Įkraunama...
Įkraunama...

Apie judrius, "gyvsidabriukus" vaikus

QUOTE(iloniux @ 2008 09 23, 15:33)
Labas,
Kaip sekasi jums ir jusu vaikuciams? kaip mokykla, darzelis? Ar ledai jau pralauzti?
Pas mus kaip ir viskas stojasi po truputi i savo vezias, bet susidomejimas mokslais palyginus su pernai metais zymiai mazesnis. Rasymas sekasi ne kaip, elgesys pasitaise. Prie to sauktuko uz elgesi jau turi du pagyrimus. Tai nors tiek gerai. Aciu dievui, kad mes nors nesergam nei didzioji nei mazoji. Nes aplink tiktrai daug ligoniuku jau. Tai daug laiko leidziam gamtoj, vaziuojam i soda ten yra miskelis ir einam visos trys grybauti, labai smagu. Mazoji jau irgi puikiai vaikstineja po miska ne taip kaip pernai, kad negalejau niekur su Saida iseit. Dabar ji maziau skundziasi, kad su ja nezaidziu o tik su sese, nes galiu abiem laiko jau skirt daugiau. Tik va tas neklausymas tai nemazeja. Ji mano draudimu kazkaip neima i galva. Jei uz neklausyma neleidziu i lauka tai vistiek man zyzia i ausis visa diena tikisi, kad nusileisiu, o va jei mano vyras jai uzdraudzia ka jai nei minciu nebekyla uzsiminti kad atleistu ta draudima. Jau tikrai labai senai nebenusileidziu ka pasakau ir vykdau, bet matyt pasekmes uz mano nusileidimus dar ilgai matysis.

svarbiausia,kad judate į priekį mirksiukas.gif

nežinau nei ką sakyti ar rašyti, unsure.gif pas mus situacija sunki, vaikui dantis raus,valys kaula,mat cista burnoje,o paskui ir adenoidus operuos,alergija nepraeina, nosisnet kruvina. pamokų visai vienas nerošia, su manimi išsidirbinėja,pastabas neša,vaikšto primuštas amžinai kruvinas mėlynas doh.gif vien žo cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 23 rugsėjo 2008 - 19:50
QUOTE(Roga @ 2008 09 23, 21:48)
svarbiausia,kad judate į priekį mirksiukas.gif
nežinau nei ką sakyti ar rašyti, unsure.gif pas mus situacija sunki, vaikui dantis raus,valys kaula,mat cista burnoje,o paskui ir adenoidus operuos,alergija nepraeina, nosisnet kruvina. pamokų visai vienas nerošia, su manimi išsidirbinėja,pastabas neša,vaikšto primuštas amžinai kruvinas mėlynas doh.gif vien žo cray.gif

Vajetau, kaip baisu. Tai nuo ko ta cista susidare? Uzjauciu labai console.gif . Ner baisiau kai vaikas serga ir kencia, gerai tave suprantu kaip jautiesi. Stiprybes jums abiems, kai viskas susitvarkys lengviau atsikvepsi ir visos kitos bedos nebeatrodys tokios baisios. Viskas susitvarkys pamatysi mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(iloniux @ 2008 09 23, 21:51)
Vajetau, kaip baisu. Tai nuo ko ta cista susidare?

neaišku nuo ko ta cista, tiesiog pernai kai lankėmės dėl netaisiklingo sukandimo nedaro nuotraukos, gal būtų pačioje pradžioje pamatę ir užtekę antibijotikų o dabar reiks rauti dantukus ir šalinti dalį kaulo, grandys kol išvalys doh.gif
Atsakyti
Labukas visoms,
Kaip jums sekasi? Roga kaip tavo sūneliui ar jau atliko operaciją? Kur Chiko dingusi? Kaip mažylis auga? Mano Saidai kažko paskutiniu metu užėjo pavydo jausmas dėl sesės, būdavo ir anksčiau, bet čia daugiau praždioj, kai gimė, o dabar vėl viskas iš naujo. Kartoja kaip maldą, kad sesę daugiau myliu su sese daugiau žaidžiu, sesei daugiau perku, sesės rūbai gražesni, nu ir panašiai, bet tikrai taip nėra. Stengiuosi su ja būti kuo daugiau, juk ir mazpji nebetokia maža ir laiko daugiau turiu, nesuprantu, kas čia jai vėl nutiko. Mokslai sekasi gerai, kalbėjau su mokytoja, sakė dėl mokslų jokių pretenzijų nėra, yra gabi, viską spėja, tik trukdo kitiems per pamokas daug plepa, tada kiti nebespėja. Dėl elgesio sakė yra problemų, bet dėl mokslo nėr. Dabar mano panelė sėdi viena suole, kad netrukdytų kitiems, mokytoja sakė nenoriu nuskriausti, kad paskui mokykla nemiela pasidarys, bet turiu kažką daryti, tai sakė visus sodins po vieną kaitalios kas dieną, kad ji negalvotų, kad bausmė čia jai. Namie tai visko būna ir geruoju gyvenam ir pykstamės kaip visada, mokytoja sakė gal mums vėl pas psichologą nueiti, nes kai lankėmės po to ji jautė pagerėjimą dėl elgesio.
Atsakyti
QUOTE(iloniux @ 2008 10 11, 20:53)
Labukas visoms,
Kaip jums sekasi? Roga kaip tavo sūneliui ar jau atliko operaciją? Kur Chiko dingusi? Kaip mažylis auga? Mano Saidai kažko paskutiniu metu užėjo pavydo jausmas dėl sesės, būdavo ir anksčiau, bet čia daugiau praždioj, kai gimė, o dabar vėl viskas iš naujo. Kartoja kaip maldą, kad sesę daugiau myliu su sese daugiau žaidžiu, sesei daugiau perku, sesės rūbai gražesni, nu ir panašiai, bet tikrai taip nėra. Stengiuosi su ja būti kuo daugiau, juk ir mazpji nebetokia maža ir laiko daugiau turiu, nesuprantu, kas čia jai vėl nutiko. Mokslai sekasi gerai, kalbėjau su mokytoja, sakė dėl mokslų jokių pretenzijų nėra, yra gabi, viską spėja, tik trukdo kitiems per pamokas daug plepa, tada kiti nebespėja. Dėl elgesio sakė yra problemų, bet dėl mokslo nėr. Dabar mano panelė sėdi viena suole, kad netrukdytų kitiems, mokytoja sakė nenoriu nuskriausti, kad paskui mokykla nemiela pasidarys, bet turiu kažką daryti, tai sakė visus sodins po vieną kaitalios kas dieną, kad ji negalvotų, kad bausmė čia jai. Namie tai visko būna ir geruoju gyvenam ir pykstamės kaip visada, mokytoja sakė gal mums vėl pas psichologą nueiti, nes kai lankėmės po to ji jautė pagerėjimą dėl elgesio.

sveikos,
beno šį antradenį pirma operacija raus dantis. o lapkričio 4 diena guldys į ligoninę.
apie elgiasi geriau nekalbėsiu schmoll.gif
aišku nueik pas psichologe, pasikalbėsi mirksiukas.gif
tiesiog, gal kas ką pasakė, kad ji taip pavydi sesei g.gif gal palygyno jas, kad maoji gesnė yra negu ji buvo, ar kažkas panašaus g.gif
o cikko sakė yra užsiėmusi, bet mus seka ir skaito bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 10 11, 21:57)
sveikos,
beno šį antradenį pirma operacija raus dantis. o lapkričio 4 diena guldys į ligoninę.
apie elgiasi geriau nekalbėsiu schmoll.gif
aišku nueik pas psichologe, pasikalbėsi mirksiukas.gif
tiesiog, gal kas ką pasakė, kad ji taip pavydi sesei g.gif gal palygyno jas, kad maoji gesnė yra negu ji buvo, ar kažkas panašaus g.gif
o cikko sakė yra užsiėmusi, bet mus seka ir skaito bigsmile.gif

Vargšiukas Benas, bijo turbūt? Žinok dažnai būna, kad palygina sesę ir ją ir pažįstami ir giminės, gal kada ir nugirdo g.gif . Visi sako, kad mažoji daug ramesnė nei didzioji, o šiaip nieko blogo nesako daugiau. Aš tik kažko paskutiniu metu nebesivaldau visai rėkiu ir rėkiu, kas tik biški reik nereik, jau man pačiai turbūt reik psichologo, nes tas rėkimas įpročiu tapo.
Atsakyti
QUOTE(iloniux @ 2008 10 11, 21:03)
Vargšiukas Benas, bijo turbūt? Žinok dažnai būna, kad palygina sesę ir ją ir pažįstami ir giminės, gal kada ir nugirdo g.gif . Visi sako, kad mažoji daug ramesnė nei didzioji, o šiaip nieko blogo nesako daugiau. Aš tik kažko paskutiniu metu nebesivaldau visai rėkiu ir rėkiu, kas tik biški reik nereik, jau man pačiai turbūt reik psichologo, nes tas rėkimas įpročiu tapo.

aišku bijo, bet sako laimingas laimingas gyvenimas. viskas mums bus gerai.
vat kad ir nenoromis vaikai išgirsta, ir jai niekas nepasako nepaaiškina, tai ir gaunasi, kad vaikas pats prisigalvoja, kad ji yra blogesnė, o sese geresne. ji juk nesupranta, ką suaaugusieji turi omenyje g.gif
butinai nueik, nes ir rėkimas nelabai padės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 10 11, 22:07)
aišku bijo, bet sako laimingas laimingas gyvenimas. viskas mums bus gerai.
vat kad ir nenoromis vaikai išgirsta, ir jai niekas nepasako nepaaiškina, tai ir gaunasi, kad vaikas pats prisigalvoja, kad ji yra blogesnė, o sese geresne. ji juk nesupranta, ką suaaugusieji turi omenyje g.gif
butinai nueik, nes ir rėkimas nelabai padės schmoll.gif

Nu šaunuolis tavo vaikas, taip sakydamas dar ir tave ramina, turbūt jaučia, kad jaudiniesi dėl jo. Tikrai bandysiu eiti pas psichologę vėl gal kažką išsiaiškinsiu, nors ji pas mane tokia atvira daug plepa ir kaip man atrodo viską išpasakoja man. Nu kartais būna tokių atsakymų "nežinau", bet retai. Kažkaip ji nelaiko širdutėj nieko išsilieja daugiau, vat ir rėkaujam abidvi ir aš ir ji.
Atsakyti
QUOTE(iloniux @ 2008 10 11, 21:12)
Nu šaunuolis tavo vaikas, taip sakydamas dar ir tave ramina, turbūt jaučia, kad jaudiniesi dėl jo. Tikrai bandysiu eiti pas psichologę vėl gal kažką išsiaiškinsiu, nors ji pas mane tokia atvira daug plepa ir kaip man atrodo viską išpasakoja man. Nu kartais būna tokių atsakymų "nežinau", bet retai. Kažkaip ji nelaiko širdutėj nieko išsilieja daugiau, vat ir rėkaujam abidvi ir aš ir ji.

mes vienas kita raminame, vistiek neramu unsure.gif
svarbiausia, kad labatės.
netaip kaip mano benas, jai jam nepatinka, ar kas netaip jis nesikalbės, geriau kalbės apie vilkus ar formule vienas, bet ne tai kas jam negerai, kodėl blogai jaučiasi.
Atsakyti
Labas,
Roga, kaip praėjo Benui operacija? kaip jaučiatės?
Atsakyti
QUOTE(iloniux @ 2008 10 15, 16:30)
Labas,
Roga, kaip praėjo Benui operacija? kaip jaučiatės?

Sveikos, neblogai jaučiamės, benas namie, jau nebeskauda schmoll.gif turi pasidėjęs du dantis, prašė kad supakuotų doh.gif lotuliukas.gif turi 7 siūles burnoje, oj kaip jam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 10 15, 19:01)
Sveikos, neblogai jaučiamės, benas namie, jau nebeskauda schmoll.gif turi pasidėjęs du dantis, prašė kad supakuotų doh.gif  lotuliukas.gif turi 7 siūles burnoje, oj kaip jam  doh.gif

Vargsiukas koks console.gif. Nu bet ačiū dievui, kad jau viskas praėjo ir viskas gerai. Mano Saida tai dantį kai traukė pieninį irgi prašė neštis namo, bet ji dar tiki, kad ateina naktį dantukų fėja ir pasiima dantį, o už tai palieka kelis litus biggrin.gif .
Atsakyti