Įkraunama...
Įkraunama...

Pamokėlės su potoshopu programa

PRIEŠ ir PO
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2008 03 05, 16:04)
Parasiau i AZ

ACIU! 4u.gif
Atsakyti
O tai kaip ta knyga apie photoshopą vadinasi? Gal ir aš galėčiau kur knygyne ją rasti, jei nelabai brangi ax.gif
Atsakyti
Dar keli bandymai:
user posted image user posted image
Atsakyti
benitux super wub.gif kaip tuos akiniukus uzdejai? g.gif ir is kur tu tuos sparnelius gauni savo mergytei? ax.gif
Atsakyti
keliu ir as pabandymus ax.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2008 03 05, 22:29)
keliu ir as pabandymus ax.gif
user posted image
user posted image

kaip grazu o is kur tokiu fonu gavot ir kaip taip grazei ikelet gal pamokele ax.gif butu galima blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2008 03 05, 22:34)
kaip grazu o is kur tokiu fonu gavot ir kaip taip grazei ikelet gal pamokele ax.gif butu galima blush2.gif  mirksiukas.gif

yra temele"viskas potoshopui" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2008 03 05, 22:34)
kaip grazu o is kur tokiu fonu gavot ir kaip taip grazei ikelet gal pamokele ax.gif butu galima blush2.gif  mirksiukas.gif

o pamokele cia yra
Pamokeles
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 03 05, 20:53)
O tai kaip ta knyga apie photoshopą vadinasi? Gal ir aš galėčiau kur knygyne ją rasti, jei nelabai brangi ax.gif

Tai ar pasakysit man kas nors? Geriau, kad lietuviu kalba būtų ta knyga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 03 05, 23:28)
Tai ar pasakysit man kas nors? Geriau, kad lietuviu kalba būtų ta knyga smile.gif

as tai nezinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 03 05, 22:28)

tai tų lietuviškų knygų apie photoshop'ą yra įvairių knygynuose..jos dauguma taip ir vadinasi Photoshop CS 2 ar naujesnių versijų.. mirksiukas.gif
Atsakyti