Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto mastifas

kai yra smagu kad esi ne viena ir yra bendraminciu kurie dalijasi patarimais, patirtym. thumbup.gif o ta Diana kuri desto ta hendlinga yra is Vilniaus? butu gerai gauti issamesne informacija apie ja. g.gif dar manau kai pabusiu Panevezi parodoi ir sudarysiu pilna vaizda kaip mum reikia ruostis debiutui, kolkas esu zalia doh.gif Paziurim su Vika viens i kita ir toks jokas apima kai apie pasirodima pagalvoju, oji taip is to dziaugesi...... hah.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste.k @ 2008 04 19, 21:28)
kai yra smagu kad esi ne viena ir yra bendraminciu kurie dalijasi patarimais, patirtym.  thumbup.gif  o ta Diana kuri desto ta hendlinga yra is Vilniaus? butu gerai gauti issamesne informacija apie ja.  g.gif  dar manau kai pabusiu Panevezi parodoi ir sudarysiu pilna vaizda kaip mum reikia ruostis debiutui, kolkas esu zalia doh.gif Paziurim su Vika viens i kita ir toks jokas apima kai apie pasirodima pagalvoju, oji taip is to dziaugesi...... hah.gif

išmoksit wink.gif

Šuniukų ir mažylių klasėse galima ir pakvailiot ringe, juk teisėjai supranta, kad vaikai dar smile.gif Man pačiai daug smagiau stebėt mažylių ir šuniukų ringus, kur kažkas paišdykauja biggrin.gif

Aš neturiu numerio Dianos, bet tuoj sužinosiu ir į privatą nusiusiu wink.gif

Kadangi pati esu tinginukė, tai niekaip neprisiruošiu nuvesti Miu į pamokėlę bent vieną, pajuokinsim žiūrovus parodose biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Kaip auga mergytės?

Vakar buvom prie jūros, pakasėm duobyčių, pasivartėm ant saulutės smile.gif Patinka Miuškai pajūry vaikščiot ir žaist. Kelios foto:

[attachmentid=140309]

šitoj ji man kaip lokiukas atrodo smile.gif
[attachmentid=140311]
Atsakyti
Vika auga puikei. biggrin.gif sunkiau partemti is lauko. pergudrauti jau sudetinga. rodo savo nepriklausomybe. Inga ACIU uz tel.nr. Dianos. jau sutariem del pamokeliu. 2 kartus i savaite - butu neblogai. Vika darosi panasi i Miu , tik yra sviesiasne. savaitgali pasifotkinsim ir pasirodisim , kaip augame . Parasykite kelinta tibetai startuoja Panevezi? Gaba ir Anusha matyt intensivei ruosiasi debiutui, net forume ne dalyvauja rolleyes.gif
Papildyta:
Miuska vis grazieja , grazieja, tikra panele greita bus!!!!! nail.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste.k @ 2008 04 24, 21:19)
Vika auga puikei. biggrin.gif  sunkiau partemti is lauko. pergudrauti jau sudetinga. rodo savo nepriklausomybe. Inga ACIU uz tel.nr. Dianos. jau sutariem del pamokeliu. 2 kartus i savaite  - butu neblogai.  Vika darosi panasi i Miu , tik yra sviesiasne. savaitgali pasifotkinsim ir pasirodisim , kaip augame .  Parasykite kelinta tibetai startuoja Panevezi? Gaba ir Anusha matyt intensivei ruosiasi debiutui, net forume ne dalyvauja rolleyes.gif
Papildyta:
Miuska vis grazieja , grazieja, tikra panele greita bus!!!!! nail.gif

Bus labai įdomu pamatyt kaip augat smile.gif

Panevėžyje tibetukų ringas prasideda 09:24, užrašyti 5 TM.

Ir ačiū už komplimentus, Miuška tikrai netrukus jau visa pana bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaU.: 24 balandžio 2008 - 23:18
Sveiki visi prisijunge. kur prapuole ,debiutantes, ? Poryt startojate, matyt jaudinates , kad nerasote.... Ankstoka tas pasirodimas tebetukam , ar isimiegos mazyliai? Mum ryt paskutinis skiepas. Augame gerai. Valgo jau maziau nes laukia skanesnio maisto t.y. jogurtelio su batonu. uz ta skanesta gali net ,,patarnauti,, user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Oi koks grožis, pasaka thumbup.gif

Mes tai nesiruošiam parodai pernelyg, eisim dūkt į ringą biggrin.gif Mūsų ringas pusę dviejų, tai spėsim išsimiegot, 13 tibetukų užrašyta, bus į ką pažiūrėt smile.gif

Ale jaudinuos tai išties nemažai, atrodo lyg pirmą sykį į ringą eisiu smile.gif

Atsakyti
Na ką gi, ryt jau paroda smile.gif Kiek suprantu, su mumis debiutuoja kartu (tik skirtingose parodose) Anusha? smile.gif

Norėčiau palinkėt sėkmės mirksiukas.gif Ir nepamirškit po parodos pasidalint įspūdžiais smile.gif O gal kas nors ir nuotraukėlių turės, būtų labai įdomu pažiūrėt. Mes pamėginsim irgi pafotografuot ringą LV parodos smile.gif
Atsakyti
Tai va Anusha ryt irgi debiutuoja, nerimo pilnos kelnės. Mano vyras labai norėjo bent pirmą kartą savo šunį išstatyti pats, bet deja senbernarui dabar prasideda svarbios parodos, o laiko skirtumas tarp ringų 2 min. Tai Anushą išstatinės mažoji mano sesutė, kuriai tei turėtų būti irgi debiutas, bet neaišku ar ji išdrįs. Neduok Die, teks man išstatinėti, baisu, kad širdis iš jaudulio "nesustotų". blush2.gif Aš labai bijau ringų. ax.gif
Negalėjau net savo sembo išstatyti.

Na bet jei išstatinėsiu aš, tai kas matys, tam bus linksma. biggrin.gif thumbup.gif

Didelės sėkmės ir pasisekimo Miu wub.gif

Lauksim žinių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noras1: 26 balandžio 2008 - 17:37
QUOTE(noras1 @ 2008 04 26, 18:36)
Tai va Anusha ryt irgi debiutuoja, nerimo pilnos kelnės. Mano vyras labai norėjo bent pirmą kartą savo šunį išstatyti pats, bet deja senbernarui dabar prasideda svarbios parodos, o laiko skirtumas tarp ringų 2 min. Tai Anushą išstatinės mažoji mano sesutė, kuriai tei turėtų būti irgi debiutas, bet neaišku ar ji išdrįs. Neduok Die, teks man išstatinėti, baisu, kad širdis iš jaudulio "nesustotų".  blush2.gif Aš labai bijau ringų. ax.gif
Negalėjau  net savo sembo išstatyti.

Na bet jei išstatinėsiu aš, tai kas matys, tam bus linksma. biggrin.gif  thumbup.gif

Didelės sėkmės ir pasisekimo Miu wub.gif

Lauksim žinių

Aš su čihua per 3 metus jau pripratau prie ringų, visai nesijaudinu galima sakyt. Ale vat su Miu tai jaudulys oi koks nemažas yra smile.gif Nors nesuprantu kokio velnio, ypač kai tai beibikų klasė ir galima ir padūkt ringe, ir pasiožiuot, be to ir įvertinimai nerimti smile.gif

Aš tai neturiu kam perleist statyt, teks pačiai smile.gif
Atsakyti
Na, kaip praėjo debiutas? smile.gif

Mes grįžom su garbinga 2 vieta ir įvertinimu l.perspektyvi, bei PP (čia latviškas toks "skatinimo prizas" smile.gif ) biggrin.gif Mergaitė parodė savo charakterį ir atsisakė bėgt kilimu doh.gif biggrin.gif Stovėjo normaliai, dantukus rodė irgi gerai, nieko nebijojo, parketu bėgo gerai, o ant kilimo nenorėjo.. Tiesą pasakius nelabai ji yra kilimų mačius, vien žolę, linoleumą ir plyteles. Ir pavargus buvo labai, nes atvažiavom valanda anksčiau ir dar ringas vėlavo nemažai, o Miu visą laiką aplinka domėjosi, su visais bendravo. Tai prieš pat ringą jau gulėjo iškišus liežuvį ir nieko nebenorėjo smile.gif

Tiesa, turėjom išties įspūdingą konkurentę, o kas smagiausia - gimusią tą pačią dieną biggrin.gif

Buvo pagrinde estai, 1 patinas iš LV, 2 jaunimo kalės vietinės ir beibikuose mūsų konkurentė iš Latvijos (importuota iš Estijos) smile.gif

Bet likau patenkinta tuo, jog Miu gerai jautėsi parodoje thumbup.gif Ir padūkt ne kartą sugebėjo, ir savo žaisliukus visiems aprodė, su žmonėmis labai draugiškai elgėsi smile.gif Man iki jaunimo klasės svarbiausia, kad ji pamėgtų parodas, nes kiek pastebėjau, dauguma tibetukų visgi jų tikrai nemėgsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaU.: 27 balandžio 2008 - 19:53
Sveikiname su debiutu. Mes tiktai paskaitome "pro retą" forumą, bet kai nėra jokių svarbių naujienų tai ir neparašome. o gal ir reikėtų. Kaži kaip sekėsi Panevėžy? Likome mes su Vika dar be patirties. Gal yra parodos foto? Inga, kas peb per įspūdinga konkurentė. parašykite plačiau.
Mums tai su stovėjimu kol kas problemos smile.gif
Atsakyti