Įkraunama...
Įkraunama...

Apie judrius, "gyvsidabriukus" vaikus

QUOTE(ausra33 @ 2009 02 17, 14:18)
ji tai kaip barbe devindarbe cia piese paliko cia zaide kitam kampe paliko pradejo kazka karpyti trenke vel kazka bega daryti. jau kartais stoga rauna. jau ji kaip namie tai namai uzia. isvaziuojam kur i miesta nepastoves ramiai stotelej, taip ir daboju kad masina nepartrenktu. parduotuvej ir bijau kad ko nesudauzytu.

ne...musu mociute ne rodiklis schmoll.gif ji paparasiausiai nespeja pagal ja ax.gif
o ir mazoji ignoruoja mociute blink.gif sako "nemyliu taves"
visas jos pasaulis yra TETIS wub.gif as neturiu laiko uzsiimti,o tetcio kantrybe
jai beribe blink.gif nors i "sikna" nuo jo taip pat gauna tankiai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rasaar @ 2009 02 17, 14:04)
tai taip ir pas  mus,puzles patinka ir kantrybes atrodo yra,o va piest niekaip,pakeverzoja kazka ir bega... doh.gif

musu grazole taip pat keverziodavo doh.gif bet viena diena gryzo is darzelio
ir mus nustebino bigsmile.gif taip graziai eme spalvinti nuo krastelio iki krastelio.
net markeri patikejom lotuliukas.gif is susizavejimo,bet ne ilgam,nes perejo
spalvinimas ant sienu (ir vel "sikna" nukentejo) biggrin.gif bet jinet nebereguoja doh.gif
nuvede i kita kambari ir parode kur dar ant baldu "kazkas" prispalvino doh.gif
vienu zodziu jei nutyla einam ziureti ka daro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida g. @ 2009 02 17, 14:58)
ne...musu mociute ne rodiklis schmoll.gif ji paparasiausiai nespeja pagal ja ax.gif
o ir mazoji ignoruoja mociute blink.gif sako "nemyliu taves"
visas jos pasaulis yra TETIS  wub.gif as neturiu laiko uzsiimti,o tetcio kantrybe
jai beribe blink.gif nors i "sikna" nuo jo taip pat gauna tankiai doh.gif

pas mus ir tetis uztarejas jei as tik uzrekiu tai ji tuoj teciui bega skustis. o tas aisku gina tipo ko cia reki del nieku. bet i kaili tai pora kartu gavusnuo jo ir tai lb senai kai buvo kokiu 3m gal jau ir nebeatsimena
Atsakyti
QUOTE(ausra33 @ 2009 02 16, 22:48)
na as ir tikiuosi kad viskas atsistos i savo vezias. issiduks maza ir gal nurims veliau. dar del maziuko bijau, kad nebutu ir su juo veliau tas pats.

o kodėl nerimauji dėl mažiuko g.gif

QUOTE(vaida g. @ 2009 02 17, 10:12)

Roga,tau linkiu stiprybes console.gif
pas musu dar kita problema unsure.gif tetis "ziauriai"lepina mazaja doh.gif
pastoviai bariames  verysad.gif va ir vakar iki asaru mane davare verysad.gif
liepiau nesokinet nuo lovos,o tetciui atrode ,kad cia nieko tokio doh.gif "dar visai
anksti ir ka jai reikia veikti" ir taip visada ... mad.gif

labai tikiuosi,kad kai pradėjome vartoti vaistus norskiek pagerėsir bus lengviau.

patikėk pati didžiausia bėda,kai vienas tėvas sako galima kitas ne. vaikas nesupranta,kaip tai vienas leido o kitas ne. jai būtina kartu auklėti nes bus tiek bėdų vėliau.

QUOTE(ausra33 @ 2009 02 17, 13:18)
ji tai kaip barbe devindarbe cia piese paliko cia zaide kitam kampe paliko pradejo kazka karpyti trenke vel kazka bega daryti. jau kartais stoga rauna. jau ji kaip namie tai namai uzia. isvaziuojam kur i miesta nepastoves ramiai stotelej, taip ir daboju kad masina nepartrenktu. parduotuvej ir bijau kad ko nesudauzytu.

o tu pabandyk kartu su ja viena darba pabaigti iki galo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 02 17, 20:23)
o kodėl nerimauji dėl mažiuko g.gif
labai tikiuosi,kad kai pradėjome vartoti vaistus norskiek pagerėsir bus lengviau.

patikėk pati didžiausia bėda,kai vienas tėvas sako galima kitas ne. vaikas nesupranta,kaip tai vienas leido o kitas ne. jai būtina kartu auklėti nes bus tiek bėdų vėliau.
o tu pabandyk kartu su ja viena darba pabaigti iki galo g.gif

del maziuko bijau kad nebutu irgi toks judrus ir pasiutes. o su vyru pastoviai pykstames , del to kad jei as subaru jis uztaria.
Atsakyti
Sunui 3 metai, labai judrus, ramiai vietoj nenusedi, kartais galvoju iseisiu vienakart is proto, lakstau is paskos, visa beda jog jau pradedu nespeti, bet sakoma jog tai nera blogai, judrus vaikas-sveikas vaikas
Atsakyti
QUOTE(ausra33 @ 2009 02 17, 20:36)
del maziuko bijau kad nebutu irgi toks judrus ir pasiutes. o su vyru pastoviai pykstames , del to kad jei as subaru jis uztaria.

kaip mažiukas vaikas miega,kas kiek laiko keliasi g.gif kaip valgo, kaip guli kai nemiega g.gif

va tas svarbiausia,kai pradėsite sutarti vaikų auklėjime tada pamatysi,kaip viskas pasikeis.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 02 17, 22:18)
kaip mažiukas vaikas miega,kas kiek laiko keliasi g.gif kaip valgo, kaip guli kai nemiega g.gif
va tas svarbiausia,kai pradėsite sutarti vaikų auklėjime tada pamatysi,kaip viskas pasikeis.

merginos vakar mano asaros dave rezultatus bigsmile.gif sianden tetis visa diena kartojo musu"padauzai": ar girdi ka mama sako, kausyk mamos g.gif
bet jauciuosi kaip pamote svetimoje seimoje verysad.gif mazyle nieko kalta
ji pati vargsta per savo judruma doh.gif bet jei dar tetis ja lepins ji visai ribu
nejaus schmoll.gif nuo to pati tik kentes,nes jau dabar darzelyje nesitvarko ir aukletoju neklauso doh.gif mano manymu tokiu gyvsidabriukus reiktu i remus statyti
(aisku normos ribose)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida g.: 17 vasario 2009 - 21:18
QUOTE(vaida g. @ 2009 02 17, 22:16)
merginos vakar mano asaros dave rezultatus bigsmile.gif sianden tetis visa diena kartojo musu"padauzai":  ar girdi ka mama sako, kausyk mamos g.gif
bet jauciuosi kaip pamote svetimoje seimoje verysad.gif mazyle nieko kalta
ji pati vargsta per savo judruma doh.gif bet jei dar tetis ja lepins ji visai ribu
nejaus schmoll.gif nuo to pati tik kentes,nes jau dabar darzelyje nesitvarko ir aukletoju neklauso doh.gif mano manymu tokiu gyvsidabriukus reiktu i remus statyti
(aisku normos ribose)

pagrindinis rėmas yra rėžimas: vienu laiku valgo, eina miegoti, eina praustis,eina žaisti,eina į lauką.
begalo svarbu vaiko nedraskyti vienas vienaip kitas kitaip sako, juk vaikui tai sunkiausia.
na jau tikrai ne pamotė,tiesiog etapai tokie,pamatysi pokiek laiko būsi tu geriausia. viskas sukasi.
o tu nešok pagalvaiko dūdelę,tai dar blogiau,jai nubaudei tai laikykis žodžio,jai pažadėjai taip pat. šeima turi kartu dirbti.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 02 17, 21:18)

maziukas naktki miega gerai, prabunda tik koki karta. na o diena tai jis 15 min pamiega ir vel zioplineja. valgo gerai kai nemiega vartosi viskuo domisi, nori bendrauti. na zodziu jis man db kaip ir kiti jo amziaus vaikai. tik tiek kad neramus del dantu dygimo
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 02 17, 23:28)
pagrindinis rėmas yra rėžimas: vienu laiku valgo, eina miegoti, eina praustis,eina žaisti,eina į lauką.
begalo svarbu vaiko nedraskyti vienas vienaip kitas kitaip sako, juk vaikui tai sunkiausia.
na jau tikrai ne pamotė,tiesiog etapai tokie,pamatysi pokiek laiko būsi tu geriausia. viskas sukasi.
o tu nešok pagalvaiko dūdelę,tai dar blogiau,jai nubaudei tai laikykis žodžio,jai pažadėjai taip pat. šeima turi kartu dirbti.

tai va ,kad as grieztoka mama unsure.gif negaliu pakesti kai manes vaikas neklauso verysad.gif didziaja auklejau "praktiskai " viena pati -tetis nesikiso,
o dabar .... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ausra33 @ 2009 02 17, 23:39)
maziukas naktki miega gerai, prabunda tik koki karta. na o diena tai jis 15 min pamiega ir vel zioplineja. valgo gerai kai nemiega vartosi viskuo domisi, nori bendrauti. na zodziu jis man db kaip ir kiti jo amziaus vaikai. tik tiek kad neramus del dantu dygimo

musu mazoji nuo pat "leliuku" buvo kaip vijurkas(galeciau i "juokingiausius
vaizdelius" ideti) vos tik paguldydavau taip duodavosi su kojomis ir rankom,
kad atrodydavo tuoj skristi ims,net issiziodavo lotuliukas.gif ziuredavom ir galvodamom" kas bus kai ims vaiscioti"
su vaikstyne kelis kartus apsiverte blink.gif o kai vaikscioti eme pati viska
apverte doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida g.: 17 vasario 2009 - 21:53
QUOTE(ausra33 @ 2009 02 17, 22:39)

viskas bus gerai. nežinau kas gali nutikti,kad vaikas pasikeistų?
nes mano keldavosi kas pusantros valandos visa para,nevalgė o rydavo,o paskui kas peradaug pildavo atgal.neropojome mes 8 mėnesių jau ėjome,o 9 mėnesių bėgioti pradėjo. negalėdavau paimti vaiko pasupti,nes buvo toks jautrus,kai sirgdavo reikdavo nešioti tik su pagalve pasiguldžiusi ant jos. visko daužymas nuo žaislų iki savęs draskimo, į sienas,į grindis daužymas galvos, klykimai iki pamėlynavimo. kalba pradėjo atsirasti tik apie trečiuosius metus.

QUOTE(vaida g. @ 2009 02 17, 22:51)
tai va ,kad as grieztoka mama unsure.gif negaliu pakesti kai manes vaikas neklauso verysad.gif didziaja auklejau "praktiskai " viena pati -tetis nesikiso,
o dabar .... doh.gif

nežinau galiu tik patarti kad susitartumėte su vyru kartu auklėti nes bus bėdos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 02 18, 00:00)
viskas bus gerai. nežinau kas gali nutikti,kad vaikas pasikeistų?
nes mano keldavosi kas pusantros valandos visa para,nevalgė o rydavo,o paskui kas peradaug pildavo atgal.neropojome mes 8 mėnesių jau ėjome,o 9 mėnesių bėgioti pradėjo. negalėdavau paimti vaiko pasupti,nes buvo toks jautrus,kai sirgdavo reikdavo nešioti tik su pagalve pasiguldžiusi ant jos. visko daužymas nuo žaislų iki savęs draskimo, į sienas,į grindis daužymas galvos, klykimai iki pamėlynavimo. kalba pradėjo atsirasti tik apie trečiuosius metus.
nežinau galiu tik patarti   kad susitartumėte su vyru kartu auklėti nes bus bėdos doh.gif

musu padauza -gryna mano kopija ( as maza buvau tokia...)ir isvaizda,
ir judrumas viskas mano doh.gif vargo mano tevai ,vargstam ir mes.
viena laime ,kad seimoj as esu kaklas,o vyras"tik" galva (jis neperskaitys lotuliukas.gif ) -susitvarkysim. mirksiukas.gif o ir mazoji
musu labai jautri.Reikia tik kantrybes,bet meile vaikuciams viska nugali wub.gif
uztenka tik:" mamyte atsipasau,buk gerute nepyk" ir viskas atsileidzia bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida g.: 17 vasario 2009 - 22:34