Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto mastifas

QUOTE(kriste.k @ 2008 05 09, 23:15)
Didelis Aciu. Nuraminot. Vikute jauciasi gerai. Apetitu nesiskundzia. Mum netaip toli , kaip jums, apie 100km. kelione pernesa patenkinamai.  Saugios , geros keliones jums. Iki rytojaus BRANGIEJI drinks_cheers.gif

Iki ryt ir sėkmės parodoje, svarbiausia nepamiršt, kad negalima stresuot ir nėra tam jokio pagrindo smile.gif

Tikiuosi po ringo pabendraut wink.gif
Atsakyti
Neseniai tik grįžom namo smile.gif Labai smagiai pasibuvom parodoj, džiaugiamės susipažinę su nematytais šuniukais ir jų šeimininkėmis, bei sutikę seniai matytą sesutę. Kurią, beje, darsyk norėčiau pasveikinti thumbup.gif

Miu svečiuose dar prisidūko, tai namo važiuojant visą laiką knarkė ir nebenorėjo nieko daugiau, tik išsimiegot biggrin.gif Dabar vėl nuėjo miegot, reikia rytojaus ringui jėgų prikaupt smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Laukiam žinių kaip sekėsi Miu šiandien. O Tibetukų šeimininkų kompaniją man irgi labai pasirodė jauki ir draugiška. Mums labai gaila, kad neišėjo ilgiau pabendrauti mums. Vis dėlto su 3 skirtingų veislių šunimis į parodą važiuoti sunku. Sudertinti ringu, pasivaikščiojimus ir poilsį. O važinėsime 3-se dar ilgai, nes mamos dobą irgi išstatinėja mano vyras. Tai va ir visa bėda, bet vis tiek neprarandu vilties, kad kada nors vis tik atsiras galimybė ilgėliau su jumis - TM šeimininkai pabendrauti.

gossip.gif

O Gabai dar kartą nuo mūsų thumbup.gif. Nors visi tibetukai man labai prie širdies. wub.gif
Atsakyti
Ką tik grįžom smile.gif Stabiliai antros biggrin.gif

Šį kartą antros iš trijų. Tą konkurentę iš pirmos parodos mes apėjom, o ringą laimėjo tibetukė iš Estijos. Kokia nereali mažylė.. wub.gif wub.gif Nei akių, nei rankų negalėjau atitraukt, nerealus beibikas. Tarp kitko, mūsų puseserė gaunas, nes jos ir Miu mamos - seserys iš tos pačios vados biggrin.gif

Užtai labai laiminga, kad Miu galų gale ringe ėjo normaliai thumbup.gif Nei ožiavosi, nei šuoliavo, prabėgo gerai, stovėjo irgi gana normaliai. Vadinas ne beviltiškos mes biggrin.gif

Netrukus perdėsiu nuotraukas, gal bus ką parodyt.
Atsakyti
Parašome, kad laimingai grįžome ir mes. mums aišku buvo tik 70 km. Ikelsim foto į kompą, o paskui ir į čia įdomesnes įdėsime. Miu .... Su antrąja tave thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kelios foto iš šiandienos ringo:

[attachmentid=142388]

[attachmentid=142389]

[attachmentid=142398]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaU.: 11 gegužės 2008 - 18:15
user posted image
Papildyta:
Labas Inga smile.gif
Papildyta:
Matosi, kad Miu gerai elgėsi. o ta juoda tikra meškutė. Man rodos pas ją visai kita kailio struktūra. O kokio ji amžiaus?
Atsakyti
QUOTE(LoretaD. @ 2008 05 11, 19:12)
user posted image
Papildyta:
Labas Inga smile.gif
Papildyta:
Matosi, kad Miu gerai elgėsi. o ta juoda tikra meškutė. Man rodos pas ją visai kita kailio struktūra. O kokio ji amžiaus?

Ooo, kokia smagi foto smile.gif

Jo, juoda buvo tikras meškiukas, ir labai meili smile.gif

Ji laaaaaaabai daug kailio turi, struktūra gal kiek šiurkštesnė, bet pats kailio kiekis įspūdingas smile.gif Pati jauniausia ji buvo, 4 mėnesių tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaU.: 11 gegužės 2008 - 18:19
user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Na va įdėjom kelias foto. O "Best in Show" mums "sekėsi" smile.gif . Nenorėjom eiti ir viskas. 10metrų mums kol kas maksimalus atstumas. Be Chepo nei žingsnio.- apsidairė Gaba, kad nemato Chepo ir viskas. Baigėsi visi pasirodymai. Bet nors į 8-tuką papuolėm.
Atsakyti
8-tukas jau neblogai thumbup.gif Būtumėt gražiai prabėgę, tai manau garantuotai mažiausiai trejetukan papultumėt smile.gif

Už nuotraukas dėkui, labai patiko pažiūrėt smile.gif

Aš dar kelias įdėsiu:

[attachmentid=142442]

[attachmentid=142443]

Ryt įdėsiu dar smile.gif

Peržiūrėjau video namie dar, tai žinokit likau sužavėta Vikutės debiutu thumbup.gif Toks mažas pupikas, pirma paroda, o taip puikiai pasirodė, super thumbup.gif Ir šeimininkė nestresavo ringe, gal ir tas padėjo smile.gif

noras1, o Anushą sesutė tikrai labai gražiai išstato, ir bėgat gražiai, be kaprizų, ne taip kaip dvi tam tikros sesutės lotuliukas.gif Jau Miu su Gaba vakar parodė visą cirko repertuarą, tik kiekviena skirtingai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaU.: 11 gegužės 2008 - 22:42
Dėl sesutės ir mes labai ja didžiuojamės.
Tik pas Anusha, kaip supratau, netrūksta ringo dresūros. Tik vat, kad sesutė dar nemoka pralaimėti. Ji labai supyko ant teisėjos, kad teisėja nedavė 4 vietos ir neleido bėgti ratuko su jumis.

O mes tai, vistik, labai džiaugiamės, kad su jumis visais susitikome.
Anusha atrodo kūdžiausia iš jūsų visų. Tai mums rodiklis, kad dar neatsistatėme pilnai po savo maitinimo klaidų.
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2008 05 12, 10:14)
Dėl sesutės ir mes labai ja didžiuojamės.
Tik pas Anusha, kaip supratau, netrūksta ringo dresūros. Tik vat, kad sesutė dar nemoka pralaimėti. Ji labai supyko ant teisėjos, kad teisėja nedavė 4 vietos ir neleido bėgti ratuko su jumis.

O mes tai, vistik, labai džiaugiamės, kad su jumis visais susitikome.
Anusha atrodo kūdžiausia iš jūsų visų. Tai mums rodiklis, kad dar neatsistatėme pilnai po savo maitinimo klaidų.

Man Anusha nepasirodė per plona, apie 6 mėn amžiaus man visi TM neatrodo storuliukai, ypač keičiantis kailiui smile.gif Patikėkit, Miu nėra tokia apvali, kai būna šlapia biggrin.gif kailis ir poplaukis savo irgi daro. Anusha tiesiog kito tipo nei Miu, Gaba ir manau taip pat Vikutė, šios trys yra sunkesnio, 'mastifinio' tipo (nors vėlgi, manyčiau ne pilnai mastifinio, o link viduriuko), o Anusha lengvesnio, 'aviganinio' tipo. Bent taip literatūroj rašoma. Vieni teisėjai mėgsta sunkesnį tipą, kiti lengvesnį, čia kaip papulsi smile.gif Bus lengvesnio tipo mylėtojas - manau tikrai būsit pirmos wink.gif

O sesutė tegu labai nenusivilia, viskas prieš akis dar wink.gif
Atsakyti