Įkraunama...
Įkraunama...

Apie judrius, "gyvsidabriukus" vaikus

QUOTE(chikko @ 2009 02 09, 23:05)
bet kodėl taip jiems atodo ax.gif Aš tai net po kelis kartus siunčiu atgal į vonią, tai rankų nenusiplovė, tai veido. Negi taip galima pamiršt g.gif

Maniškiui jau seniai merginos rūpi, ypač viena doh.gif  Tai net nuotruaką būna jos pasideda prie savęs, tam kad užmigtų. Bet dabar nebeduodu, sakau, kaip čia taip atrodo nuo tokių metų. Jis man dabar jau apie vestuves su ja pašneka. Žodžiu...jaunikis biggrin.gif
Tikrai mokyklos bijau kaip baubo, nors prisibijosiu kai bus iš tikro ta mokykla. dabar tik ruošiuosi.  Nežinau nežinau kaip su tom pastangom ax.gif tikrau daug dedam pastangų, bet žinai kaip būna verysad.gif 
Bet šiokia tokia pažangą pastebėjau, kai išvažiuojam į lauką su vežimuku,  jis jau nebelaksto laukais, o taip gražiai užsikabinęs vežimo rankenos eina kartu su manim. Man čia - gėris tiesiog.

ir man kol kas neaišku,kaip vaika švaros išmokinti g.gif

baubas ne baubas bet reikia mirksiukas.gif

na va kaip faina bigsmile.gif reiškia ir gerų dalykų yra,tai ir turi vesti įpriekį,juk vaikis auga bigsmile.gif ir protingėja thumbup.gif
Atsakyti
O kodėl mokytoja nenori Beno mokyti? juk ji ,kiek supratau, labai gera mokytoja, na tokia supratinga.
Atsakyti
4u.gif musu krikstasunis toks pat "svaruolis" yra biggrin.gif jis gal ir atsipraustu,bet laiko
neturi cool.gif tai mama net grafika vonioj ant sienos surase( kas po ko seka ir kiek laiko) biggrin.gif
siemet i mokykla isejo doh.gif tai pastabos knygeleje netelpa doh.gif
ne tik judrus, bet ir "teisybes" ieskotojas doh.gif
reikia daug kantrybes ir tevam ir mokytojam drinks_cheers.gif
jeigu dar atvirai pradeti juos smergti,-visai pasimes arba dar blogiau,
prades uz save taip kovoti,kad niekas i jo galvele "nebeprisibels" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida g. @ 2009 02 09, 23:01)
4u.gif musu krikstasunis toks pat "svaruolis" yra  biggrin.gif jis gal ir atsipraustu,bet laiko
neturi cool.gif tai mama net grafika vonioj ant sienos surase( kas po ko seka ir kiek laiko) biggrin.gif
siemet i mokykla isejo doh.gif tai pastabos knygeleje netelpa doh.gif
ne tik judrus, bet ir "teisybes" ieskotojas doh.gif
reikia daug kantrybes ir tevam ir mokytojam drinks_cheers.gif
jeigu dar atvirai pradeti juos smergti,-visai pasimes arba dar blogiau,
prades uz save taip kovoti,kad niekas i jo galvele "nebeprisibels" blink.gif

bet yra ir atvirai smerkiančių, ypač kitų vaikų tėvai. Mes jau praėję per šitą ax.gif

Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2009 02 09, 23:40)
O kodėl mokytoja nenori Beno mokyti? juk ji ,kiek supratau, labai gera mokytoja, na tokia supratinga.

matai ji tikrai gera,bet Benas išlojino išvadino negražiais žodžiais mokytoja unsure.gif ji labai įsižeidė ir davė benui apsispresti jai jam blogai tegul renkasi kita mokytoja,tada nei jam nei mokytojai nebus bėdų. tai Benas sakė atsiprašys ir prašysis kad atgal priimtų.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 02 10, 20:45)
matai ji tikrai gera,bet Benas išlojino išvadino negražiais žodžiais mokytoja unsure.gif ji labai įsižeidė ir davė benui apsispresti jai jam blogai tegul renkasi kita mokytoja,tada nei jam nei mokytojai nebus bėdų. tai Benas sakė atsiprašys ir prašysis kad atgal priimtų.

g.gif aaa, tada reikalas rimtas. Bet man kaip Beno gaila, juk jis pergyvena , taigi supranta ,kad negerai padarė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2009 02 10, 22:10)
g.gif aaa, tada reikalas rimtas.  Bet man kaip Beno gaila, juk jis pergyvena , taigi supranta ,kad negerai padarė unsure.gif

benas tik po laiko supranta,kai paaiškini, o kai daro nesupranta, jis mano kad taip geriaus unsure.gif ir blogiausia, kad viskas kartojasi, kad ir kiek beaiškintumei. okai supranta tada naktimis nemiega. nepamenu, kada jis išsimiegojo ramiai,nesidaužė į siena.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 02 10, 22:45)

g.gif tai cia kita "medalio puse"...cia ne tiek ''gyvsidabriukas" blink.gif
kiek "degtukas" smile.gif spontaniskai padaro,o po to pagalvoja.
Aisku,kad visi vengia tokio vaikelio verysad.gif tik mamytems kantrybe
belieka "pasikaustyt"
Atsakyti
QUOTE(vaida g. @ 2009 02 11, 00:23)
g.gif tai cia kita "medalio puse"...cia ne tiek ''gyvsidabriukas" blink.gif
kiek "degtukas"  smile.gif spontaniskai padaro,o po to pagalvoja.
Aisku,kad visi vengia tokio vaikelio verysad.gif tik mamytems kantrybe
belieka "pasikaustyt"

mes ne gyvsidabriukai, mes hiperaktyvūs su savo bėdomis ir problemomis.

vaikas mano džiaugsmasir skausmas, mano dalis,paverkiu ir toliau einu.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 02 11, 21:07)
mes ne gyvsidabriukai, mes hiperaktyvūs su savo bėdomis ir problemomis.

vaikas mano džiaugsmasir skausmas, mano dalis,paverkiu ir toliau einu.

4u.gif sunku labai labai .
Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2009 02 12, 17:44)
4u.gif sunku labai labai .

dėja,kaip ir šiandiena,paverksiu vakre,o ryte šypsuosi ir eisiu su pakelta galva,su viltimi, kad gal pagaliau radome,nors kokį sprendima.
Atsakyti
Sveikutes,jungiuosi ir as prie judriuju biggrin.gif Maniskis dar tik 3 su puse,o jau stoga kartais rauna nuo jo to judrumo,o kai paskaitau apie jusu vyresniu problemeles,tai pagalvoju,kad visa tai niekad nesibaigs doh.gif Visi ramindavo,palaukit,bus 2 metai,apsiramins,kiti bus 3,apsiramins,taip ir nesulaukiam blink.gif Nepilnai 3 metuku ejom pas psichologe,bet ji sake tipo dar per anksti nustatyti hiperaktyvumui,tai taip ir nezinau,ar jis tiesiog judrus be proto,ar cia hiperaktyvumas ax.gif
Atsakyti