Įkraunama...
Įkraunama...

Apie judrius, "gyvsidabriukus" vaikus

QUOTE(iloniux @ 2008 12 03, 23:47)
Įsivaizduoju kaip tau sunku, kokia išvargusi esi nuo visko, bet reikia kaip sakai irtis pirmyn ir nenuleisti rankų. Laikykitės 4u.gif

aš niekada ir nepasiduodu. per daug visko mums nutiko, kad pasiduotumėme pakeliui viska įveikiame, kas nuo m ūsų priklauso. sunku taip, kad net nežinau, vakare aš 9 valanda lūžtu. daugiau sveikatos niekam neturiu.
Atsakyti
Mano dukryte irgi gyvas sidabras, ypac vakare siauteja, sokineja, duodasi, laksto, atrodo per diena turetu darzelyje issidukti, bet ne dar namuose "stovi ant ausu"! Tai jau pavargstu nuo jos nerealiai. Pas mus dabar trimeciu krize, tai ji daro viska atvirksciai, viska neigia, daro savaip. Ir pati kankinasi ir mane kankina, labai tikiuosi tai greitai praeis ax.gif Uzsispyrusi visai neklauso kas jai sakoma, net darzelyje ne visada klauso aukletojos blush2.gif
Atsakyti
4u.gif msu aukletojos klausia ar musu mergaite namuose nors ramiai
vaiksto biggrin.gif siandien vyro klause "turbut labai berniuko lauket pati judriausia
grupeje" doh.gif bet koju raumenukai kaip pas didziausia sportininke lotuliukas.gif
pirma randa isigijo 1.2 m. doh.gif gere ramei,pasoko ir trenkesi i lovos gala verysad.gif
nespejau nei sureguot blink.gif vezem siuti. unsure.gif kitus pati sukabindavau doh.gif
Atsakyti
Turiu ir as gyva sidabra tongue.gif Visa diena laksto is vieno kambario i kita,lauke dar blogiau,nes megsta kai ji vejasi.Vakare tai taip dugsta,sokineja ant lovos,sokineja per visa buta.Vienu zodziu turi neissenkama motoriuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenchik @ 2009 01 20, 17:09)
Turiu ir as gyva sidabra tongue.gif Visa diena laksto is vieno kambario i kita,lauke dar blogiau,nes megsta kai ji vejasi.Vakare tai taip dugsta,sokineja ant lovos,sokineja per visa buta.Vienu zodziu turi neissenkama motoriuka lotuliukas.gif

bet paciam kiek sveikatos reik tureti doh.gif nori nenori atjauneji biggrin.gif
vyresnioji,budavo,kur pasodini ten ir randi ax.gif ,o cia doh.gif
Atsakyti
as jungiuosi i gyvsidabriuku mamyciu gretas...

pas mus berniokas, tikras skorpionas ir dar tas judrumas... doh.gif visur pirmas, visad lekia, uztenka puses zodzio jis jau ytare apie ka kalba, tuoj nupuls padarys ka nors, o dar tas 3 metu periodas, visko neigimas, neklausymas, statymas stievus ant ausu... mirksiukas.gif siaubas, darzelyje buna pats paklusniausias vaikas rolleyes.gif namie tai galetu visa para...lakstyti... thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gifaš šventai buvau įsitikinusi, kad temos nebėr blush2.gif dabar tik pamačiau bigsmile.gif Roga, iloniux wub.gif wub.gif wub.gif ir jūs čia ax.gif
Dingau, nes laiko taip mažai mažai liko, tik sugebu "lapkritinukuose" paplepėt apie mažių blush2.gif

Mes vargstam su tikais, jei ne vienas tai kitas, jau išsigydėm pačių tampymą, tai dabar kosulys atsirado (na toks kaip atsikrenkštimas). Išsigydysim tą, bus kitas. O šiaip ruošiamės mokyklai g.gif Nors jis jau dabar sako, kad nenori į mokyklą blink.gif Maniškis dabar gal mažiau duodasi, bet kalba tai be perstojo (gal čia gerai g.gif ), o taip viskas ir liko: nesusikaupimas, išsiblaškymas, jei neparodyčiau tai ,jaučiu, ir be batų į lauką įšeitų ar be striukės. Visiškai atsipalaidavęs. Kažkaip net širdį kartais skauda, kad mažiui daugiau dėmesio skiriu nei Markui cool.gif
Roga kaip jūs begyvenat? Kaip Benas?
Iloniux, o kaip jūs? Saida dar tokia pat?

Ir visom mamom noriu palinkėt tik stiprybės 4u.gif
Papildyta:
Roga, tu čia "specas", o gali vaikas iš hiperaktyvaus tapti hiperpasyviu? g.gif Mano draugės sūnui taip diagnozavo PPT. Čia šiaip iš smalsumo teiraujuosi biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Pagavau tave tongue.gif rašyk rašyk, laukiu labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2009 02 09, 15:41)
bigsmile.gifaš šventai buvau įsitikinusi, kad temos nebėr blush2.gif dabar tik pamačiau bigsmile.gif  Roga, iloniux wub.gif  wub.gif  wub.gif ir jūs čia ax.gif
Dingau, nes laiko taip mažai mažai liko, tik sugebu "lapkritinukuose" paplepėt apie mažių blush2.gif

Roga kaip jūs begyvenat? Kaip Benas?

Roga, tu čia "specas", o gali vaikas iš hiperaktyvaus tapti hiperpasyviu? g.gif  Mano draugės sūnui taip diagnozavo PPT. Čia šiaip iš smalsumo teiraujuosi biggrin.gif  ax.gif

nu viskuo dar bus pas jus 4u.gif bet svarbiausai,kad judate į priekį biggrin.gif
mano Benui ir jai nepasakyčiau nusiprausk persirenk,ir t.t.

Mes dabar vaiko raidos centre 15 parų dienos stacionare.
sunku mums baisiai,net mokytoja nenori mokinti mus,nėra pas Benas niekam motyvacijos unsure.gif nei mokslams nei gyvenimui unsure.gif

na dėl diagnozės pasikeitimo,negirdėjau schmoll.gif
tai vistiek kažkas pasikeitė,vartojo,kažkokius vaistus, išsigando g.gif arba tiesiog paskeitė auklėjimas ir viskas pasikeitė g.gif čia tik mano pamastymai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 02 09, 21:20)
nu viskuo dar bus pas jus 4u.gif bet svarbiausai,kad judate į priekį biggrin.gif
mano Benui ir jai nepasakyčiau nusiprausk persirenk,ir t.t.

Mes dabar vaiko raidos centre 15 parų dienos stacionare.
sunku mums baisiai,net mokytoja nenori mokinti mus,nėra pas Benas niekam motyvacijos unsure.gif nei mokslams nei gyvenimui unsure.gif
na dėl diagnozės pasikeitimo,negirdėjau schmoll.gif
tai vistiek kažkas pasikeitė,vartojo,kažkokius vaistus, išsigando g.gif arba tiesiog paskeitė auklėjimas ir viskas pasikeitė g.gif čia tik mano pamastymai g.gif

Žinai, gal ir būna..bet stengiuosi taip nebereaguoti. Visko būna tikrai. maniškis dar būna klausia ar su muilu rankas plaut blink.gif

Aš irgi labai bijau mokyklos o dar labiau jo mokymosi, net nesuvokiu kaip jis išsėdės g.gif o apie atmintį tai iš vis tyliu...jei bus neįdomu tai nieko ir neatsimins.

Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2009 02 09, 22:51)
Žinai, gal ir būna..bet stengiuosi taip nebereaguoti. Visko būna tikrai. maniškis dar būna klausia ar su muilu rankas plaut blink.gif

Aš irgi labai bijau mokyklos o dar labiau jo mokymosi, net nesuvokiu kaip jis išsėdės g.gif  o apie atmintį tai iš vis tyliu...jei bus neįdomu tai nieko ir neatsimins.

dėja su švara,pas mus taip pat,jai nepasakysi,kojų nusiplauti ir nesiplaus Benas schmoll.gif o jam jau merginos rūpi o švara,ką netaip darau g.gif
vistiek reikia eiti į mokykla tik taip išmoks vaikas į visuomenę mūsų keista įsilieti. viskasbus gerai,kai tiek pastangų dedi užaugs stiprus,protingas, gabus jaunuolis 4u.gif

taip dar daug darbo laukia, mokyklayra išbandymas ir tėvams ir vaikams ir mokytojams. neskubant viska daryti iš eilės.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 02 09, 21:55)
dėja su švara,pas mus taip pat,jai nepasakysi,kojų nusiplauti ir nesiplaus Benas schmoll.gif o jam jau merginos rūpi o švara,ką netaip darau g.gif
vistiek reikia eiti į mokykla tik taip išmoks vaikas į visuomenę mūsų keista įsilieti. viskasbus gerai,kai tiek pastangų dedi užaugs stiprus,protingas, gabus jaunuolis 4u.gif
taip dar daug darbo laukia, mokyklayra išbandymas ir tėvams ir vaikams ir mokytojams. neskubant viska daryti iš eilės.

bet kodėl taip jiems atodo ax.gif Aš tai net po kelis kartus siunčiu atgal į vonią, tai rankų nenusiplovė, tai veido. Negi taip galima pamiršt g.gif

Maniškiui jau seniai merginos rūpi, ypač viena doh.gif Tai net nuotruaką būna jos pasideda prie savęs, tam kad užmigtų. Bet dabar nebeduodu, sakau, kaip čia taip atrodo nuo tokių metų. Jis man dabar jau apie vestuves su ja pašneka. Žodžiu...jaunikis biggrin.gif
Tikrai mokyklos bijau kaip baubo, nors prisibijosiu kai bus iš tikro ta mokykla. dabar tik ruošiuosi. Nežinau nežinau kaip su tom pastangom ax.gif tikrau daug dedam pastangų, bet žinai kaip būna verysad.gif
Bet šiokia tokia pažangą pastebėjau, kai išvažiuojam į lauką su vežimuku, jis jau nebelaksto laukais, o taip gražiai užsikabinęs vežimo rankenos eina kartu su manim. Man čia - gėris tiesiog.
Atsakyti