Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški filmai

QUOTE(deirė @ 2006 02 05, 23:20)
O aš net neatsimenu kaip vadinasi ts lietuviškas filmas, kurį norėčiau pamatyti. Man rodos, kad ŠIMTADIENIS(o gal -DISKOTEKA), bet, ko gero aš klystu, nes tai ne pagal Zurbą. Žinau, kad ten vaidino Paugis, kad tai apie neteisingai dėl kažkokių mokyklinių reikalų apkaltintą merginą (lyg ir ), kad rodė, kaip dviejų dalių telespektaklį, labai miglotai pamenu, bet užtat pamenu, kad mums tas filmas padarė didelį įspūdį.
Žinau, kad pašnekėjau labai nekonkrečiai, bet gal iš tokių skurdžių mano užuominų kas nors galėtų prisiminti kas tai buvo ir apie ką tai buvo..... blush2.gif

Labai atsiprašau, jei suklydau, bet man atrodo, kad lyg apie "Atžalyną" kalbi g.gif
Atsakyti
QUOTE(nere @ 2005 10 30, 23:10)
O aš norėč pamatyt tokį serialą "Sveika, Irena".Ar beatsimenat kas tokį?

QUOTE(Papugele @ 2005 10 31, 19:23)
Labai girdėtas pavadinimas..Primink trumpai apie ką jis g.gif

Bijau sumeluoti bet ar tik ne apie mažą mergaitę kai pas tėtį važiavo (viena iš scenų) tada labai verkdavau nes jos ten niekas nelaukia (gal kad ir man taip būdavo kai pas tėvą važiuodavau verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(mamytukas04 @ 2006 02 05, 23:57)
Labai atsiprašau, jei suklydau, bet man atrodo, kad lyg apie "Atžalyną" kalbi g.gif

Jeigu tu šneki apie tą Atžalyną pagal Binkį, tai tikrai - ne, ne tas. „Maniškiam“ laikai daug vėlesni.
Atsakyti
Deire,
"Neatmenu tavo veido" - 1988; "Mano mažytė žmona" - 1984;
Čia pilnametražiai filmai su L. Paugiu wink.gif

Daugiau apie lietuviškus filmus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvė: 06 vasario 2006 - 09:52
QUOTE(Zaiza @ 2006 02 06, 01:32)
Bijau sumeluoti bet ar tik ne apie mažą mergaitę kai pas tėtį  važiavo (viena iš scenų) tada labai verkdavau nes jos ten niekas nelaukia (gal kad ir man taip būdavo kai pas tėvą važiuodavau  verysad.gif )

Tai juk čia Irkos tragedija, pagal Šatrijos Raganos knygą, tik kaip filmas vadinasi, nepamenu...Kažin ar "Sveika, Irena", abejoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2006 02 06, 01:32)
Bijau sumeluoti bet ar tik ne apie mažą mergaitę kai pas tėtį  važiavo (viena iš scenų) tada labai verkdavau nes jos ten niekas nelaukia (gal kad ir man taip būdavo kai pas tėvą važiuodavau  verysad.gif )

"Sveika, Irena" buvo suvaidintos situacijos televizijos studijoje - pati Irena buvo moteris apie 40 metų, vyras jos Ferdinandas, lyg ir dukra buvo, aišku, cekavos kaimynės ir giminaičiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Linda- @ 2006 02 06, 10:01)
Tai juk čia Irkos tragedija, pagal Šatrijos Raganos knygą, tik kaip filmas vadinasi, nepamenu...Kažin ar "Sveika, Irena", abejoju  g.gif

doh.gif taip taip tą ir turėjau minty kai rašiau "Irkos tragedija" na nežinau gal kad vardas tas susivėliau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 02 06, 10:13)
"Sveika, Irena" buvo suvaidintos situacijos televizijos studijoje - pati Irena buvo moteris apie 40 metų, vyras jos Ferdinandas, lyg ir dukra buvo, aišku, cekavos kaimynės ir giminaičiai wink.gif

taip taip, čia tikrai apie "Sveika, Irena". smile.gif Ale kur jį pamatyt? g.gif
Atsakyti
Kažkada vaikystėje mačiau filmą"Čia mūsų namai" pagrindinio atlikėjo vaidmuo Valentas. Kaip aš jį norėčiau pamatyti dar karta rolleyes.gif ir jau kokiu 10 metų nerodo, arba kažką pražiopsojau verysad.gif
Atsakyti
man irgi tas filmas labai patiko thumbup.gif ir Valentas, ir Rožytė ir legendinė Staliliūnaitės frazė: Juze, Juze, kam šovei? biggrin.gif tik turbūt, kad nepamatysim jau, nes neatitinka šių laikų politinės dvasios biggrin.gif
Atsakyti
Dar neblogas filmas " Vilius Karalius " ax.gif
O siaip dabar rodo visus tuos filmus per ltv2, rode diciaus karjera ir raudonmedzio roju, a dar ir Tada Blinda, Puipos filmos...
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 02 06, 09:46)
Deire,
"Neatmenu tavo veido" - 1988; "Mano mažytė žmona" - 1984;
Čia pilnametražiai filmai su L. Paugiu wink.gif

Daugiau apie lietuviškus filmus

Ačiū Žuve, bet, ne, vėl ne tai. Neradau tavo nuorodoje. Ten buvo nė vienai kategorijai nepriklausantis TVspektaklis (arba aš nemoku ieškoti). Dėl Paugio jau pradedu abejoti. Išvis pradedu manyti, kad susapnavau tą filmą blink.gif blush2.gif
Atsakyti