Nežinau kaipdėl tųvandens pramogų kokybės, nes neteko iki ten patekt, bet šį savaitgalį sumanėm ir mes susipažinti su Trasaliu. Atvažiavę visų pirma nubėgom į restoraną, neslabai norėjom valgyt

(tą įstaigą aišku man labai sunku vadinti restoranu

), iškart į akis krito purvini kėdžių apmušalai- jie geltoni, tačiau absoliučiai visi plėmuoti

na apie sutikimą klientųtai patyliu,nes barmenės ar kaip bepavadintum, stovėjo prie baro ir pliurpė su "apsauginiais".Na nuėjom,prisėdom kur norėjom. Po kelių minučių vyras parodo man šakutę, sako pažiūrėk ar ji tau atrodo švari? sakau nunelabai, akivaizdžiai neišplauta, apsiriebalavus ir apdžiuvus

na priėjo po kiek laiko "padavėja",užsisakėm maisto, paklausėm kokia dienos sriuba, tai ji kol nubėgo iki virtuvės paklaust, pamiršo ko nubėgo

gėrimus nesė 15min, apie sriubą išvis nešneku. Br geriausias bajeris buvo kai vyras geria sulčių ir pieno kokteilį, žiūriu bėgioja barmenė su stikline,kurioje panašu,kad buvo pienas, visa šutvė staigiai nubėgo į virtuvę, po kiek laiko ateina prie mūsų padavėja, nešina dar vienu pieno kokteiliu

klausia vyro- ar jūs jau gėrėt tą kokteilį, sako- taip,ir sako kaip jis jums

sako normalus ( o vyras vakar po šventimo ir nepajautė kad kažkas ne taip

), tai padavėja ir sako- aš žinokit jį paragavau ir jis man pasirodė labai neskanus,kažkas su juo negerai (paragavo ji pasirodo virtuvėjė

), sako, jis turbūt sugedęs kažkoks, sako todėl mes jus va vaišinam kitu, šitas tikrai geras

tai mano vyras neteko amo

sako tai kaip mums dabar jaustis, sako tai mes atsiprašom

sakom tai taip bus ir su kitais produktais

sako ne ne, viskas bus gerai

aišku mums vėliau iškilo klausimas, kokio velnio ji išvis tą kokteilį ragavo

ir kodėl po atnešimo, o ne prieš tai

tai žodžiu toliau viską valgėm su baime

kad neateitų ir nepaimtų kaip negerą maistą

dar vienas "pliusas" kad visą laiką skambėjo Rimiškio, Ostapenkos, Yvos ir panašių LT žvaigždžių dainos, nieko neturiu prieš, tačiau kai per 1 val tą pačią dainą girdi 3 kart tai darosi nebejauku

per tylos minutės girdėjosi prie baro sėdinčio apsauginio ir barmenės klausomos telefoninės melodijos

va toks vat lygis rESTORANO iš mažosios r