Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški filmai

QUOTE(pupita;) @ 2005 04 05, 12:06)
man laabai patinka velnio nuotaka.. ax.gif tai atsisiunčiau muziką iš šio filmo wub.gif

Gal gali pasufleruoti, iš kur?

QUOTE(nerile @ 2005 04 07, 09:55)
Man atrodo, kad Mano mazyte zmona mane suformavo kaip moteri... Ne, nu man tas filmas kazkaip labai daug jausmu sukeldavo, o jau muzika- tai is vis... O va Stikline arbatos su citrina- nu nepatikdavo ir tiek. Bet as visu tu dalyku, apie ka cia snekat, fane- negaliu be ju...

Man iš pradžių irgi nepatiko (kai buvau visai mazgė), o paskui labai pradėjo patikti. Ir man labai gražus tame spektaklyje naudojamas muzikinis motyvas. thumbup.gif
Taip užsimaniau dabar pasižiūrėti smile.gif
Ir dar norėčiau pamatyti tokį TV spektaklį "Septynioliktosios lėlės vasara" - mačiau jį tik vieną kartą ir atsimenu labai blankiai, todėl ir norėčiau pakartoti.
Dar labai patikdavo "Nora" su R. Staliliūnaite.
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupita;) @ 2005 04 05, 12:06)
man laabai patinka velnio nuotaka.. tai atsisiunčiau muziką iš šio filmo

QUOTE(safarikids @ 2005 04 07, 13:49)
Gal gali pasufleruoti, iš kur?

aš atsisiunčiau iš ftp 4u.gif
Atsakyti
pasiilgau cry.gif ,,cia musu namai,, ...
good.gif
Atsakyti
Jo, senai mačiau gerą lietuvišką filmą schmoll.gif . Pvz." cia musu namai" , "Vilius karalius", l.patiko Gretės vaidmuo. Pasirodo, ilga laiką dirbau su ta aktore ir nepažinau. Tiesa, kai kurie lietuviški filmai labai depresyvus ("Gyvenimas po klevu" ir kt).
Atsakyti
as irgi laukiu laukiu daugelio lietuvisku spektakliu ir filmu, bet nesulaukiu sad.gif
irgi labai noreciau paziuret "Stikline arbatos..." (tikrai jeginis, bet maciau prie koki 10 metu doh.gif; pritariu, kad muzikinis motyvas thumbup.gif ), "Pelekautus" thumbup.gif

is filmu butu labai liux, kad parodytu "Viliu Karaliu", "Petra Kurmeli", "Nebyli" ir daugeli kitu...pamenu, buvo laikai, kai kiekviena savaitgali, berods, sekmadieni, jei neklystu, 16 val. per LTV rodydavo spektaklius...kodel dabar nerodo????? mad.gif. per ta ltv 2 tai kazkokius dazniausiai nekokius rodo schmoll.gif "Ignotas pareina namo" etc. schmoll.gif

p.s. panorau paziuret ta "cia musu namai", pasiskaicius jusu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 23 spalio 2005 - 14:24
turbūt, kad jau neberodys "čia mūsų namai", nes ten labai jau komunizmo ir šviesaus rytojaus tikėjimu dvelkia mirksiukas.gif nors galėtų parodyt, dabartinis jaunimas nesupras, o mums nostalgija visvien ax.gif
Atsakyti
per LTV 2 kanalą 19.15 rodys Lietuvos kino studijos filmą "Amerikoniškoji tragedija" mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai thumbup.gif filmas "Turtuolis vargšas". Senokai nerodė unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 10 23, 17:53)
Man labai thumbup.gif  filmas "Turtuolis vargšas". Senokai nerodė unsure.gif ...

taigi ka tik rode per ltv2 mirksiukas.gif
cia ne i tema, bet - kaip noreciau paziuret multika apie Kuzia rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 24 spalio 2005 - 13:42
QUOTE(Masako @ 2005 10 24, 14:41)
taigi ka tik rode per ltv2  mirksiukas.gif

cia ne i tema, bet - kaip noreciau paziuret multika apie Kuzia rolleyes.gif  thumbup.gif

Nemačiau unsure.gif .

bis.gif bis.gif . Man jis labai labai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 10 24, 17:02)
Nemačiau unsure.gif .

bis.gif  bis.gif . Man jis labai labai thumbup.gif .

geras multikas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mielai dar kartą pažiūrėčiau'Raudonmedzio rojus","Žaldokynę","Čia mūsų namai" ir daugelį kitų.Tikrai,labai gaila kad nerodo.Nemanau,kad archyvuose nebebūtų schmoll.gif
Atsakyti