Įkraunama...
Įkraunama...

Apie judrius, "gyvsidabriukus" vaikus

Sveikutes,
niu matai cikko pas mus irgi bėda su skaitymu, o kalba tai visai neblogai, tik vis dar mes žodžius sumaišome (reikšme) kaip pvz.: krūma reikia rauti, o benas sako sprogdinti blink.gif raides sukeičia vietomis. nors jau atrodo, taip neturėtų būti. knygų neperskaitėme schmoll.gif eisime ryt iš ryto ankstėliau pasikalbėti su mokytoja, nes yra pasikeitimų. mat mums prie dar visų mūsų bėdų atsirado labai didelė alergija dukėms ir katėms bei šunims. doh.gif nu vargo turėjau kol viska išvaliau, jau dabar lengviau bent jau kviepuoja unsure.gif ir aišku laukia operacija lapkričio mėnesį. vien žo unsure.gif
Atsakyti
O maniskis jau siemet prades eiti i paruosiamaja,tik mokyklos dar neturim,bet tikimes,kad prasidejus mokslo metams rasim vietu kur nors.Dabar jam 4.3men,o cia UK nuo 4.5m privaloma i mokykla...net neisivaizduoju,kai jam ten seksis ,nes visa laika namuose buves,bet tikiuosi greitai adaptuosis.Siaip jis jau didziaja dali raidziu pazysta ir visas paraso,bet spausdintinem raso,nes nuo kompiuterio klaveturos ziureti pradejo ir taip ismoko jas spasdintines rasyti.
Sekmes jusu vaikuciams prasidejus naujiesiems mokslo metams!
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 08 31, 10:46)
Sveikutes,
niu matai cikko pas mus irgi bėda su skaitymu, o kalba tai visai neblogai, tik vis dar mes žodžius sumaišome (reikšme) kaip pvz.: krūma reikia rauti, o benas sako sprogdinti blink.gif raides sukeičia vietomis. nors jau atrodo, taip neturėtų būti. knygų neperskaitėme schmoll.gif eisime ryt iš ryto ankstėliau pasikalbėti su mokytoja, nes yra pasikeitimų. mat mums prie dar visų mūsų bėdų atsirado labai didelė alergija dukėms ir katėms bei šunims. doh.gif nu vargo turėjau kol viska išvaliau, jau dabar lengviau bent jau kviepuoja unsure.gif ir aišku laukia operacija lapkričio mėnesį. vien žo  unsure.gif

Vaje, tau 4u.gif Mano sasers vyras (nežinau kaip vadinas jis g.gif ) yra alergiškas katėms. Tai oj kiek būdavo, jie niekada negalėdavo normaliai pabūt pas uošvienę, nes mano mama katiną turėjo, tai jis žmogus pabūdavo kelias valandas ir tada toookia sloga prasidėdavo, kad išbėgdavo iškart į lauką, jis tada čiaudi, kosti, ir sloga nežmoniška. Praeidavo tik vaistų pagalba. Tai pas mus ji sretas svečias.
O maniškis viską pjausto, pvz. prapjaunu savo (arba mano) smegenis blink.gif , arba nukertu galvą blink.gif Baisu, bet yra kaip yra. Apie mokyklą vis "stumiu" mintis gilyn, ai dar visi metai.
Sunku tau ,Roga, labai tikrai. Laikykis: "ir visa tai kada nors pasibaigs mirksiukas.gif ".(aš save taip visada raminu)

QUOTE(vida/d @ 2008 08 31, 10:50)
O maniskis jau siemet prades eiti i paruosiamaja,tik mokyklos dar neturim,bet tikimes,kad prasidejus mokslo metams rasim vietu kur nors.Dabar jam 4.3men,o cia UK nuo 4.5m privaloma i mokykla

jaučiu mus būtų tą pačią dieną išleidę namo, nes mano vaikio protelis tokių metų buvo tik su mašinytėm žaist ax.gif Dabr jam 6 m. tai jis iki 15 skaičiuoja, ir pažįsta vieną raidę M.
Nenorėčiau, kad maniškis nuo tokių metukų į mokyklėlę eitų. Bet gal ten darželio tipo, tik žaidžia vaikai?
Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2008 08 31, 23:12)
Vaje, tau  4u.gif  Mano sasers vyras (nežinau kaip vadinas jis g.gif ) yra alergiškas katėms. Tai oj kiek būdavo, jie niekada negalėdavo normaliai pabūt pas uošvienę, nes mano mama katiną turėjo, tai jis žmogus pabūdavo kelias valandas ir tada toookia sloga prasidėdavo, kad išbėgdavo iškart į lauką, jis tada čiaudi, kosti, ir sloga nežmoniška. Praeidavo tik vaistų pagalba. Tai pas mus ji sretas svečias.
O maniškis viską pjausto, pvz. prapjaunu savo (arba mano) smegenis blink.gif , arba nukertu galvą blink.gif Baisu, bet yra kaip yra. Apie mokyklą vis "stumiu" mintis gilyn, ai dar visi metai.
Sunku tau ,Roga, labai tikrai. Laikykis: "ir visa tai kada nors pasibaigs mirksiukas.gif ".(aš save taip visada raminu)
jaučiu mus būtų tą pačią dieną išleidę namo, nes mano vaikio protelis tokių metų buvo tik su mašinytėm žaist ax.gif Dabr jam 6 m. tai jis iki 15 skaičiuoja, ir pažįsta vieną raidę M.
Nenorėčiau, kad maniškis nuo tokių metukų į mokyklėlę eitų. Bet gal ten darželio tipo, tik žaidžia vaikai?

pas mus tas pats, aš visada maniau, kad tiesiog sloga jam doh.gif ryte visada atsikeldavo su užguluse nosim, kaime visada sloga, net nekviepuoja, o ten juk katės šunys ax.gif vien žo, viskas viename lotuliukas.gif
jau man juokas pro ašaras. šiandiena eisime ankščiau į mokykla kad galėčiau pasikalbėti su mokytoja unsure.gif

o dėl pjaustymų galvos, čia toks laikas (manau) gal tiesiog smarkiau kas subarė, ar suyko g.gif
o dėl išmokimo raidžių ir skaičių, tai mokykla padės, svarbiausia, kad nors kiek mokėtų girdėti ir suprasti. o sėdėti niekas nevers schmoll.gif tai po truputuka pripras g.gif
o tiesa kada į paruošiama grupę eisite, tam pačiam darželyje ruoš į pirmąją klasę g.gif
Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2008 08 31, 23:12)

Yra cia darzeliai ,bet nuo 4.5m jau paruosiamoji,tik aisku mokymasis vyksta zaidimu forma.Nezinau ,kaip LT ruosia priesmokyklinukus...Man irgi atrodo labai anksti pas juos tie mokslai prasideda
Su rugsejo 1-aja! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 09 01, 07:50)
o tiesa kada į paruošiama grupę eisite, tam pačiam darželyje ruoš į pirmąją klasę g.gif

kažkaip visada bijau alergijų unsure.gif O į pauošiamą dabar jau einam, tam pačiam darželyje, aulėtoja dirbs su jais. Tai mes per vasarą jau tokią knygelę "testai 5 -čiams" turėjom iš jos ir mokinomės, visos neišmokom bet bent jau dalį pramokom. Viskas gerai, matau, kad vaiki gaudosi greitai ir gerai, nu bet su išsėdėjimu tai košmaras, jei tik kiek ilgiau, tai bus viskas, pradeda visokias nesąmones sakyt ir daryt, pavargsta. O į mokyklą jau reik eit užrašyt, tai vis atidėjinėju:rytoj, ir rytoj būna vėl rytoj. Nors dabar mažius mano sirguliavo, tai dar į lauką nevažiuojam. (Vėl save raminu). Mokyklos kaip bijai doh.gif tu negali įsivaizduoti verysad.gif
Dėl tų nupjovimų, tai taip buvo su tėvu apsipykęs, tai teko net man įsikišt, nes MB visiškai neturi kantrybės, jos visai nėra. Tai taip ir būnu tarp dviejų ax.gif geisnu ir gesinu konfliktus.

Dėl alergijos pabandyk pas heomopatus nuvest, manyčiau,kad turėtų padėt, dar jais aš tikiu.

Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2008 09 02, 11:19)
kažkaip visada bijau alergijų unsure.gif O į pauošiamą dabar jau einam, tam pačiam darželyje, aulėtoja dirbs su jais. Tai mes per vasarą jau tokią knygelę "testai 5 -čiams" turėjom iš jos ir mokinomės, visos neišmokom bet bent jau dalį pramokom.  Viskas gerai, matau, kad vaiki gaudosi greitai ir gerai, nu bet su išsėdėjimu tai košmaras, jei tik kiek ilgiau, tai bus viskas, pradeda visokias nesąmones sakyt ir daryt, pavargsta. O į mokyklą jau reik eit užrašyt, tai vis atidėjinėju:rytoj, ir rytoj būna vėl rytoj. Nors dabar mažius mano sirguliavo, tai dar į lauką nevažiuojam. (Vėl save raminu). Mokyklos kaip bijai doh.gif  tu negali įsivaizduoti verysad.gif 
Dėl tų nupjovimų, tai taip buvo su tėvu apsipykęs, tai teko net man įsikišt, nes MB visiškai neturi kantrybės, jos visai nėra. Tai taip ir būnu tarp dviejų ax.gif geisnu ir gesinu konfliktus.

Dėl alergijos pabandyk pas heomopatus nuvest, manyčiau,kad turėtų padėt, dar jais aš tikiu.

įmokykla eik tik sausio mėnesį tada jau bus tiksliai žinoma kuri mokytoja mokins pirmokus ir su kuria galėsi kalbėtis mirksiukas.gif bent jau aš taip dariau g.gif nors dabar sako kad reikia eiti kovo mėnsį g.gif

kol kas su alergija kovojame taip su vaistais, neblogai sekasi, jai matysiu, kad sunku butinai pas juos eisiu g.gif

benas iki šiol šokinėja iš suolo, kaip usžuktas, jai mokytoja klausia ir jis žino atsakyma, tai šoka iš suolo ir kelia ranka, trypia kojomis garsiai doh.gif bet mokytoja jau žino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 09 02, 20:02)
įmokykla eik tik sausio mėnesį tada jau bus tiksliai žinoma kuri mokytoja mokins pirmokus ir su kuria galėsi kalbėtis mirksiukas.gif bent jau aš taip dariau g.gif nors dabar sako kad reikia eiti kovo mėnsį g.gif

Nu va, o mano draugė labiausiai nustebo,kad aš dar Marko neužrašiusi į mokyklą, sakė,kad prieš du metus reik blink.gif Nelabai tikiu. Tai bet vistiek nueisiu dabar, bent jau pasikalbėsiu su direktore, apžiūrėsiu mokyklą, rūpi juk man blush2.gif

Aš jau rašiau, nu žiauriai mokyklos bijau, bijau to nenusėdėjimo, nesusikaupimo, ir kas ten žino kas dar jam gali šaut į galvą g.gif

O kada nors pasibaigia tas hiperaktyvumas, kažkada rašei,kad ir tu tokia buvai., tai kaip dabar tau? Kada jis išaugamas?
Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2008 09 02, 22:23)
O kada nors pasibaigia tas hiperaktyvumas, kažkada rašei,kad ir tu tokia buvai., tai kaip dabar tau?  Kada jis išaugamas?

kaip ir rašiau, tai ne batai, kad išauga schmoll.gif

man nepraėjo tik išmokau save valdyti. dar iki šiol esu makaluojanti, visur puolanti, amžinai usigaunanti, sunkiai susirandu draugų blush2.gif nes esu sudėtingas žmogus, noriu išklausyti, padėti, bet ir pati noriu pasireikšti. vien žo visur manęs daug doh.gif

tiesiog mūsų vaikai išmoks su savimi tvarkytis, sustiprės mirksiukas.gif
va akip šiandiena Benas sako mama, kaip man sunku savo pykti tvardyti blink.gif sako tik draugai arba mes tėvai nuraminame jį, o kitaip ne schmoll.gif o ankščiau būdavo akis išpučia ir sako, mama čia ne aš schmoll.gif va taip po truputuka po maža maža žingsniuka eina į visuomenę mirksiukas.gif
Atsakyti
Aišku, bet mums tai nebūnai pvz. kiekvieną dieną, būna tokių pablogėjimų,kad nebežinau nei kur bėgt, o būna visai geras vaikas, gal kiek nesusivaldantis bet kentėti galima. Pas mus tokios kaip bangos, būna gerai, o būna blogai. dabar dar ramusis periodas, nes darželyje jie tik žaidžia, bet jau dabar jis man sako,kad paprašyčiau auklėtojos,kad jam nereikėtų piešt, karpyt, mokytis, jis nori tik žaisti.
Bet kas bus kai prasidės mokymasis doh.gif Nors per vasarą vis lyginosi su broliu, nepatikėsi, bet net su sopske vaikščiojo ir iš buteliuko gėrė, ai viską leidau, dabar jau praėjo. Ir dabar įvedėm tokią, tvarką, kad einam guldyt mažylio, tai turi jau ruoštis miegoti ir didysis, nes visi vaikai tuo pačiu laiku eina miegot, kol kas sekasi, nors užmiega neiškart.
Maniškis viską tiesiai "drebia"žmogui į akis, pvz. einam šiandien ir pamato moterį su dviejų spalvų plaukais (kai viršuje tamsūs o apačioje šviesūs) ir,kad užriks mama, žiūrėk moteris eina su netikrais plaukais, blyn nei kur akių dėt buvo, sakau, čia taip nudažyti, ta praeidama, kad dėbtelėjo į mane. Ai, nu supranti pati kaip su tais vaikais doh.gif
Atsakyti
Kur Iloniux dingusi? kaip sekasi, kaip Saidai mokykloje?

Roga, kukū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(chikko @ 2008 09 02, 23:25)
Maniškis viską tiesiai "drebia"žmogui į akis, pvz. einam šiandien ir pamato moterį su dviejų spalvų plaukais (kai viršuje tamsūs o apačioje šviesūs) ir,kad užriks mama, žiūrėk moteris eina su netikrais plaukais, blyn nei kur akių dėt buvo, sakau, čia taip nudažyti, ta praeidama, kad dėbtelėjo į mane. Ai, nu supranti pati kaip su tais vaikais doh.gif

taip būna, su vaikais. doh.gif lotuliukas.gif benas (ko 4-5metų) vienai moteriai priėjęs pasakė, kokia tu stora ir negraži schmoll.gif doh.gif praeis, nes kalbatės ir sakote, kad negražu.

QUOTE(chikko @ 2008 09 06, 22:55)
Roga, kukū 4u.gif

kas pas mus naujasnio mokykloje, nieko schmoll.gif stengiasi kiek gali. bet viska pamiršta, net užsirašyti pamiršta ką reikia padaryti, nenori iš karto eiti namo doh.gif
alergija suaktyvėjo, nes netinka purškiami į nosį, tai kraujuoti pradėjo unsure.gif daktarė liepė nevartoti. jau lyg ir geriau g.gif
morališkai ruošiamės operacijai biggrin.gif
Atsakyti