Liktai rašė, kad registravosi. kada tas mūsų ringas? O paroda bus tikriausiai už Jonavos link Ruklos
Papildyta:
Mažylių klasėje būti būti vienas Estas, reg. Nr489. O gal ir ne.
QUOTE(LoretaD. @ 2008 04 29, 21:16)
Liktai rašė, kad registravosi. kada tas mūsų ringas? O paroda bus tikriausiai už Jonavos link Ruklos
Papildyta:
Papildyta:
14:15 ringas, tikiuosi nebus labai karšta. Ir lietaus geriau nebūtų irgi

Man irgi atrodo, jog minėjo, kad dalyvaus, tačiau tarp savininkų nėra, nebent papildyme.
Kristek, jei rašėtės parodon, tai pasitikslinkit ar tikrai užregistravo, nes pasitaiko ir visokių nesusipratimų.
Gavau kelias foto iš ringo dar 
[attachmentid=141008]
[attachmentid=141009]

[attachmentid=141008]
[attachmentid=141009]
QUOTE(LoretaD. @ 2008 04 29, 21:16)
Papildyta:
Papildyta:
Peržiūrėjau dar sąrašą, tai manau, kad 489 bus jaunimo patinas, kurį mačiau sekmadienį Rygoje. Ir berods tas pats buvo su Čepo kovo Cacibuose jaunime.
Dovanuokite, kad nerasiau
Laiko trukumas.....Sveikinu Miuska!!!!!Man ji buvo graziausa. vika registravau, tik keista suzinuoti kad esame neitraukti i sarasa. Kur tai galieciau pamatyti ir to labiau pasduometi... turiu tel. kazkokio atstovo Jonavoje kuris atstovauja del esamos parodos . gal jam skambinti?????
Vika auga gerai , zlasciu t.p. nemazai ,bet ant tokios fainuoles ir pykt ne galiu. labai jau jai mano gelynai ,,PATINKA''

QUOTE(kriste.k @ 2008 04 30, 20:07)
Dovanuokite, kad nerasiau
Laiko trukumas.....Sveikinu Miuska!!!!!Man ji buvo graziausa. vika registravau, tik keista suzinuoti kad esame neitraukti i sarasa. Kur tai galieciau pamatyti ir to labiau pasduometi... turiu tel. kazkokio atstovo Jonavoje kuris atstovauja del esamos parodos . gal jam skambinti?????
Vika auga gerai , zlasciu t.p. nemazai ,bet ant tokios fainuoles ir pykt ne galiu. labai jau jai mano gelynai ,,PATINKA'' 

Galit patikrint dar dėl viso pikto - www.kinologija.lt
Reikia eiti į parodų skiltį, susirast Jonavos parodą ir pažiūrėt failą "savininkai". Paieškokite savo pavardės. Jei nerasit, nedelskit ir skambinkit Jonavos organizatoriams, kad taisytų klaidą.
O kaip registravotės į parodą? El.paštu ar klube?
Oi, ant meškučių mažų pykt laaaabai sunku, netgi dažniausiai neįmanoma

Dekui, butinai paziuriesiu. registravausi lab. idomei.kinologijos draugijoi , kada isdavinejo LT nr. tada jie ir nusiunte i Jonava Vikos dokumento kopija , matyt ju nepasieke arba ivyko nesusipratimas. Manau po svenciu viska atitaisysime ,nes mes ruosiames tai parodai, bent as tai tikrai o Vikuska vis zaidzia ir surio laukia.
QUOTE(kriste.k @ 2008 04 30, 20:47)
Dekui, butinai paziuriesiu. registravausi lab. idomei.kinologijos draugijoi , kada isdavinejo LT nr. tada jie ir nusiunte i Jonava Vikos dokumento kopija , matyt ju nepasieke arba ivyko nesusipratimas. Manau po svenciu viska atitaisysime ,nes mes ruosiames tai parodai, bent as tai tikrai o Vikuska vis zaidzia ir surio laukia.
Tai jei LKD registravot, neturėjo dingt registracija iš tiesų. Kartais pasitaiko nesusipratimų, registruojant el.paštu. O mokėjot iš karto, ar parodoj apmokėt planuojat?
Tiesa, pavardės sąraše tame neradot, ant ko registruota Vikutė? Jei ne, tai tikrai iš karto po švenčių domėkitės, tik neuždelskit, kad dar spėtų atitaisyt

Labutis. skambinausi i Jonava , teiravausi del ko musu nera sarase, gavau atsakyma kad bus dar papyldimas saraso ir mes ten turietume jau matytis.
Lauksime ketvirtadienio. Siandien mum nepavyko pasitreniruoti , lietutis sutrukde, o gaila ..... manau kad kita savaite lietuitis nesutrukdis. Kaip kitom Mergaitem sekasi ruostis debiutui???

QUOTE(kriste.k @ 2008 05 02, 21:30)
Labutis. skambinausi i Jonava , teiravausi del ko musu nera sarase, gavau atsakyma kad bus dar papyldimas saraso ir mes ten turietume jau matytis.
Lauksime ketvirtadienio. Siandien mum nepavyko pasitreniruoti , lietutis sutrukde, o gaila ..... manau kad kita savaite lietuitis nesutrukdis. Kaip kitom Mergaitem sekasi ruostis debiutui??? 

O mes aptingom ir nebesitreniruojam

Smagu, kad viskas gerai su registracija

QUOTE(noras1 @ 2008 05 02, 21:52)
Na labai labai laukiam Jonavos. Anusha irgi ringams nebesimoko, ji nenori ir tiek. Tai kolkas žiūri kaip mokosi kiti. 

Jooo, tibetas jei nenori, vadinasi nenori

Aš tik bijau, kad mano panelė gali atsisakyt per karštį parodoj eit, nes dabar pabūna truputį ant saulės ir mauna pavėsin. O iki parodos kol nuvažiuosim, tai spės mašinoj sukaist nemažai.