Įkraunama...
Įkraunama...

Pamokėlės su potoshopu programa

QUOTE(liamuna @ 2008 02 15, 00:19)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Simulacra, dėkoju už pamoklėlę
Atsakyti
O aš išmokau iš čiaupo paleist vandenį bigsmile.gif
prieš
user posted image
po
user posted image
Atsakyti
Simulacra,ACIU 4u.gif

QUOTE(yzzy @ 2008 02 15, 11:51)
O aš išmokau iš čiaupo paleist vandenį  bigsmile.gif
prieš
user posted image
po
user posted image

gerai nuskambejo lotuliukas.gif ismoko is ciaupo vandeni paleist lotuliukas.gif
bet jei rimtai tai labai grazu thumbup.gif bet truputi matos kad ties ciaupu kaip nukirstas tas vanduo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute:}: 15 vasario 2008 - 12:21
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 02 15, 11:01)
o kaip tau gavosi kad taip ratu apsisuka uzrasas? g.gif palei kokia cia pamokele? smile.gif

ten trupuciuka eksperementas mano, darytas pagal "judancio teksto" pamokele, tik vietoj Ripple efekto dejau Twirl efekta dar bandziau su zigzag irgi gaunasi thumbup.gif
QUOTE(Simulacra @ 2008 02 15, 11:25)
Labas rytas  4u.gif  Isverciau pamokele http://forum.rc-mir....c1807715_0.html (kaip jus padarot, kad nereiketu rasyt visos nuorodos, o tik iterpiat savo teksta pabraukta? blush2.gif )

reikia det i [http://] langeli. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulacra @ 2008 02 15, 12:25)
Labas rytas  4u.gif  Isverciau pamokele http://forum.rc-mir....c1807715_0.html (kaip jus padarot, kad nereiketu rasyt visos nuorodos, o tik iterpiat savo teksta pabraukta? blush2.gif )

Blizguciai, naudojant filtra

1. Atidarom norima nuotrauka ir ja dublikuojam. Tada istrinam pirmutini sluoksni (background).
2. Pazymim nuotraukos dali, kuri blizges. Tai galima padaryti keliais budais:
• naudojant polygonal lasso tool, magic wand ir t.t.
• naudojant pazymejima pagal spalva. Is meniu juostos pasirenkam select/color range. Tada nuotraukoje spaudziam ant spalvos, kuria zymesime ir blizginsime. Papildomame langelyje matome, koks plotas yra pazymetas. Mano nuomone, sitas zymejimas labiausiai tinka, kai yra kontrastinga nuotrauka, nes kitaip pasizymi daug vietu ir ima blizgeti ne tik ten, kur reikia.
3. Dublikuojam sluoksni (CTRL + J). Gaunam sluoksni layer 1. Dublikuojam ji 5 kartus (5 kartus paspaudziam CTRL + J).
4. Paspaudziam ant layer 1 copy, kad padarytume ji aktyviu. Tada is meniu pasirenkam Filter/Noise/Add noise. Slankikliu pasirenkam norima kieki. Ta pati kartojam su likusiais sluoksniais layer copy, tik kiekvienam po truputi didinam noise kieki.
5. Animation paletej spaudziam maza trikampiuka desineje virsuj, pasirenkam make frames from layers (sluoksnius paversti kadrais). Istriname pirmus du kadrus (tiesiog nutempiam juos i siuksliadeze paletes apacioj)
6. Spaudziam pirma kadra ir sluoksniu paletej padarom matomu backround sluoksni (pagr.nuotrauka), Tada spaudziam antra kadra ir vel padarom matoma backround sluoksni. Taip kartojam su visais kadrais.
7. Tada issaugom faila gif formatu (file/save optimised as...) P.S. As permeciau faila I image ready pirmiau, nes bent jau mano PS neturi save optimised as….
8. Jau ir taip graziai atrodo, bet kad blizgesys butu kiek svelnesnis, pazymim pirma kadra ir sluoksniu paletej perkeliam layer 1 (ta, kuriam netaikem filtro noise) i pati virsu.
9. Sluoksniu paletej randam Blending mode (spalvu sumaisymo budas) ir pasirenkam lighten (pasviesinti). Sumazinam opacity. Dar galite pabandyti pasirinkti blending mode Dissolve ir opacity 70 – labiau isryskes spalvu tonai.
user posted image
Man gavosi stai kas  4u.gif
user posted image

Beje, labai grazus jusu visu darbeliai 4u.gif

oho superrrr..... thumbup.gif dekui uz isvertima mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 02 15, 16:22)
oho superrrr..... thumbup.gif dekui uz isvertima mirksiukas.gif

dekui liamuna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yzzy @ 2008 02 15, 11:51)
O aš išmokau iš čiaupo paleist vandenį  bigsmile.gif
po
user posted image

saunuole thumbup.gif

As tai senai moku blush2.gif , nueinu i virtuve ir atsuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benitux: 15 vasario 2008 - 15:39
Atiprasau, bet pasiskolinau ciaupa, norejau uzsukti vandieni, bet visvien laša

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 02 15, 20:24)

user posted image

nu fainai merginos jūs pavarot blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif jetau kaip užpavydėjau ax.gif jei sekmadienį ar pirmadienį prileis šeimyna prie pc reiks kibt mokintis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 02 15, 19:24)

nu super thumbup.gif tik truksta kur jis nukrenta tas lasa biggrin.gif bet siaip labai thumbup.gif

nu cia jau visa pasaka gavosi,viena atsukt mokinosi,kita uzsukt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute:}: 15 vasario 2008 - 21:27
QUOTE(Eglute:} @ 2008 02 15, 21:26)
nu super thumbup.gif  tik truksta kur jis nukrenta tas lasa  biggrin.gif bet siaip labai thumbup.gif

nu cia jau visa pasaka gavosi,viena atsukt mokinosi,kita uzsukt lotuliukas.gif

buvo tokia mintis kilusi mirksiukas.gif reikes pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 02 15, 19:24)

user posted image

saunuole, super atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nium fainai jus cia pavarete thumbup.gif geras bigsmile.gif
Atsakyti