QUOTE(LoretaD. @ 2008 04 28, 19:14)
Ingai: apie estų kalytę. Mums ji labai didelio įspūdžio nepadarė(iš foto). Siauroka krūtine, labai ilgos kojos. Palyginus su mūsų meškute tikra stirna. O spalva kaip mūsų Chepo vaikystėje.
Mūsų Gaba irgi mažai šeriasi. Čepo daugiau. Pernai Čepo irgi labai mažai šėrėsi. Šiemet žymiai stipriau. Jis kaip ir pradėjo šiek tiek ėsti. Bet toli iki to ko mes tikimės. Ir ėda ko gero tik dėl to, kad Gaba šalia su apetitu valgo...Ėda

) . ... Tiesa ji jau irgi tapo žymiai saikingesnė. Seniai nesisvėrėme. ...bet sunki. Iš tikro labai panaši iš sudėjimo į Miušką. Pas mus dantys irgi sėkmingai keičiasi. Vakar dar turėjome senas 2 iltis. Bet ir tos jau netvirtos. Jonavote turėtume būti pasipuošę naujais dantukais.
Papildyta:
Noras: Jūsų Anuska ant nuotraukų atrodo tiktrai aukšta. ..o gal sesutė maža

)) ?? ...jeigu teisėjams patiks lieknos...mums bus "šakės"
Šiaip visiems žiūriu Miu labiau patiko, na bet ir konkurentė neprasta išties buvo

Tiesa, dabar šioks toks nesusipratimas man dėl tos mergytės kilo, nes sako estai, kad ji iš viso be dokų

Kataloge irgi nėra nei registracijos, nei identifikacijos numerio. Žodžiu užklausiau klubo kame reikalas, nes taip tai negražu labai būtų, jei jie neteisėtai dalyvavo. Bus matyt kuo čia baigsis, kolkas atsakymo negavau.
Miu valgo gerai jau vėl, apie 22 sveriam jau. Bet auga lėtai, tuo džiaugiuosi. Beje, mūsų veisėja sakė, kad mūsiškių mamytė augo lėtai, bet užtai 7-8 mėn nesustojo, o augo vis dar ir augo

Toks lėtas augimas yra geriau išties.
O dėl parodos tai kas patiks teisėjai, tas patiks, bet manau nebus jai lengva, kai tiek grožių bus vienoj vietoj

Ale skirtumo gi jokio, jei konkurencija stipri, negėda ir gale stovėt

Juk parodos tai loterija, vieną kartą viena bus pirmoj vietoj, kitą kartą - kita

Svarbiausia - gyvent draugiškai
Papildyta:
QUOTE(noras1 @ 2008 04 28, 19:28)
Man irgi Miu labiau prie širdiesbet aš dar ne specas šiais klausimais.
O sesutės ūgis yra 164 cm., Bet man jūsų mergytės atrodo daug didesnės už Anushą, bet manau, kad visos abejonės išsisklaidys Jonavoje.
Nekantriai laukiu susitikimo.
O maži meškučiai, visada jaukesni ir mielesni teisėjams, kiek teko stebėti.
Bus labai įdomu sulygint, nes man Anusha tikrai atrodo aukštesnė

Miu nėra aukšta, ji didelė ganėtinai, stambi, kaulinga, bet į ūgį tikrai negreit auga
Beje, ačiū už įvertinimą Miu
Aš taip pat labai laukiu, kada visas mergytes pamatysiu vienoj vietoj, o Miu kiek laimės bus.. net negaliu įsivaizduot. Jau vakar su konkurente žaidė prieš ringą. Tai jei turėsim visos laiko, būtų smagu po ringo bent šiek tiek pabendraut, leist šuniukams susipažint, o ir pačios susipažinsim, kas nesam matęsi