, kur pastoviai skersvėjis pučia.Tai mes visdėlto naglai išsireikalavimo vietos ir aptarnavimo restorane. Pusryčiai atitinka *** lygį. Man trūko jogurto, varškės, sausų pusryčių.Padavėjos tokios išsiblaškusios, nespėja stalų nukraustyti, sumaišo užsakymus ir t.t. Matyti , jog priimtos paprastos mergaitės iš gatvės, kurios nelabai gerai ir žino aptarnavimo subtilybes. Ir apskritai man ten labiau ne restoranas, o valgykla tokia geresnė, bet maistas skanus.
Bet šiaip važiuoti galima į Trasalį, mes tada labai gerai pailsėjome, tiesiog buvome tolerantiški ir supratingi, kad visur trūksta geų darbuotojų.
Atsakyti
Tiesa, kas dar man patiko Trasalyje-ogi tai, kad visai nėra žmonių masės.Mes kai buvome visi kambariai buvo pilni, bet niekur, nei SPA, nei vandens pramogose, nebuvo daug žmonių. Ypač SPA - atrodo, kad tu ten ir dar kokie du žmonės. O va, Spa Vilnius tas mane labiausiai ir nervino.
Atsakyti
Taip,labai didelis pliusas,kad Trasalyje žmonių būna minimumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkcena: 15 vasario 2008 - 22:03
Nežinau kaipdėl tųvandens pramogų kokybės, nes neteko iki ten patekt, bet šį savaitgalį sumanėm ir mes susipažinti su Trasaliu. Atvažiavę visų pirma nubėgom į restoraną, neslabai norėjom valgyt biggrin.gif (tą įstaigą aišku man labai sunku vadinti restoranu doh.gif ), iškart į akis krito purvini kėdžių apmušalai- jie geltoni, tačiau absoliučiai visi plėmuoti doh.gif na apie sutikimą klientųtai patyliu,nes barmenės ar kaip bepavadintum, stovėjo prie baro ir pliurpė su "apsauginiais".Na nuėjom,prisėdom kur norėjom. Po kelių minučių vyras parodo man šakutę, sako pažiūrėk ar ji tau atrodo švari? sakau nunelabai, akivaizdžiai neišplauta, apsiriebalavus ir apdžiuvus doh.gif na priėjo po kiek laiko "padavėja",užsisakėm maisto, paklausėm kokia dienos sriuba, tai ji kol nubėgo iki virtuvės paklaust, pamiršo ko nubėgo doh.gif gėrimus nesė 15min, apie sriubą išvis nešneku. Br geriausias bajeris buvo kai vyras geria sulčių ir pieno kokteilį, žiūriu bėgioja barmenė su stikline,kurioje panašu,kad buvo pienas, visa šutvė staigiai nubėgo į virtuvę, po kiek laiko ateina prie mūsų padavėja, nešina dar vienu pieno kokteiliu g.gif klausia vyro- ar jūs jau gėrėt tą kokteilį, sako- taip,ir sako kaip jis jums biggrin.gif sako normalus ( o vyras vakar po šventimo ir nepajautė kad kažkas ne taip biggrin.gif ), tai padavėja ir sako- aš žinokit jį paragavau ir jis man pasirodė labai neskanus,kažkas su juo negerai (paragavo ji pasirodo virtuvėjė biggrin.gif ), sako, jis turbūt sugedęs kažkoks, sako todėl mes jus va vaišinam kitu, šitas tikrai geras lotuliukas.gif tai mano vyras neteko amo lotuliukas.gif sako tai kaip mums dabar jaustis, sako tai mes atsiprašom biggrin.gif sakom tai taip bus ir su kitais produktais lotuliukas.gif sako ne ne, viskas bus gerai biggrin.gif aišku mums vėliau iškilo klausimas, kokio velnio ji išvis tą kokteilį ragavo biggrin.gif ir kodėl po atnešimo, o ne prieš tai biggrin.gif tai žodžiu toliau viską valgėm su baime lotuliukas.gif kad neateitų ir nepaimtų kaip negerą maistą lotuliukas.gif dar vienas "pliusas" kad visą laiką skambėjo Rimiškio, Ostapenkos, Yvos ir panašių LT žvaigždžių dainos, nieko neturiu prieš, tačiau kai per 1 val tą pačią dainą girdi 3 kart tai darosi nebejauku biggrin.gif per tylos minutės girdėjosi prie baro sėdinčio apsauginio ir barmenės klausomos telefoninės melodijos doh.gif va toks vat lygis rESTORANO iš mažosios r
Atsakyti
Sveikos,

Trasalyje jau pabuvojome keletą kartų, praleidom savaitgalius pirkdami kompleksą "kažkoks ten žvalumas", nepamenu tiksliai pavadinimo blush2.gif
Galiu pasakyti, kad dauguma pasisakiusių tikrai teisios, kad Trasalio silpna vieta - restoranas. Šiaip tikrai man patiko ir kambariai (pirmą kartą mes lankėmės po pusmečio kai jį atidarė, gana nauja viskas buvo), ir SPA (vaikščiojom vieni, net procedūrų nereikėjo derinti, pasakė, kai norėsite tada ateisite ir padarysim thumbup.gif ), Vandens kompleksui ir boulingui kažkokių pretenzijų taip pat neturėjome.
Kaina gera. Nežinau, dabar gal pakilo, nes keletą mėnesių nesidomėjau, bet tada mes mokėjom tikrai kokiu trečdaliu mažiau nei SPA Vilnius Druskininkuose, avanso nereikėjo.

Jei kabinėtis, tai galima rasti ką pasakyti: pvz. pusryčiai tikrai skurdūs ir vienodi, Hamam masažuotojui daryti pilingą reiktų šiek tiek pasitobulinti, nors aplinka ten liuks, nėra plaukų džiovintuvo (vandens pramogų parko viešbutyje blink.gif doh.gif ), aptarnaujantis peronalas tikrai nėra aukštos kvalifikacijos. Bet napmirškime, kad Trasalis tik 3*. Šeštadienio vakare buolinge nemažai vietinės girtokos chebritės, sekmadieniais nedirba kirpėjos/manikiūristės.

Bet tai smulkmenos, manau. Tokios kokių visada rasi kiekvienam viešbuty ar SPA centre. Sakykim, tas pats SPA Vilnius - vienas dalykas jau pabodęs, be to nesiūlantis naujienų per daug, daug žmonių, eilės prie procedūrų, turi užsisakinėti savaitėmis prieš atvykimą, plėšia už mašinos stovėjimą, chalatą (šį sezoną jau lyg padarė nemokamai), avansas per 2 dienas nuo užsakymo ne mažiau kaip 50proc., kambariai jų nėra labai ypatingi kaip 4* viešbučiui, liftas dažnokai genda, pirtys tik dvi, Jacuzzi vienas ir dažnai užsėstas...
Bet kaip sakiau, mano požiūriu, tai smulkmenos, svarbiausia, kad išvažiuoji iš namų, pasilepini vandens, kūno, grožio procedūromis, pakeiti aplinką, pabūni su brangiais žmonėmis...Aišku, nešvarią šakutę reikia pakeisti, bet šiaip iš visokių "bajeriukų" tik pasijuokiam mirksiukas.gif

Šiaip iš principo man patiko Trasalyje ir , manau, kad tikrai dar važiuosiu smile.gif

QUOTE(Vaka @ 2008 02 12, 12:02)
is dalies pritariu kas ten parasyta. Mums gal taip "ziauriai" nebuvo, bet Trasalio silnoji vieta tikrai maistas. Bet esame Lietuvoje daug kur ilsejesi ir galiu pasakyti, kad beveik visur galima prie ko nors prikibti (maistas, aptarnavimas, kambariai, proceduros ir pan.) As visuomet vertinu visuma poilsio ir kartais stengiuosi nesigadinti nuotaikos, jei buna kokiu nesusipratimu  thumbup.gif

labai pritariu drinks_cheers.gif reikia įvertinti visus niuansus

Atsakyti
Panagrinėjau Trasalio programas ir nusprendžiau kad apsimoka imti pigiausią programą su norimu nakvynių skaičiumi o kaitas porcedūras užsisaskyti su 20 proc. nuolaida papildomai biggrin.gif
Atsakyti