Įkraunama...
Įkraunama...

Pamokėlės su potoshopu programa

O cia mano Valentinke
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 14 vasario 2008 - 13:56
QUOTE(liamuna @ 2008 02 14, 14:53)
O cia mano Valentinke
user posted image

victory.gif
Atsakyti
uzdet raides tai gaunasi,ale kad man cia jos nei blizga,nei zybsi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2008 02 14, 14:28)

judanti tekstas pamokele lietuviskai.
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 02 13, 22:06)
Vis del to mano PS Image Ready neturi.  cray.gif (i-nete radau apibudinima sios versijos)

tai paieskok gal yra Window -> Animation mirksiukas.gif

QUOTE(*irma* @ 2008 02 13, 22:21)
sos merginos siandien sugalvojau pazaisti,nu bet jau sevintis neiseina nei per kur schmoll.gif dirba pagalsita pamokele nu bet nerandu to issisaugoti po pirmo padirbto darbo  File  Save Optimized As.. va sito nerandu
padekit 4u.gif

spausk Ctrl-Alt-S

QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 02 14, 00:03)
Benitux o kaip tu padariau ta chalateli taip grazei g.gif papasakok dabar man blush2.gif  mirksiukas.gif

dariau pagal sia pamokele

QUOTE(liamuna @ 2008 02 14, 01:00)
Ar radai? Stai cia pasiziurek. blush2.gif

dekoju thumbup.gif

QUOTE(liamuna @ 2008 02 14, 13:53)
O cia mano Valentinke
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(XXXXXX @ 2008 02 14, 14:28)

reikia daryti animacini mirksiukas.gif

QUOTE(liamuna @ 2008 02 14, 14:38)
judanti tekstas pamokele lietuviskai.

reikes pabandyti ir pagal sia pamokele mirksiukas.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2008 02 14, 16:18)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2008 02 14, 16:18)

kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2008 02 14, 17:18)

super thumbup.gif

aciu Benetux drinks_cheers.gif

ta pamokele su judanciu tekstu thumbup.gif bandziau gerai gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airiduko mamyte: 14 vasario 2008 - 21:49
Nu ka atrodo ir man pavyko. rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 02 15, 01:19)
Nu ka atrodo ir man pavyko.  rolleyes.gif

user posted image

o kaip tau gavosi kad taip ratu apsisuka uzrasas? g.gif palei kokia cia pamokele? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Isverciau pamokele http://forum.rc-mir....c1807715_0.html (kaip jus padarot, kad nereiketu rasyt visos nuorodos, o tik iterpiat savo teksta pabraukta? blush2.gif )

Blizguciai, naudojant filtra

1. Atidarom norima nuotrauka ir ja dublikuojam. Tada istrinam pirmutini sluoksni (background).
2. Pazymim nuotraukos dali, kuri blizges. Tai galima padaryti keliais budais:
• naudojant polygonal lasso tool, magic wand ir t.t.
• naudojant pazymejima pagal spalva. Is meniu juostos pasirenkam select/color range. Tada nuotraukoje spaudziam ant spalvos, kuria zymesime ir blizginsime. Papildomame langelyje matome, koks plotas yra pazymetas. Mano nuomone, sitas zymejimas labiausiai tinka, kai yra kontrastinga nuotrauka, nes kitaip pasizymi daug vietu ir ima blizgeti ne tik ten, kur reikia.
3. Dublikuojam sluoksni (CTRL + J). Gaunam sluoksni layer 1. Dublikuojam ji 5 kartus (5 kartus paspaudziam CTRL + J).
4. Paspaudziam ant layer 1 copy, kad padarytume ji aktyviu. Tada is meniu pasirenkam Filter/Noise/Add noise. Slankikliu pasirenkam norima kieki. Ta pati kartojam su likusiais sluoksniais layer copy, tik kiekvienam po truputi didinam noise kieki.
5. Animation paletej spaudziam maza trikampiuka desineje virsuj, pasirenkam make frames from layers (sluoksnius paversti kadrais). Istriname pirmus du kadrus (tiesiog nutempiam juos i siuksliadeze paletes apacioj)
6. Spaudziam pirma kadra ir sluoksniu paletej padarom matomu backround sluoksni (pagr.nuotrauka), Tada spaudziam antra kadra ir vel padarom matoma backround sluoksni. Taip kartojam su visais kadrais.
7. Tada issaugom faila gif formatu (file/save optimised as...) P.S. As permeciau faila I image ready pirmiau, nes bent jau mano PS neturi save optimised as….
8. Jau ir taip graziai atrodo, bet kad blizgesys butu kiek svelnesnis, pazymim pirma kadra ir sluoksniu paletej perkeliam layer 1 (ta, kuriam netaikem filtro noise) i pati virsu.
9. Sluoksniu paletej randam Blending mode (spalvu sumaisymo budas) ir pasirenkam lighten (pasviesinti). Sumazinam opacity. Dar galite pabandyti pasirinkti blending mode Dissolve ir opacity 70 – labiau isryskes spalvu tonai.
user posted image
Man gavosi stai kas 4u.gif
user posted image

Beje, labai grazus jusu visu darbeliai 4u.gif
Atsakyti