Įkraunama...
Įkraunama...

Apie judrius, "gyvsidabriukus" vaikus

QUOTE(chikko @ 2008 03 22, 00:22)
Ir vėlgi, Roga, tu 1000 ne 1000000 kartų teisi ax.gif Šiandien pasiimu vaiką iš darželio, auklėtoja priminė,kad kai bus šventė nenustebkit,kad Markas nieko nedainuos. Ir ką tu galvojo, vaikas prie jos  man išdainavo visą dainelę ir dar eilėraštuką apie verbą blink.gif  blink.gif  Žvilgsnis auklėtojos buvo ne tas žodis,kad nustebęs, sako, o kai prašiau tai nieko nemokėjo unsure.gif Sakau, ne ne mokėjo o nenorėjo tongue.gif Tai va viską moka ir viską žino. Po truputį einam vis geryn ir geryn, aišku, iki sekančio. Labai jis laukia rytdienos, abu kaiušinius dažysim. Jam labai patinka suktis virtuvėje, tešlą minkyti, ką nors virti ir maišyti, o aš dar būna duodu kokių makaronų ant siūlo verti, jam tokia veikla "prie širdies".

na matai kaip šaunu bigsmile.gif
o dabar svarbiausia su šeima visiems puikiai praleisti šventes, tas begalo svarbu ir tau ir vaikams mirksiukas.gif ir viskas bus puiku bigsmile.gif
Atsakyti
Su atbundančiu pavasariu, sugrįžtančiais paukščiais artėja pati gražiausia pavasario šventė - Velykos. Tegul į Jūsų namus ateina švelnus saulės spindulys, pirmųjų pavasarinių gėlių kvapas, o kartu su numargintais margučiais stiprybė, meilė ir džiaugsmas. Jums noriu palinkėti iš visos širdies, Kad sieloje gerumo gėlės skleistųs. Kad jėgos vėl atgimtų su gamta, Kad šviesią mintį dar geresnę keistų. Kad duona ir medum kvepėtų Jūs namai, Kad būtų jie užuovėja saugiausia. Kad baltas angelas - dangaus pasiuntinys - Juos saugotų, globotų, neapleistų. SU GRAŽIAUSIA PAVASARIO ŠVENTE !!!
user posted image

Atsakyti
sveiki nu bandysiu isijungta as i sita foruma nes mano mazoji tai netas zodis kokia superhyperaktyvi! oj kantrybes reikia su ja ar cia tas amzius toks ar kas nzn, bet anksciau ji tokia nebuvo, dabar vienintelis vaistas, tai yra tokia BABYtv, tai gali visa diena ziuret smile.gif tik deja visa diena ziuret neleisi, nes neliks akuciu paskui smile.gif
zodziu demesio reikalavimas tai neispasakytas na dar gelbeja muzika, tai kai paleidi tai eina sokt tada irgi ramu gal kas kokiu pasiulymu turit, kaip ta aktyvuma isnaudot kad ir jai butu gerai ir mums
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dexas: 23 kovo 2008 - 09:03
dexas, jei vaikas sugeba ziureti ramiai Tv, tai ne hiperaktyvi. manau, kad amzis toks ir turkta informacijos jos smegenims ir vystumuisi. Reiktu paziureti, kokia veikla ja domina ir per ta veikla bandyti vaikui duoti uzsiemimus. Maniskis dingsta valandai, jei piesia, vakar kiausinius dazem, sedejo 2 valandas doh.gif biggrin.gif vargsui net kojos nutirpo,nes kaip turkas sedejo sukryziaves.
tavo dukryte dabar matyt yra "informacijos" virkisnimo amziurje, tada vaikai vienu sykiu viska pagauna, isisavina, tevai nespeja uzduociu galvoti, o jie nori apzinti apsauli. taigi isjunk televizoriu, ir jei esi su ja kartu, o nereikia eiti dirbti, dazykit akmenukus, guasu, pirstukais guasu tepkite nat popieriaus, sokite, tada motorika vystosi ir kartu fizinis uovargis bent koks. galiu tik is savo aptirties pasakyti, kad protiskai bepavargusio vaiko neuzmigdysi. kol visai maziukai dar sugeba pavargi fiziskai, paskui fizinis uovargis ateina veliau, nei protinis, taigi, sekmes pristatant savo vaikui pasauli, toki, kokiame, akd nori apti gyventi ir, kad vaikas tokiam gyventu 4u.gif
P.S. musu naujausi pavasrio palnai, pagal mano vaika, eiti ir rinkti siuksles is paezeriu ir pajurio, kad vasara ten butu svaru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 03 23, 10:38)
P.S. musu naujausi pavasrio palnai, pagal mano vaika, eiti ir rinkti siuksles is paezeriu ir pajurio, kad vasara ten butu svaru doh.gif

oho koks užsiėmimas bigsmile.gif
bet tikrai baisiai pas mus aplinka atrodo vien šiukšlės unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 03 22, 22:31)
[color=green][i][font=Arial]Su atbundančiu pavasariu, sugrįžtančiais paukščiais artėja pati gražiausia pavasario šventė - Velykos.

wub.gif Gražu.

QUOTE(Alchemie @ 2008 03 23, 10:38)

Oho, kad taip maniškis pasisiūlytų cool.gif Pradėjom kiaušinius dažyti, po dviejų minučių:man jau nusibodo, pavargau.
Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2008 03 26, 00:06)
wub.gif Gražu.
Oho, kad taip maniškis pasisiūlytų cool.gif Pradėjom kiaušinius dažyti, po dviejų minučių:man jau nusibodo, pavargau.

o maniškis dar ir dabar nori dažyti kaiušinius lotuliukas.gif ir taip begalo kol atsivalgys doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki bandysiu čia prisijungti,nes vaiką judrėti turiu ir aš . Kaip ji išmokit vaikščioti,o nebėgioti rupi man labai g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zoluška @ 2008 03 26, 17:45)
sveiki bandysiu čia prisijungti,nes vaiką judrėti turiu ir aš . Kaip ji išmokit vaikščioti,o nebėgioti rupi man labai g.gif  4u.gif

pirma tegul išsilaksto, o paskui už rankos ir kartu eikite pasivaikščioti, paskaičiuoti medžius ar išvardinti mašinas, kurias praeinate g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 03 26, 19:12)
pirma tegul išsilaksto, o paskui už rankos ir kartu eikite pasivaikščioti, paskaičiuoti medžius ar išvardinti mašinas, kurias praeinate g.gif

Tai kad jis niekada neišsilaksto
Atsakyti
QUOTE(zoluška @ 2008 03 26, 19:35)
Tai kad jis niekada neišsilaksto

žinau iš savo patirties, vaikas visada lėkdavo, bet kai kartu užsiėmu, žaidžiu lakstau ar teikiu užduotis, taip lengviau ir išsilaksto ir tuo pačiu mokinasi ...
Atsakyti
Nieko nesuprantu, taviškis noriai dažo o mano vos kelias minutes ir viskas. ir atrodo, jam padedu, parodau kaip ir ką...neturi kantrybės nė lašo.Taip pat ir darželyje, užsiima tol kol nori, o paskui - pavargau.
Atsakyti