QUOTE(Roga @ 2008 08 31, 10:46)
Sveikutes,
niu matai cikko pas mus irgi bėda su skaitymu, o kalba tai visai neblogai, tik vis dar mes žodžius sumaišome (reikšme) kaip pvz.: krūma reikia rauti, o benas sako sprogdinti

raides sukeičia vietomis. nors jau atrodo, taip neturėtų būti. knygų neperskaitėme

eisime ryt iš ryto ankstėliau pasikalbėti su mokytoja, nes yra pasikeitimų. mat mums prie dar visų mūsų bėdų atsirado labai didelė alergija dukėms ir katėms bei šunims.

nu vargo turėjau kol viska išvaliau, jau dabar lengviau bent jau kviepuoja

ir aišku laukia operacija lapkričio mėnesį. vien žo
Vaje, tau

Mano sasers vyras (nežinau kaip vadinas jis

) yra alergiškas katėms. Tai oj kiek būdavo, jie niekada negalėdavo normaliai pabūt pas uošvienę, nes mano mama katiną turėjo, tai jis žmogus pabūdavo kelias valandas ir tada toookia sloga prasidėdavo, kad išbėgdavo iškart į lauką, jis tada čiaudi, kosti, ir sloga nežmoniška. Praeidavo tik vaistų pagalba. Tai pas mus ji sretas svečias.
O maniškis viską pjausto, pvz. prapjaunu savo (arba mano) smegenis

, arba nukertu galvą

Baisu, bet yra kaip yra. Apie mokyklą vis "stumiu" mintis gilyn, ai dar visi metai.
Sunku tau ,Roga, labai tikrai. Laikykis: "ir visa tai kada nors pasibaigs

".(aš save taip visada raminu)
QUOTE(vida/d @ 2008 08 31, 10:50)
O maniskis jau siemet prades eiti i paruosiamaja,tik mokyklos dar neturim,bet tikimes,kad prasidejus mokslo metams rasim vietu kur nors.Dabar jam 4.3men,o cia UK nuo 4.5m privaloma i mokykla
jaučiu mus būtų tą pačią dieną išleidę namo, nes mano vaikio protelis tokių metų buvo tik su mašinytėm žaist

Dabr jam 6 m. tai jis iki 15 skaičiuoja, ir pažįsta vieną raidę
M.
Nenorėčiau, kad maniškis nuo tokių metukų į mokyklėlę eitų. Bet gal ten darželio tipo, tik žaidžia vaikai?