OOOO merginos kaip seniai čia bebuvau, jau pasiilgau jūsų

Na bet kodėl kai viskas gerai, tai ir nebeužsuki nėra ko guostis, o kai blogai tai neįšlendu iš čia. Blogietė aš
na bet pas mus
kol kas viskas gerai. Na jei neskaitysim, kad po pokalbio su Marko logopede, ji pasiguodė,kad tą ką išmoko pernai, tai šiemet net pusę to darbo prarado. Vėl netaria Š raidė taip kaip reikia. Visi lyg susitarę tvirtina, mano vaikis nesusikaupia. Kaip išmokinti susikaupti. O jis mane matau tyčia erzina, kad siačiuot nemoka, kad rašyt nemoka, kad švepluoja ir t.t.
QUOTE(Roga @ 2008 04 02, 20:02)
sveikos merginos, kaip laikotės, kaip sekasi, kas naujasnio, aaauuu .....
Viskas tas pats. O dar orai buvo grąžūs, tai lauke ir prasibūdavom, dar uošvio metinės buvo, šiokie tokie rūpestėliai kamavo. Bet ačiū dievui ne su vaiku, o šiaip smulkmenos.
QUOTE(iloniux @ 2008 04 08, 16:56)
Sveikos,
Norejau paklaust ar leidziat savo vaikam i namus draugu atsivest ir jei leidziat ar daznai, ir dar ar isleidziat pas draugus i namus?
Va va mane irgi tas domina

Aš dar neleidžiu nieko į namus atsivest, nors labai prašo ir nori. O toks kaimynas jį vis pasikviečia pas save, tai ten būna dar trys mergaitės ir trys berniukai. Tai aš gyvenu pirmam o tas kaimynas trečiam aukšte, tai tikit ar ne, bet pas mane salione viskas girdisi, kaip jie dūksta, net sienos dreba. Aš klausiu ar mama to draugo yra namie, sako yra, tik duris užsidaro.

Tik tie vaikai dūksta su šuniu, gal jis gaudo tie bėga. O pas mus ( ąš ) neleidžiu jokių draugų. Todėl,kad Markas yra mažiausias iš jų, pagal metus, visi maždaug 8-9 m. amžiaus. Tai būna,kad mano vaiku pasinaudoja. Na pvz. jei žaidžia gaudynių tai gaudo tik jis, na visokių tokių.
Kas dar? Roga, patark kaip lavinti vaiko susikaupimą? kaip išmokint susikaupti, žinau,kad reik palaipsniui, bet kaip? Ir dar maniškiui labai patinka labirintai, jis su rankyte vis vedžioja, turim sausų pusryčių pakuotę, ten jis nupieštas, tai Markas vis vedžioja su pirštuku, matau,kad patinka. Gal jam kokių galvosūkių vaikiškų paieškot? Kokia tavo nuomonė būtų?