Įkraunama...
Įkraunama...

Pamokėlės su potoshopu programa

sveikos, gal kam knygos apie photoshopa jau nebereikia? smile.gif i az jei turit ka pasiulyti
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 03 05, 10:21)
arba galima temas susikelti pas save į Favorites g.gif  arba tiesiog, gal kas atidaro naują temelę, tai nuorodas pirmoje žinutėje sudeda? o po to vis į naują temelę jas reiktų nukopijuoti mirksiukas.gif

mhm o kur tos favorites? blush2.gif kaip i jas ikelt?
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 05, 12:28)

psl viršuje yra tokia eilutė:
Sekti šią temą | Siųsti temą elektroniniu paštu | Spausdinti šią temą | Įtraukti/Pašalinti Favorites
tai kai naršai temutėje, tai paspaudi ant Įtraukti/Pašalinti Favorites ir tema įtraukiama iškart..
kaskart kai prisijungi, tai gali eiti iškart į Favorites (tai yra šioje eilutėje kaip ir Paieška Pagalba Dienoraščiai Galerija Favorites Nariai Kalendorius Fotokonkursai). ten būna sąrašas tų temų, kurias tu pasižymėjai kaip favorites..tada nereik klaidžioti po visus psl mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestta: 05 kovo 2008 - 12:46
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 04, 23:24)
paveiksleli biski sugadinau bet minti pagavau blush2.gif

reikejo tik anciuka apsukt, o ne visa fona mirksiukas.gif

QUOTE(Nestta @ 2008 03 05, 09:21)
arba galima temas susikelti pas save į Favorites g.gif  arba tiesiog, gal kas atidaro naują temelę, tai nuorodas pirmoje žinutėje sudeda? o po to vis į naują temelę jas reiktų nukopijuoti mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 05, 12:28)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benitux: 05 kovo 2008 - 12:47
QUOTE(Nestta @ 2008 03 05, 13:45)
psl viršuje yra tokia eilutė:
Sekti šią temą | Siųsti temą elektroniniu paštu | Spausdinti šią temą | Įtraukti/Pašalinti Favorites
tai kai naršai temutėje, tai paspaudi ant  Įtraukti/Pašalinti Favorites ir tema įtraukiama iškart..
kaskart kai prisijungi, tai gali eiti iškart į Favorites (tai yra šioje eilutėje kaip ir Paieška Pagalba Dienoraščiai Galerija Favorites Nariai Kalendorius  Fotokonkursai). ten būna sąrašas tų temų, kurias tu pasižymėjai kaip favorites..tada nereik klaidžioti po visus psl mirksiukas.gif

oj kaip faina tada bigsmile.gif butinai taip reiks pasidaryti thumbup.gif aciu yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(Benitux @ 2008 03 05, 13:47)
reikejo tik anciuka apsukt, o ne visa fona  mirksiukas.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
user posted image

aciu mirksiukas.gif tiu visada padedi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 05, 13:08)
oj kaip faina tada bigsmile.gif butinai taip reiks pasidaryti thumbup.gif aciu yahoo.gif

kad tik mačytų mirksiukas.gif
Atsakyti

sukelk 2 foto i viena mirksiukas.gif
[/quote]
vistiek man nesigauna,rodo tik viena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 03 05, 14:37)
kad tik mačytų mirksiukas.gif

jau pasidariau,geras dalykas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos iskur atsisiuntet potoshopa niekaip negaliu atsisiusti ir isidiegti,pagelbekit ir paciai knieti tokiu groziu pasidaryti ax.gif ,bet nesigauna doh.gif aciukas didelis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal galetumet ir man pagelbet su photoshopo atsisiuntimu neterminuotam laikui ax.gif Esu visiskai zalia tuose nulauzimuose, o gal imanoma apeiti juos? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2008 03 05, 16:49)
sveikos iskur atsisiuntet potoshopa niekaip negaliu atsisiusti ir isidiegti,pagelbekit ir paciai knieti tokiu groziu pasidaryti ax.gif ,bet nesigauna doh.gif aciukas didelis 4u.gif

QUOTE(tiomama @ 2008 03 05, 16:53)
Sveikos. Gal galetumet ir man pagelbet su photoshopo atsisiuntimu neterminuotam laikui ax.gif  Esu visiskai zalia tuose nulauzimuose, o gal imanoma apeiti juos? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Parasiau i AZ
Atsakyti
is kur parsisiusti ta photoshop? g.gif
Atsakyti